Pot sa sterg din mesajele mele?

Pot sa sterg din mesajele mele? | Autor: lili81

Link direct la acest mesaj

Cum pot sa sterg un mesaj postat de mine?
Sunt lucruri pe care le-am scris in ideea ca nu ma cunoaste nimeni, dar...sunt destule la profil care imi pot dezvalui identitatea, am descoperit deja cativa cunoscuti pe forum, poate or mai fi altii si nu as vrea sa stie chiar toata lumea anumite chestii.
Cum sa fac?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/liliana_ignat/my_photos

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Ai putea incepe cu scoaterea din semnatura a pozelor. Acu' chiar va fi curioasa lumeaa sa vada cine esti

Elle_seb

May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

quote:
Initial creeata de lili81

Sunt lucruri pe care le-am scris in ideea ca nu ma cunoaste nimeni, dar...sunt destule la profil care imi pot dezvalui identitatea, am descoperit deja cativa cunoscuti pe forum, poate or mai fi altii si nu as vrea sa stie chiar toata lumea anumite chestii.
Cum sa fac?

i-a legatura cu moderatorii sau cu adminii!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

quote:

Te loghezi si te duci la mesajul dorit. Deasupra mesajului ai un tomberon - de acolo poti sa stergi.

Si da: scoate de la semantura albumul, apoi seateaza-l privat(vad ca ai contul pe yahoo cu numele tau, cred). Nu am intrat la profilul tau pt. ca nu sunt logata acum dar vezi daca mai ai pe acolo date compromitatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

quote:
Originally posted by Darria

quote:

Te loghezi si te duci la mesajul dorit. Deasupra mesajului ai un tomberon - de acolo poti sa stergi.

Si da: scoate de la semantura albumul, apoi seateaza-l privat(vad ca ai contul pe yahoo cu numele tau, cred). Nu am intrat la profilul tau pt. ca nu sunt logata acum dar vezi daca mai ai pe acolo date compromitatoare

Eu nu am nici un tomberon la mesajele mele, doar daca nu a scris nimeni.

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Codruta:
- la subiectele deschise de tine ai posibilitatea sa le stergi(inainte de a deschide sub. ai in partea dreapta editarea titlului si stergerea sub.) doar daca nu ai nici un raspus. Din mom. in care primesti un singur raspuns nu mai ai ac. posibilitate - poate daca rogi moderatorii.
- mesajele postate in cadrul unui sub. pot fi sterse cu delete(deasupra mesajului, langa yahoo, pm, reply+quote).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Darria, multumesc, asa stiam si eu

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

quote:
Originally posted by Darria
Din mom. in care primesti un singur raspuns nu mai ai ac. posibilitate - poate daca rogi moderatorii

... sau, pe pm, rogi frumos pe fiecare membru care a raspuns la subiectul tau sa-si stearga raspunsul, asa ajungi sanu mai ai nici un raspuns si poti sterge singura mesajul tau initial.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

quote:
Originally posted by Cristina_C
... sau, pe pm, rogi frumos pe fiecare membru care a raspuns la subiectul tau sa-si stearga raspunsul, asa ajungi sanu mai ai nici un raspuns si poti sterge singura mesajul tau initial.

Sau editezi subiectele tale si stergi textul compromitator . Dar daca cineva ti-a raspuns cu reply with q... e degeaba

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

quote:
Originally posted by Karina

quote:
Originally posted by Cristina_C

Sau editezi subiectele tale si stergi textul compromitator . Dar daca cineva ti-a raspuns cu reply with q... e degeaba

Karina + Bogdanel
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru

Stiu ei ce stiu astia care dau "reply" prin "quote". Se pastreaza dovada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

quote:
Originally posted by Elle_seb

Ai putea incepe cu scoaterea din semnatura a pozelor. Acu' chiar va fi curioasa lumeaa sa vada cine esti

Elle_seb

May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!

Super!

Mergi la inceput