Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru (30)
Raspunsuri - Pagina 26
maria215ro spune:
Fetelor, stie cineva daca dr.T este de gasit pe 7.apr. si pe 9apr?Trebuie sa ajung in aceste zile pt monitorizare si abia acum realizez ca vor cadea chiar de Paste.Help!
Ysa draga, bubatul de care zici este pojarul, o boala care se face in copilarie.Daca nu l-ai facut atunci(de 3 ori se face), il poti lua foarte usor acum.Asa ca mare grija......
mihavasoi spune:
Hellouuu! Remember me?Vad ca s-au inmultit si fetele din zona Braila/Galati si gravidutele...Da Doamne cat mai multe .Va citesc , va urmaresc si acum am iesit din barlog.Cred ca am cunoscut-o pe Marusea la Tutu saptamana trecuta-sa ai incredere ca va fi bine si tine-ne la curent cu ce se intampla.
Mie mi-a disparut chistul pe care il aveam la inceputul sarcinii , bebe e ok, creste.Am avut cateva sangerari usoare si dureri de burtica si trebuie sa stau linistita.Ma speriasem si am ajusn val-vartej la Tutu.
Acum trebuie sa sun la dr Iosup pt eco morfo-fetala, apoi sa fac TT.Gravidutele care au facut cele doua analize, ati putea sa-mi spuneti how much costa sa stiu cu ce bani plec la mine?
A ! si ca sa completez lista , voi fi mamica de octombrie
Va pup pe toate si va tin pumnii sa va aduca iepurasul cadoul mult dorit
12+
Zenobia spune:
Eu sigur imi amintesc, Miha, doar eu te-am trecut pe listuta de gravide! Ma bucur tare mult ca disparut chistul si ca totul este bine! Sigur iti vor raspunde fetele la ce ai intrebat, eu habar nu am ca ti-as spune. Am modificat la listuta.
Zenobia
Barzoiul buclucas, Poze1, Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
ysa26 spune:
Maria215ro tu ce mai faci? Ai facut vreo inseminare? Cat despre T nu stiu dak il gasesti, dar de ce nu-l suni?
Maine dimineata trebuie sa plec la 5,30 k sa ajung la spital pt monitorizare.
Cred k luna viitoare nu voi mai face monitorizare, astept laparo. M-a intrebat T dak am facut vreun cm stimulat,dar parca nu as incerca, dak ovulez natural, cred k nu e necesar. Nu vreau sa renunt la proiectul bb, dar dak prestez cand imi zice T si nu raman, inseamna k am alte probleme, pe care sper k le voi rezolva la laparo.
La laparo te lasa cu vreun maieut pe tine?
Iyoana sa dea D-zeu sa fie bine la analize.
Hera tu mai vi dimineata?
lauravoinicu spune:
mihavasoi , TT costa 120 ron si eco de 14 saptamani la Iosup costa 150 ron , poti sa te programezi la TT dimineata si la Iosup dupa amiaza in aceasi zi , pe fina mea asa am programat-o , le dai morfologica pe fax , ca sa nu faci 2 drumuri la Bucuresti si apoi inca unul la Tutu. Eco morfologica la 20 de saptamani casta 250 ron.
Pupici la toate fetele!
ysa26 spune:
Laura ce mai faci? Te-ai apucat de pregatirile pt FIV? Sau poate ne pregatesti o surpriza? Poate vine iepurasul la tine cu un cadou special . Te pup dulce.
Hera25 spune:
Ysavin si eu maine, ce sa fac?Desi m-am saturat sa ma trezesc asa din zori.Oricum tu vii tocmai de la Valcea, e greu si pt tine dar ce sa-i faci, ce nu facem noi pt multasteptatul bebe.
Ne vedem maine si vb mai multe.
Noapte buna.
ysa26 spune:
Offff nu am somn, parca stau pe ghimpi, dak nu o fi spart foliculul? Nu mai vreau sa ma duc si joi la Buc.
ana-alexia spune:
Iyoana, sa va ajute Doamne-Doamne sa iasa bine analizele!
Simonette, bine ai revenit pe DC! sa treci repede la odisee!
Rox Dox, bine ai venit! Sedere scurta aici si trecere rapida la odisee!
Ysa, bafta maine la monitorizare!