Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru (30)
Raspunsuri - Pagina 24
sim_stoian spune:
Fetelor care ati facut laparo, am o rugaminte maaaaaaaaaaaaaaaaaare la voi. Nasa mea este si ea pacienta a lui Tutu, dar nu prea are timp sa intre pe forum, asa ca va scriu eu pentru ea. E programata vineri la laparo si nu stie care sunt preturile pe acolo. Daca puteti sa ma ajutati si sa imi trimiteti pe PM cat ati dat cand v-ati operat, a fi super.
Si mai am o intrebare tot legat de asta. In ghidul de la inceput scrie ceva de o trimitere de la medicul de familie. Este absolut necesara? Toate ati avut trimiteri?
Va multumesc mult.
Sim 17+ Stefan
Asa creste bebe
Poze bebe
KoraPop spune:
sim da, trebuie trimitere de la medicul de familie neaparat!Despre preturi eu pot sa iti spun cat am dat eu in noiembrie anul trecut ,dar de atunci cred ca s-au mai schimbat lucrurile... poate te ajuta tutunicile recent operate.
Kora
CARPE DIEM!
simonette spune:
sim-stoian, nu stiu cat de mult te va ajuta rasp meu insa poate iti faci o idee cat de cat! Eu am facut laparo, la giulesti acum1 an si jumatate si am platit 100 euro pret neimpus de nimeni! Dr. mea nu a vrut sa primeasca, dar stii si tu cum e! la anestezist, am dat 100ron! Bafta multa nasei tale!
Simonettu, care va iubeste mult!!!
sim_stoian spune:
Kora, da-mi pe PM, te rog. Sa stiu macar informativ. Daca imi mai trimit si alte fete, e super. Dar sa aiba macar o idee. Multumesc.
Sim 17+ Stefan
Asa creste bebe
Poze bebe
KoraPop spune:
simonette acesta e nr. pt programari la cabinetul lui dr. T:0720099299 Mult succes!Despre preturi...se discuta pe PM sau e-mail...
sim ti-am trimis PM Ii doresc multa bafta si verdict cat mai bun!!!
Kora
CARPE DIEM!
simonette spune:
Kora, multumesc mult pt. nr. si scuze pt gafa cu pretul....asta e! Am mai uitat unele amanunte! Inteleg ca te pot intreba printr-un PM?
sim_stoian spune:
Multumesc, KoraPop.
Poate mai primesc vreun raspuns de la tutunicile operate mai recent.
Sim 17+ Stefan
Asa creste bebe
Poze bebe
simonette spune:
Kora, am primit PM-ul, multumesc inca o data si bafta multa orice ti-ai dori!
Zenobia spune:
Iyoana, iti tin pumnii sa ii iasa bine sotului tau analizele.
Simonette, bine ai revenit!
Sim, ti-am trimis PM cu preturile de ieri.
Zenobia
Barzoiul buclucas, Poze1, Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]