Clubul moldovencelor de peste Prut (43)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Rodica, pozele sunt minunate, superbe, deosebite! Mi-au placut mult, mult de tot. Sunteti o familie foarte frumoasa. Paula e o printesa, e foarte frumusica cu parul ei carliontat si e o domnisoara deja. Tu arati foarte bine, iar sotul tau a ramas la fel de atragator
Mi-au placut cadourile Paulei. Dar si mai mult am ramas incantata de locurile de acolo. Ca si prima data cand am vazut poze de-acolo, spun, ca eu simt ca acela e locul potrivit pentru mine , locul pe care mi l-am inchipuit doar in vis. La fiecare poza ma conving de asta.

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Marianca vacanta placuta si te asteptam cu impresii.Daca ma tine bine memoria ,hodunocul se foloseste de la 6 luni ,si numai citeva minute de la inceput.Poate o carticica fosnitoare so tina ocupata pe Alice.
Rodica foarte frumos la voi ,mi-a placut coasta marii,mi se pare relaxant .Paula e atit de frumoasa unde zimbeste cu iepurele in mina.Frumoase cadourile de la bunici .Tu pe cind nasti ?i-a zi ce-ai facut ca n-ai pus multe kile ?iti sta tare bine graviduta.cum is la gust broscutele ?
Alincic cind ai timp zi-mi cum ai facut cartofii cu bacon.
Lilia sa stii ca sunteti ambele luptatoare.Slava Domnului ca ati scapat de operatii ,anestezii si ghips si Amelia nici no sa-si aduca aminte de ele.Astept si continuarea..

we placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianca spune:

,fetelor.
Vin si eu dupa o alta zi plina.
Nati,cred ca tu esti dreapta in privinta rijicului,noi am facut rezervatii chiar a doua zi dupa ultima zi de scoala,asta o sa fie pe 27 mai si pe 1 iunie ne intoarcem,speram sa tina si timpul cu noi,pina atunci mai e timp dar promit ca o sa pun si foto,acum ne ocupam de cumparaturile pentru plaja si odihna,a ramas sai iau si lui Alice costum de baie,e placut dar obositor.

Davina,pe Alice o pun in hodunoc pe putin timp ca nici acolo nu poate mult sa stea,pe ceilalti copii tot de la cinci luni l-am folosit,cred ca o sa fie bine,ea creste si tot mai iute e,nu are timp sa stea locului,de greutatile vaccinului am trecut.

Rodica,mi-a placut mult oraselul vostru,imi place ca aveti unde sa va primblati,si ai o fetita scumpa,si hainutele am atras la ele atentia ca sint ca si la noi,imi plac fetitele cit mai chitite sa fie,mai ales daca este posibilitate.

Va laas cu bine si un we frumos,numai nu ca la noi,cu ploae.

Mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Salut si buna dimineata !!!!
Sper ca nu ploua si la voi......
Va doresc o duminica frumoasa la cei care intrati astazi pe aici
Rodica,foarte frumoase pozele,si cretoasa de Paula e dulce tare.Dar de la cine a "luat" cirliontii? caci nu am observat sa fiti voi tare cretosi.
Nati,dar voi aveti ceva poze "fresh"? imi pare ca nu prea am vazut,sau iarasi eu m-am cascat
Davina,pentru carttofii cu baconai nevoie de :Bacon (feliat la pachet),Ranch (cred ca stii de care,din ala pt salate sau verdeturi)si Cartofii.Tai cartofii in 4(de-alungul) ii ungi(sau tavalesti in) Ranch si invelesti in Bacon.Tii la cuptor pina sunt gata.Sorry,caci nu am luat in calcul cam cite minute au stat in rola si nu vreau sa spun ceva incorect.....
Poate Mariana are ceva de completat,ca eu de la ea am luat receta.(P.S.numara cite felii de bacon ai,sa stii citi cartofi sa cureti,ca eu prima data am curatat la cartofiiii plus ca si i-am taiat in patru )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Si aici sta un nor, gata sa ploua. Vroiam sa iesim afara, mai ales ca de dimineata era un soare frumos, dar cred ca se amina plimbarea noastra.

Alincic, poze recente, strict cu mine, nu prea am. Am poze din calatorie, dar sint mai mult cu rude de-ale mele si nu cred ca sint interesante pentru altii. O sa fac si poze cu mine, ca sa va arat ca mi-a crescut si mie burtica (in sfirsit ), dar nu stiu precis cind, astept sa-mi apara cheful de poze.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Rodica, poti folosi contul comun pentru a pune poze, acolo toate albumele sint private .

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Mda, si eu care imi planificam sa stau cu Amelia pe-afara.. Si timpul e cam urat: bate vantul tare si e innorat.
A plecat iar la bunici, ca nu mai avea rabdare.
Iar eu lenevesc. Ma gandesc la ziua de maine...
Alina, Amelia nu zice nimic de cresa. A primit vestea foarte calma si nici nu pomeneste. Eu din cand in cand o intreb" mergi maine la cresa? " si ea imi raspunde asa cu o indiferenta" da, si tu te duci la seviciu"
Sa vedem ce-o fi maine. La serviciu o sa ies cand va incepe gradinita. Acuma am planificat aceasta perioada pentru adaptarea ei in colectivitate si pentru imunizare.

Eu ieri am facut zeama( mi-a facut Natalia pofta).
Am facut chiar si taitei de casa( in ultimul timp foloseam cumparati). Mare diferenta la gust nu a fost, dar m-am simtit bine ca sunt de casa. Mai ales ca a fost facuta si cu niste carnita de cocos de casa...mmm, o bunatate.
Am mai facut si niste ravioli cumparati( cum zice Amelia" cotzunasi")

Voi ce mai faceti mancare?

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Eu am facut ieri niste pilaf cu carne de pui, din care mi-a ramas si pentru azi. Iar azi am facut si o ciorba cu legume. La desert am mai avut medovik, ultimele bucatele (minus citeva ascunse intr-o casoleta, la congelator ), si mai avem dulciuri din Moldova.
Ma tenteaza tare mult sa fac cartofi inveliti in bacon, dar nu stiu daca gasesc pe aici ranch din ala, o fi vreun sos de salate, nu? Oare ar merge o smintina amestecata cu condimente? As vrea sa fac azi pentru cina, tre sa dau o raita prin magazin.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Pilaf cu carne a facut soacra-mea si ne-a zis sa mergem si noi sa mancam. Dar nu stiu cum nu m-a atras( tocmai mancasem acasa ).
Cartofi in bacon, mmm, suna bine.

Hmm, iaka, Natali, pentru ca nu vorbim deloc pe mess, mai discutam si aici nitel

Mergi la inceput

Tocmai am pus cartofii in cuptor. Mi-au cam ramas cartofi, sau bacon era putin. Am inabusit restul cartofilor intr-o tigaie. Deja miroase frumos in bucatarie. M-am apucat sa fac si niste piine cu dovlecei, si eu ma mir ce harnica sint azi.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput