Cafenea in Amsterdam

Cafenea in Amsterdam | Autor: micha08

Link direct la acest mesaj

Dragele mele,

As avea nevoie si eu de ajutorul vostru, va rog! Daca este vreuna dintre voi care a fost in Amsterdam sau care locuieste in Amsterdam as avea o intrebare pentru ea. Exista in Amsterdam un lant de cafenele (va rog sa nu va ganditi la coffe-shopuri) care fac niste cafele f.f.f.f. bune. Una este in Dam Square, apropoape de muzeu iar alta undeva aproape de Leidsplein. Fac foarte multe tipuri de cafea, super buna, in pahare de trei marimi!!! stiti cumva cum se numesc cafenelele acestea??

Multumesc!!!!!!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

complet off topic, da nu ma pot abtine, intrebarea asta e de quiz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micha08 spune:

...daca asa ti se pare...merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Yo stiu ca in amsterdam mergi la cafenea pentru altceva...spune sincer...fumezi sau nu?

Mergi la inceput

poate tu! Am spus de la inceput cefel de cafene este! Deci, daca ai de gand sa "marjezi" pe astfel de subiect, cred ca mai bine nu mai deschizi mesajele!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Guestus nu ar plati in viata vietilor lui taxa pe tigari

Mergi la inceput

Va rog nu va abateti de la intrebarea mea. Daca puteti raspunde simplu la intrebare e ok, daca nu, mai bine cautati alt subiect! sunt sigura ca cei care au foat acolo stiu despre ce vorbesc si nu se gandesc la "ierburi"!!!! Am nevoie de raspunsul lor si nu al celor care fac astfel de "gluume"!!!!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Multumesc mult pentru raspuns, Anky!! Din pacate nu este vorba despre acesta. Ca sa-ti dau mai multe detalii despre pozitionare: in Damplatz, daca ai in fata Palatul Regal, in stanga este Madame Toussou si magazinul P&C, iar in partea dreapta este acest magazin de cafea!

Merci inca o data!

Mergi la inceput

Crec totusi ca despre asta este vorba. Merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by micha08

Crec totusi ca despre asta este vorba. Merci!

Uite aici, asta e,eu nu stiu alta cafenea in zona Dam

http://www.coffeecompany.nl/

De care spui tu se afla in Dam 10

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput