Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru (30)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

mmc am trimis e-mail-ul respectiv multor fete,il am in outbox,dar ideea cu ghidul e perfecta!AMR=4 fara ziua de azi care e ca si dusa,multumesc de intrebare....partea cu plicurile eu as zice sa ramana pt PM-uri...acum...cum hotaraste majoritatea...

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Fetelor am nevoie pt cineva de nr. de mobil pt programare la dr. Iosup...pls help! Multumesc!

Iyoana iau in vedere dorinta ta cu privire la un ghid despre FIV,ICSI cu dr. T dar deocamdata nu am foarte multe de spus decat lista de analize si cam ce tratament se face...promit ca dupa vreo luna am sa concep unul asa ca pt incepatori dar voi avea de spus mai multe indiferent de rezultat.......

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

kora tel-dr.Iosup:0724464646

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Kora acum am vazut mesajul tau.
Iosup: 0724.464646 la Fortis la Tutu si
021.336.9688 la Polisano pe Cuza Voda 53 (e foarte frumos, clinica e noua si gasesti loc pt ca e f noua).
Desi si la Fortis am gasit loc, asistenta lui Iosup e foarte draguta si m-a programat exact cand am avut nevoie nu mai tarziu.

Pupilici

Clau

23+

bb mic

Mergi la inceput

ANA_P, LILIANA,CLAUCIA multumesc mult fetelor am transmis numerele de telefon si sper sa ii fie de folos d-nei respective.

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Iyoana, hai sa inveselim fetele si sa le optimizam si pe mai departe: tu cu maxima, eu cu o idee de shopping pe zi? ce ziceti?

Revin si eu cu informatii despre laparo (cred ca toate avem in outbox un e-mail despre laparo, nu? ) dar mai pe seara, acum ma duc sa fac ceva de papa pentru sotul meu hamesit. Pupicei.

Zenobia
Barzoiul buclucas, Poze1, Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Pup toate fetele mele dragi....iar am tras chiulul, dar am f. mult de lucru zilele astea, la mine a inceput sezonul si nu prea am timp de niciunele. Va mai citesc, mai sar si cate un rand, ca e activitate multa pe aici si nu prea tin pasul cu voi.Am si niste cursuri seara, inclusiv sambata si duminica si sunt cam franta....dar imi place ca sunt activa, ma omorase iarna cu plictiseala ei!
Iyoana, franzutoaica mica....iar te plimbi?Sa sti ca merg cu , dar nu prea mai am timp sa fac mai mult de 5-10 km./zi, maxim.
Kora, scumpa, chiar daca nu scriu, eu tot numar in gand cu tine si ma rog sa-ti ajute DD
Alexela, iubita, imi pare rau ca ai trecut printr-o experienta oarecum descurajanta, dar noi suntem puternice si optimiste si nu ne lasam, nu?
Lucialu, nu pot sa nu recunosc ca mai trag cate o pipa, mai ales acum, cand am o perioada aglomerata...cred ca voi incerca din nou, dar sa ma mai linistesc putin!
Zeno, moama...ce rapida ai fost....mai devreme am citit pag.18 la capit. anterior si acum nu-l vedeam pe asta, ca eu cautam unu' cu multe pagini
Claucia,pupici pe burticuta si ma bucur ca vei ramane prietena noastra draga.

Gata, fug, ca iar ma zornaie sute de telefoane...va pup pe toate, fara exceptie...sunt cu ochii pe voi.Sa aveti o seara minunata!

Valentina
noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Offf, cat am fost eu plecata, ati si terminat un capitol... Foarte harnicutze ati fost!!! Multumim, Zeno, pt noul capitol!
Vali Delide, e adevarat ca experienta a fost oarecum descurajanta, mai ales pt ca dupa cele doua II pe primul test, initial nu am vrut sa ii spun sotului, dar pana la urma nu m-am putut abtine... Si era si el asa de fericit!!! Parca ii citeam speranta in ochi... Si dup-aia a venit si rezultatul lui de la spermograma, si incertitudinea cu bhcg, apoi tel lui Tutu, apoi uratzii...
Dar la fel de adevarat e ca incerc sa fiu puternica si sa nu renunt.
Deocamdata, ca tot m-ati intrebat, luni pe la ora 22, am reusit sa vb direct cu Tutu si mi-a facut si programare pt data de 20 aprilie, asa ca ne vdm atunci... Voiam sa fu sigura ca apuc si eu o zi in care sa merg la control, nu pt monitorizari, ca sa pot vb un pic mai mult cu el... Pana atunci o sa merg la monitorizare, desi vad ca uratzii nu curg in flux normal... O sa vad, deocamdata mai e Pastele la mijloc...
Kora, ai dreptate: o rugaciune nu strica niciodata. Dar eu cred ca nici nu trebuie exagerat, pt ca dup-aia, daca totusi problemele nu ti se rezolva, risti sa incepi sa dai vina pe DD...
Fetelor, un lucru e cert: viata e foarte complicata, si in general nu trebuie sa iti pui intrebari, ci doar sa incerci sa privesti mereu cu speranta spre viitor!!!
Acum trebuie sa scriu, am fost la Festivalul Comediei Romanesti, la doua piese de teatru. Raman conectata, oricum, si va mai citesc din cand in cand.

Alexela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Mmc_nd, Zenobia multumesc tare mult pt ghid, pentru mine vin chiar la fixul fixului cu doua zile inainte de laparo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Zenobia de-acord facem echipa pentru imbunatatirea moralului de trupa de tutunici! Super idee!

Kora, stiam ca pot conta pe tine!

Felicia, stii ce scrisesem in prima mea postare de astazi? "Felicia, sarcina usoara in continuare!" . Apoi, ma face atenta Kora la greseala facuta si am rectificat mesajul. Dar poate am gura aurita si se adevereste "presimtirea" mea la inseminarea din aprilie, nu????

Alexia28, sunt deja cu pumnii stransi pentru vineri!!! O sa fie bine!

iyoana

Mergi la inceput