Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru (30)
Raspunsuri - Pagina 27
ana-alexia spune:
Zenobia, multumim pentru retete! Arata asa de apetisant ce ai pregatit tu...
Cu asa papa, chiar putem uita de endometrioza.
Iyoana spune:
Buna dimineata dragi tutunici!
Ana_Alexia, multumesc !
Va pup pe toate fetele, si imi cer scuze ca nu va numesc pe toate, poate mai tarziu....
Acum fug repede ca am niste sedinte azi, nu inainte de a va servi cugetarea zilei:
"Sunt mai mare decat orice mi se poate intampla. Toate aceste lucruri - amaraciune, nenoroc si suferinta - sunt dincolo de usa. Eu sunt in casa si cheia e la mine." (Charles Fletcher Lummis)
O zi minunata tuturor!
iyoana
KoraPop spune:
Buna dimineta si din partea mea tuturor tutunicilor!
Va doresc o zi cat mai buna,mai frumoasa si mai calduroasa cel putin in suflete daca vremea de afara e posomorata!
Kora
CARPE DIEM!
Iyoana spune:
Dar inainte sa fug in reuniune, vreau totusi sa le multumesc tuturor fetelor (nu le numesc, ca poate uit pe cineva...) care ma incurajeaza in fiecare zi, sunteti foarte dragute si va simt alaturi de mine! Multumesc mult si sa dea Dumnezeu ca urarile voastre pentru mine (noi) sa vi se intoarca de zeci de ori!
iyoana
vali_delide spune:
Buna dimineata, fetele mele dragi!
In primul rand trebuie sa le felicit pe proaspetele gravidute ana_id si Marusea: sa va dea DD sarcina usoara, sa aveti copilasi sanatosi si frumosi.
Kora, cum stam cu rushii? Dupa ce vin si trec, ce trebuie sa faci? Eu nu prea am timp sa citesc pe la alte subiecte, decat rareori, si pe la Fiv n-am intrat de mult, nu stiu care sunt pasii! Oricum, tu sti ca eu ma rog pt. tine si am pumnii stransi-stransi!
Ysa si Hera, bafta multa azi, sa veniti cu vesti bune. Ysa, ai grija pe drum, incearca sa stai linistita si totul va fi bine!
Iyoana, bine ai venit acasa! Eu inca mai prestez la , doar ca nu prea mai am timp. Ma rog si pt. tine, sa va iasa analizele bine, stiu ca esti ingrijorata, dar esti o fata puternica si optimista si totul va fi bine, vei vedea!
Rox-dox, bine ai venit la noi, iti dorim sedere scurta si placuta si sa ajungi fuguta la odisee!
LauraVoinicu, ma bucur nespus sa te mai vad pe aici, chiar ne lipseai.Tu ce faci, nu ne povestesti nimic?
Kristind, finuta mea draga, unsi o pt. tine, si pupici pe burticuta!
Miha, bine ai revenit pe la noi, sarcina usoara in continuare si sa ne mai vizitezi!
Lucialu
Fac un apel catre cateva fete foarte dragi, si pe care nu le-am mai vazut de multisor pe aici: Laura69silk, Bonitta, Elflo, Ylinca, Gabitoni.
Felicitari proaspetei mamici, Mihaela ce, sa-ti traiasca bebelina, sa fie sanatoasa si sa aiba mult noroc in viata!
Inchei cu multi pupici pentru doua fete frumoase:Marinar si bb Emma!
Va pup pe toate, scuze daca am uitat pe cineva (ah, uitasem, stiam eu!!! Zenobia, esti o harnicuta).
Sa aveti o zi minunata si sa va bucurati de apropierea celei mai frumoase sarbatori: Invierea Domnului.
Pupici
Valentina
noi doi
Zenobia spune:
La inceputul acestei zile in culori triste va doresc sa aveti curcubeul in suflet. O zi buna, tutunici!
Picatura de shopping: www.flickr.com/photos/esteras_earrings/sets/72157594233483631/" target="_blank">inele
Lectia de engleza: to be at the end of one's tether = to run out of patience
Zenobia
Barzoiul buclucas, Poze1, Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
Nicole31 spune:
Zeno, multumim mult de tot pentru retete. Arata delicios! O sa le incerc si eu cu siguranta, pentru ca de cand tin regim ma cam bantuie foamea...
Iyoana, iti tin pumnii pentru analizele sotului, sa iasa totul bine si sa primiti unda verde pentru FIV!
Bun venit noilor tutunici si sedere cat mai scurta pe la noi, aspirantele!
Teo, iubita, ce mai faceti?
Va pup pe toate, toate!
simonette spune:
Yioana, nici nu ma indoiesc de cat de sufletiste sunteti! Am fost mult timp membra si stiu ce mult reprezinta sprijinul tuturor fetelor de pe acest forum! Nu am parasit forumul fiindca m-am plictisit de discutii ci pt ca am fost mult mai ocupata cu un bb caruia i-am acordat cat de multa atentie am putut, apoi ne-am mutat in alt cartier si nu am mai avut net o perioada! Pana acum cand am revenit si incerc sa ma reintegrez! Stiu ce suflete puteti avea, stiu ce galerie sunteti in stare sa faceti si mai stiu ca nimeni nu poate intelege o anumita situatie ca VOI! Pt. asta....... si va doresc tot binele din lume!!!
Ana_Alexia, multumesc mult!!! Bafta multa si tie!!! pe toate !!!
Simonettu, care va iubeste mult!!!
KoraPop spune:
Vali ma bucur ca ai reusit sa iti faci puitin timp sa ne scrii despre tine...esti harnicuta si pedalezi cu multa vointa la bicicleta...cu fumatul cum stai?Eu astept inca CM ,maine ar fi a 4-a zi de cand am lasat AC asa ca sper sa vina maine cel tarziu pt ca in z2 dimineata trebuie sa fac hormonalele cu d-na Matei si daca vor iesi bine,din seara respectiva incep inhibarea cu 1 diphereline de 0,1/zi...acesta e inceputul...
Kora
CARPE DIEM!
Zenobia spune:
Iyoana, multumim pentru maxima, in fiecare dimineata ma gandesc la ceva frumos cand iti citesc cugetarile. Sa inteleg ca azi ai timp sa preiei capitolasul nostru.
Vali, imi face placere sa ajut cat pot. Te admir pentru hotararea cu care iti urmezi planurile. Bravo! ai vezi ca in curand iti vei vedea visurile implinite, ca de altfel toate fetele de aici.
Nicole, stiu cat e de greu cu regimul asta, dar cu putina imaginatie se mananca super bine! Pana si sotul meu a adoptat regimul cand a vazut ce mancarica buna i-am pus in fata.
Alexia, sper ca te simti mai bine azi!
Kora, iti tin pumnii sa vina rushii aia mai repede!
Eu azi am o zi nebuna, ca majoritatea zilelor mele, insa poate mai gasesc timp sa intru. De ieri am inceput si noi o viata normala, fara monitorizari si stresuri. De vineri am inceput si tratamentul homeopat care sper ca va da roade. Sper sa nu uit sa iau remediile, nu de alta dar se iau fff rar si sunt intr-o cantitate atat de mica incat... parca nici n-ar fi! Am cercetat pe net denumirea lor si afectiunile in care se recomanda si cred ca mi le-a dat la fix: CH200 (impotriva proliferarii tesuturilor) si M10 (pentru ridicarea imunitatii).
O zi frumoasa!
Zenobia
Barzoiul buclucas, Poze1, Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]