Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru (30)
Raspunsuri - Pagina 23
Zenobia spune:
Salata de primavara
Se toaca destul de marunt: 1 salata chinezeasca (de preferat), 2 rosii (rondele), 1 ardei gras (solzisori), un pumn masline taiate rondele (fara samburi), un pumn de porumb din conserva, sare, piper. Se amesteca toate cu 2 linguri mari de smantana degresata.
Zenobia
Barzoiul buclucas, Poze1, Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
Zenobia spune:
Deliciul lui Buddha
Se calesc in ulei 2 morcovi si doua teline mici taiate fideluta. Cand sunt pe jumatate inmuiate se adauga 500 de gr de ciuperci curatate si taiate in jumatati. Se adauga boia de ardei dulce, porumb boabe si un pumn de alune nesarate, plus o ceasca de apa si se lasa sa se caleasca 10 minute. Apoi se adauga 3 cepe mici taiate sferturi si 2 ardei taiati in romburi (sau oricum, mai mare). Se pun 2 lgt de amidon alimentar intr-o ceasca de apa si se adauga peste legume, lasandu-le la foc mic 507 minute. La sfarsit se adauga piper alb, piper negru, curry dupa gust si sos de soia.
Zenobia
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
Zenobia spune:
Cu putina imaginatie se mananca foarte bine si cu endometrioza . Mai sunt cateva retete dar nu mai am timp acum sa scriu si trebuie sa recunosc ca nici nu mi le mai aduc aminte. Insa.. in curand pe micile ecrane!
Zenobia
Iyoana spune:
Zeno, cand iti spun eu ca o sa scrii o carte....si tu nu vrei sa ma bagi in seama...
Aaa, si nu in ultimul rand:
Va doresc tuturor o Saptamana a Patimilor usoara si plina de impliniri sufletesti, atat pentru cele care tin post cat si pentru fetele care nu tin post (fiecare cu motivele lui).
iyoana
Zenobia spune:
Iyoana, nu-mi da idei! Ca nu se stie... ma las de tradus si ma apuc de scris
Zenobia
Iyoana spune:
quote:
Originally posted by Zenobia
Iyoana, nu-mi da idei! Ca nu se stie... ma las de tradus si ma apuc de scris
Zenobia
De mare ajutor ai fi tu, Zeno, atunci....dar nu te lasa nici de tradus, ca poate scrii cartea in mai multe limbi
Fetelor, eu sunt bucuroasa ca sotul a mers astazi sa-si refaca analizele de sange, urina si exudat de streptococ. Avem rezultatele vineri.
Am uitat sa va spun ca vineri am sunat-o pe dr. Matei, ca ramasese sa vorbeasca cu dr. israelitean despre cazul nostru. Mi-a spus sa revin cu un telefon sambata, am revenit si mi-a spus ca dr. din Israel nu se poate pronunta asupra unei eventuale reveniri a functiei, pentru ca nu avem nici o trasabilitate a functiei inainte de boala. Asa ca, ne mai ramane biopsia testiculara. Dar nici asta nu o s-o facem decat dupa ce sotul va face cele 2 analize genetice:
microdeletiile cromozomului Y (recomandat de Tutu) si cariotipul gentic (recomandat de dr. Matei). De-abia dupa ce avem rezultatul la aceste 2 analize se vor putea pronunta asupra sansei de reusita a unei biopsii.
In schimb, acum sunt tare bucuroasa ca am reusit sa-l programez pe sot pe 20 aprilie, la Genetic Lab pentru cele 2 analize. M-am "razboit" cu asistenta in charge cu programarile, ca pentru cariotip erau full cu programarile pe 20 aprilie, si il chema pe 23 apr. Dar sotul meu nu poate pleca oricand de la munca, mai ales ca nu stam in bucuresti. In sfarsit, am reusit si acum traiesc pentru rezultatele analizelor de vineri si pentru acest 20 aprilie (ba chiar pentru 28 aprilie) cand vom avea rezultatul analizelor genetice.
Hai ca prea m-am intins...scuze!
iyoana
simonette spune:
Buna ziua tuturor!
Eu sunt o veche aspiranta, pe care multe dintre voi daca nu toate nu o stiti!Cam acum un an si jumatate rupeam si eu tastatura pe la subiecte pe care nu le mai gasesc de pe acest forum!Asa imi trebuie daca am lipsit atat de mult!
Intre timp a aparut in viata noastra Luca, care imi umple inima de fericire si casa de veselie! Ne-am mutat ...motiv pt care nu am mai avut net pana mai ieri!
Acum: Eu impreuna cu sotul meu am decis ca ar fi timpul sa ii facem lui Luca o surioara, motiv pt care am disperata nevoie de voi!
As vrea sa incerccu Tutunaru, despre care am auzit numai de bine si cunosc multe succese ale dansului! Pb e ca nu stiu cum sa imi fac programare si cam care ar fi conditiile la dansul! Stie cineva daca ar mai avea timp si pt mine, daca colaboreaza cu un endocrinolog sau daca pur si simplu am vreo sansa la o consultatie!
Va imbratisez pe toate si astept si eu sa vad daca mai sunt bine venita in grup!
Simonettu, care va iubeste mult!!!
simonette spune:
Iyoana,multumesc mult pt primirea calduroasa si pt indrumari! iata ca desi am citit rasp. tau la sub creeat de mine am sarit cu multumirile direct unde m-ai trimis!
Simonettu, care va iubeste mult!!!
KoraPop spune:
Iyoana draga va doresc din suflet ca cele doua analize sa iasa bine, sunt sigura ca asa va fi,esti un suflet prea bun si DD sigur va va trimite o raza de soare in suflet...ai incredere in EL si roaga-te...!
Kora
CARPE DIEM!