Clubul moldovencelor de peste Prut (43)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marianca spune:

La noi vesti bune cu incalzirea afara,mineca scurta demult umblam,mii dor de Moldova numai nu de timpul ei si starea in care se afla,cel putin pentru batrini.
Violetik,sa ti se primeasca masa frumoasa si gustoasa.Nati,chiar ma bucur ca macar cineva spune ca fata mai are ceva de al meu,ca e tare saminta sotului ca copii sint ai lui la asemanare,eu am ramas ca Excliuziv.

Mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianca spune:

O zi buna si incarcata ca sa putem miine citi ceva nou,dar noua...Noapte buna si fara sculari dese,pina miine.

Mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Mariana, hihi, nu eu, ci Lilia a scris ca Alice are ochii tai. Cit despre mine, eu cred ca toti trei copilasii tai seamana f. mult unul cu altul si sint copia lui tati. Dar asta e parerea mea, ce vad in poze, in realitate o fi altfel.

Violeta, te inteleg ca vrei sa faci totul perfect pentru a intimpina musafirii. Si mie imi place sa stiu dinainte, ca sa am timp sa ma pregatesc, sa fac ceva bun de mincare, inclusiv desert. Mult succes diseara! Vezi sa faci mai multi cartofi, sau sa folosesti cartofi mari, ca e asa de bun, se maninca f. rapid. Dureaza un pic pina se fac cartofii (vreo ora si un pic), in schimb dupa aia e floare la ureche.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Neata fetelor!

Inainte de culcare trec repejor sa va urez o zi buna .
Nati merci de receta arata apetisant ,am s-o incerc neaparat.Eu azi am facut ardei umpluti .Patul etajat e super la "gospodarie",copii lu' sormea de 6,8 ani dorm in el si acuma .
Lilia eu te admir cum poti lucra acasa cu copil,chiar si 4 ore.O sa vezi ca reusesti mai multe cind Amelia va merge full time.hehe am ris cum te convinge Amelia sa-i mai dai ceva cioco :-)
Vio succese la sesiune si la shopping ,sa ne zici ce ti-ai cumparat.
Veronica eu in locul tau as face bagajul de maternitate fara ezitare.Dupa sapt. 37 e ok sa nasti asa ca gateste-te moral.
Mariana mi-a placut caruciorul vostru,sa va tine mult si bine.Si noi azi la shoping am fost .
Diana deci fata nu are pe nici un document numele Natalitza ?noi cum s-o numim ?tie ce-ti place ?nu inteleg de ce soacra s-a bagat in alegerea numelui ca doar ea a avut timpul ei s-o faca.
alincic nu sinteti la nani ?
Cristina unde esti ?sau Vladut te tine ocupata ?
Da de Ludmila mai stiti ceva ?

pupici si o zi productiva lla fetele muncitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Hai ca am plecat si eu,bay.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Va invit la capitol nou.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Davina - pana citesc eu, voi deja mai scrieti cate ceva,si iar citesc, si iar mai scrieti, asa ca nu mai apuc sa scriu. Vladut e mai bine, doar cainca are scaune mai moi si nu mananca cum manca inainte. Sper sa-si revina cat de curand. Iaca, iar nu mai pot sta sa scriu, va pup si mai intru.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput