Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru (30)
Raspunsuri - Pagina 22
ladyxe spune:
quote:
Originally posted by ladyxe
Buna dimineata tutunici
FELICITARI PROASPETELOR GRAVIDUTE, SARCINA USOARA, SANATATE MULTA
Iyoana multumesc,
Korapopmultumesc, cat despre poveste mea cred ca e asemanatoare cu a multora.
De 7 ani incercam sa aducem un ingeras in viata noastra, am fost pe la diferiti dr. dar in provincie situatia e mai urata de cat pare (parerea mea).Asadar, am 2 histero nereusite, trumatizante si fara nici un rezultat. O laparo la militar acum 2 ani si atunci am aflat care e problema-trompe cu aderente- din pacate dr. respectiv mi-a dat sperante false "du-te acasa si dai bataie", acum cand am ajuns la dr T am aflat ca sansele erau f mici 5% .
Am facut monitorizare, e OK,analizele la fel, o mica problema sunt cu "baietii" sotului, dr M ia recom vit. E magneziu, seleniu, acifol, speram sa-i mai invioram.
Acum astept sa trec de pasul umator laparo ptr a ajunge in linie dreapta pt FIV, si sa dea DD sa fie reusita din prima ca a doua oare nu cred ca va mai fi posibil, d.p.d.v. material .
Va pup pe toate si fiti optimiste
merdan spune:
Buna dimineata tutunici, sa aveti parte de o saptamana mare cu cat mai multe vesti de II !
ana-id felicitari scumpo cel mai reusit BB din lume iti doresc! Sarcina usoara si fara probleme in continuare.
Alexia sa sti ca si mie Bogdan mi-a zis exact acelasi lucru, din pacate T la scosul firelor nu mi-a data decat 3 luni.Asa ca nu se stie ce iti va spune T.
Iyoana bine ai revenit in tara!
Ysa s-ar putea sa ovulezi mai repede de 36h de la Pregnyl pt. ca dimensiunea foliculului e mare si cred ca sta sa explodeze.
Marusea daca sangerarea s-a oprit si nu ai dureri nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi;si daca ai ovulat mai tarziu inca nu se
vede samburelul la echo, abia pe la 6 saptamani stiam eu.Curaj ca va fi bine!
mihaela ce felicitari pt. bebelina, sa va aduca numai bucurii si sa va lumineze viata!
Eu azi z.51,am inceput progesteron de vineri si cred ca de Paste voi fi invadata, off ca tare lung ciclu asta dupa Laparo, m-a facut sa pierd o groaza de timp.
toate fetele!
ysa26 spune:
Ana_Alexia, Merdan va multumesc mult pt raspunsuri. Mi-e frica k nu se sparge,dar sper sa nu am ghinionul asta.
Acum fug repede la firma,k mi s-a imbolnavit consilierul de bubat si trebuie sa stau in locul lui. Apropo, stiti cumva cum se ia bubatul, mi-e teama k l-am luat si eu, k se vaita de saptamana trecuta k s-a intoxicat si i-au aparut niste bubite, dar era de fapt bubat, si eu am fost stat in birou la el. Asta mi-ar trebui acum.
Pup toate tutunicile, intru mai pe seara sa va citesc.
machus spune:
Zenobia
am vazut pozele cu retetele pentru endo. Trebuie sa iti spun ca arata nemaipomenit!!!
Asa din poze imi dau seama cam ce ingrediente sunt, le ai cumva si scrise?
Scuze ca te agasez.
Zenobia spune:
Nu ma agasezi, Machus. O sa le scriu si aici pentru ca vad ca sunt din ce in ce mai multe fete pe acest capitol cu endometrioza si sper sa le fie si lor de folos:
Legume la cuptor
Intr-o tava se pune ulei (5-6 linguri), 4 cartofi mari taiati cubulete, 2 ardei grasi taiati mai mare, broccoli (rupt in ramurele mici), masline, porumb, 2 cutii de rosii in bulion. Se adauga vegeta dupa gust, maghiran, putin piper (si orice alte condimente preferati). Se adauga si 2 cesti de apa si o capatana de usturoi zdrobita si se acopera tava cu folie de aluminiu. Se tine la cuptor 30-40 de min.
Zenobia
Barzoiul buclucas, Poze1, Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
Zenobia spune:
Cartofi cu ton
Se taie in cubulete 6 cartofi maricei si se pun la prajit intr-o oala de teflon. Cand sunt pe jumatate facuti se adauga porumb si masline si se lasa in continuare la prajit. Ei de fapt nu se prajesc, ci mai mult se fac la abur de vreme ce sunt o cantitate atat de mare in putin ulei. Cand sunt aproape facuti se adauga o conserva de ton si 6 catei de usturoi pisati si se stinge focul. Se lasa o jumatate de ora cu un capac de-asupra pentru infuzia de usturoi.
Zenobia
Barzoiul buclucas, Poze1, Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
Iyoana spune:
Salutare la toata lumea!
in intarziere, dar lunea nu prea sunt in forma...
Marusea, nu-ti pierde speranta! Mergi si refa betahcg si nu te gandi la SEU. Doamne ajuta si suntem alaturi de tine!
Kora, cand luam AC mie imi venea CM-ul cam la 4zile. Asta inseamna ca cel tarziu joi esti invadata si apoi, incee distractia!!!
Vali, nu mai zici nimic? Cand incepi monitorizarile?
Teo, Claucia, Orchis, Alfa_Anca, Mihavasoi si toate gravidutele noastre , sarcina usoara in continuare si bebelusi (e) frumosi (oase) si sanatosi (oase).
Alexia, refacere usoara si sa iei cea mai buna decizie petru tine si pentru bebe (care va veni foarte repede, acum)
Ioanatugs, asteptam cele II de Paste!
Zenobia, ma alatur echipei de ridicat moral la tutunici!
"Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa. Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt." (Luciano De Crescenzo)
iyoana
Iyoana spune:
Zeno, multumim de retete! Sunt bune si in afara regimului de endo....
Ce-ai zice de publicarea unei carticele: "Retete de mancare -endometrioza" Cred ca ar deveni un best-seller...
iyoana
alfa_anca spune:
Ana_id FELITARI iubita . Sa dea DD sa ai o sarcina usoara si un bebel sanatos si la termen.
Anca 8+
Vine bebe
Iyoana spune:
Ysa, si eu zic ca valorile sunt bune, acum cu Pregnyl foliculul buclucas se va sparge si se va produce ovulatia. Succes si tinem pumnii sa fie cu ochisori! In ce priveste permisul si celelalte suparari: una calda - una rece, important este sa ramanem optimisti si nu uita de legea compensatiei...Teo stie!
iyoana