Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru (30)
Raspunsuri - Pagina 16
Madutz spune:
Bunaaaaaa dimineataaaaaaaaa!
Diana, felicitari, ai grija de tine si de comoara ta !
Marusea - sarcina usoara - cum a fost la T ?
Iar pe voi toate, da' absolut pe toate celelalte tutunici va imbratisez cu drag, asa, la inceput de weekend!
Eu imi astept sotul care a fost plecat prin delegatii - ufff! - si pregatesc o saptamana ... de pomina!
Ar trebui sa incep monitorizarile de luni, da' asa ma bate un gand sa ma las in voia sortii luna asta !! Singurul motiv pentru care as vrea sa-l vad pe T este sa discut un pic cu el inainte de laparo! Voi cum ati facut - v-ati vazut cu el sau ati stabilit ce si cum pe telefon?
Madi
felicia_ spune:
Madutz, toate fetele pe care le stiu eu (incusiv eu) au stabilit detaliile la telefon! Oricum, dr T nu iti va spune prea multe, nici nu e mare lucru de explicat, mai ales ca e o interventie usoara! Detaliile vei afla mai degraba de la fete! Iti va spune sa sta linistita si sa mergi cu o zi inainte pt internare! Deci, daca simti ca e mai bine sa te lasi luna asta in voia lui DD, poate e mai bine asa...
mihaela_ce spune:
Intru putin sa va anunt vestea cea mare,am nascut marti dimineata la ora 1.55 o fetita ANA MARIA,A AVUT 3420 ,50 CM ,este superba.
Am facut cezariana,destuld e grea recuperarea ,dar nu conteaza.
Va las acum ca sunt moarta de oboseala si trebuie sa ne pregatim de masa
mihaela 37MARIA
carstea spune:
Mihaela ,felicitari!Sa-ti traiasca fetita!Cand ai timp sa ne povestesti mai multe,da?Cum s-au purtat asistentele si doctorii, ce ai simtit?
Alexela spune:
Fetelor, buna dimineata!!!
Felicitari, Ana id!!!!!!!!!! Sarcina usoara si bebe sanatos! Si, dupa cum i-am spus si Maruseei, lasa-te rasfatata si iubita!!!
Marusea, ce-ai facut la doctor?!! Te-ai mai linistit?
Eu am o veste buna: uratzii s-au instalat definitv, caci zilele trecute a curs doar din cand in cand... Si azi am fost la analize, de-abia ce luasem salariul ieri si... gata! Se duse aproape tot!!! Nu conteaza, e pt o cauza nobila! Rezultatele le iau saptamana viitoare, si mi-am facut si programare la dr. Matei, sa ne interpreteze toate analizele odata, si pe-ale mele si pe ale sotului... Asa ca forte proaspete, capul sus si patience, my friend!!!
Zeno, ai mai fost la targ? Eu am fost ieri la cel de la Muzeul Satului, era foarte dragutz... Nu am stat mult, pt ca eram la filmare, cu camera si operatorul dupa mine... Eu lucrez tot we...
Pt toate celelalte tutunici,
Alexela
lucialu spune:
Intru si eu un pic, sa o felicit pe proaspata mamica!
SA-TI TRAIASCA ODORUL!SA CREASCA MARE, SANATOASA SI LA MINTE SI LA TRUP SI LA SUFLET SI VOI SA VA BUCURATI SANATOSI DE EA MULTI MULTI ANI INAINTE!!!
Once agane:weekend placut tutunicilor!
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
Zenobia spune:
Buna dimineata, tutunici.
Nu am mai intrat de ieri pentru ca mi-a cazut netul si abia acum si-a revenit.
In primul rand vreau sa le felicit pe Ana_id - pentru sarcina ei minunata si pe Mihaela_ce pentru comoara ei! FELICTARI din toata inima, mare onoare pe capul meu!
Maria, imi face placere sa va arat si voua ce am mai gasit nou si dragutz prin oras sau pe net.
Alfa_anca, felicitari pentru intalnirea cu bebe! Sa dea Dumnezeu sa fie bine tot timpul sis a ai o sarcina fara probleme.
Ana_alexia, te-am trecut pe listuta. Bine ai venit printre noi.
Iyoana, bine ai venit acasa!
Ana_p, iti urez multa bafta pe drumul pe care il incepi curand. Iti tin pumnii sa fie bine!
Feli, spor la smotru. Smotruim in acelasi timp, sa inteleg!
Fetelor, Alexia nu s-a mai operat azi, inca nu stiu de ce, se va opera maine. Ne va spune ea mai exact ce si cum. Alexia, iti tin pumnii si sunt sigura ca o sa fie bine!
Eu ieri am fost la Tragul de pietricele si mi-am cumparat o gramada de chestii dragute (cercei si coliere), insa sotul meu nu s-a multumit cu cat mi-am luat si m-a dus la Catwork de unde mi-a luat rochia pe care am postat-o ieri pentru voi, plus inca un colier si o pereche de cercei). Astazi va voi posta ceva tot de acolo, insa de maine voi schimba stilul.
Va doresc un weekend placut si pup toate tutunicile, ca fug la treaba. Insa nu inainte de:
Picatura de shopping: www.catwork-design.com/" target="_blank">cercelusi
Lectia de engleza: to get in someone's hair = to bother
Zenobia
Barzoiul buclucas, Poze1, Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
Madutz spune:
Felicia si Zeno - nu sunteti singure fetelor - doar ca eu ma apuc de abia acum !
Azi mi-au taiat dobitocii astia cablu, asa ca m-am dus sa vad care-i buba ! Dragutii de ei n-au vazut o plata cu OP si nu si-au mai batut capul sa lamureasca situatia - mai aveau si tupeul sa-mi zica "doamna, cand mai platiti cu OP sa ne sunati intotdeauna sa ne ziceti"! Nasol e ca nu poate veni nimeni in weekend sa ma recupleze asa ca m-am trezit si f... si cu banii luati! Nu ca ma omor eu cu , da-mi lipseste zgomotu' de fond!
Mihaela - felicitari!! Sa-ti traiasca bebeu' si sa fiti sanatosi amandoi!
Gata - si am fugit c-am treaba !!!
KoraPop spune:
Ana_id FELICITARI inca odata din partea mea si aici!!!!Abia asteptam sa scrii aici sa le spui si fetelor ca mie tare greu mi-a fost sa ma abtin de bucurie!!!Ai grija de VOI si DD sa va ajute sa fie totul bine!!!
Mihaela ce FELICITARI pt nasterea printesei voastre!!!"Ursitoarele" sa ii prezica numai noroc,sanatate si impliniri alaturi de parintii ei!
Fetelor AMR=0 pt mine ,azi iau ultima pastila de AC si de maine astept cu nerabdare "uratii"...apoi in z2 ma duc la analizele hormonale si daca ies ok ,din seara respectiva incepe "distractia"!
Azi dimineata am fost la biserica ( sunt greco-catolica),m-am spoedit si cuminecat si acum ma simt aproape de DD....
Va doresc un weekend minunat si pt toate fetele sau sotiorii vostri care va sarbatoriti onomastica va doresc LA MULTI ANI !si toate dorintele sa vi se indeplineasca!
Kora
CARPE DIEM!