Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru (30)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria215ro spune:

Ysa, valorile tale sunt mai mult decat super!!!!!!!!!Cred ca nu o sa mai fie nevoie sa ajungi la laparo.Succes!
Eu sunt in z2 de CM.Ma pregatesc sa incep tratamentul cu ova-mit pt IA-ul de luna aceasta.Imi poate spune cineva daca ova-mit-ul se ia la ore fixe?
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Da, Maria, este mai indicat sa se ia la aceeasi ora. Bafta

Zenobia
Barzoiul buclucas, Poze1, Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna fetele,

Da, asa cum a scris si Zenobia nu m-ai m-am operat azi, au fost ceva probleme in spital la terapie intensiva si m-au amanat pana maine dimineata la ora 10.00. Va pup pe toate si va multumesc pentru sustinere
Ysa la ce ora te-a chemat maine la elias? Sunt curioasa pentru ca mie mi-a zis ca face laparoscopii, una la 9 si pe mine la 10.
Ralu_t multumesc pentru sms
Felicia, MAmidevladutu, Zenobia, Ioana, Laura69silk, Teo, Kittysor va pup mult mult de tot ca imi sunteti alaturi

Ana_id felicitari, sarcina usoara si la termen si sa dea DD sa fie bine de data asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Alexia,bafta maine la laparo!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Alexia, bafta maine!
Kora, AMR 0 ?!?!!!?

Alexela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

fetelor, da-ti-mi si mie va rog pe PM, sa nu facem reclama, adresa de la farmacia pe care o recomanda tutu pt Diphereline.
azi am fost la el la spital, si mi-a dat un nr de tel la care nu raspunde nimeni. precizez ca eu luni ar trebui sa le cumpar si sa le si fac. sunt un pic ingrijorata, sa fii fost eu asa de nauca incat am notat un nr de tel gresit?
alexia, mi-e mila de tine saraca, sa te duci pana la spital, cu toate emotiile dupa tine si sa trebuiasca sa te intorci acasa...tensiune prelungita. lasa ca va fi bine oricum sa stii ca eu ieri(eram ziua 3 dupa operatie, numarand si ziua operatiei) am iesit afara, m-am plimat. azi nu mai zic, am batut tot bucurestiul..si nu sunt cel mai fericit caz daca ne uitam la Zenode exemplu si cu sigurata mai sunt multe fete care s-au recuperat rapid. concluzie: esti back in business in no time
v-am pupat fetelor
ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Ralu_t acum am tras si eu cu ochiul la FIV, imi pare rau de rezultatul spermogramei, dar eu cred ca in cateva luni cat faci tu Diphereline cu ceva tratament dat de dna Matei se mai poate remedia si situatia sotului. De ce nu-l suni pe tutu sa-l mai intrebi inca o data nr farmaciei? Te pup si iti doresc bafta multa. Da, a fost o situatie nasoala, eram si nemancata de ieri si nici nu dormisem toata noaptea de frica operatiei....asta este maine o sa fie bine

Kora, Alexela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Alexia, oricum nu te mai gandi la ce a fost azi. Asteapta cu incredere ziua de maine!
Kora, mi-am facut si eu programare la dna dr. Matei, ma duc miercuri, si cu rezultatele mele si cu ale sotului. Inca o data multumesc pt incurajarile de ieri de pe PM.
O si un pt toate tutunicile! Week-end placut... pentru norocoasele care nu sunt la servici... ca mine!

Alexela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

Felicitari, Ana_id! Sa va ocroteasca Doamne-Doamne pe tine si pe BB ca totul sa fie bine!

Mihaela_ce, sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa, norocoasa si sa va aduca numai bucurii!

Alexia, bafta la laparo!

Zenobia, multumesc ca m-ai trecut pe listuta! Si-ti mai multumesc si pentru discutia avuta cu tine la spital, in ziua internarii mele pentru laparo, cand tu ai venit sa-ti scoti firele...
Iti amintesti ca ultima oara cand ne-am vazut la spital ( tu la monitorizare, eu la scos firele), am zis ca ne vom mai intalni in postura de posesoare de burtici.. Sper ca va veni cat mai repede timpul!
Salut toate tutunicile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Acum am terminat treaba prin casa.
Alexia T. nu m-a chemat la o ora anume, mi-a zis sa ma duc de dimineata k e de garda.Acum stau si ma gandesc, la cat sa vin atunci? Sa-l astept la colposcopie sau sa ma duc la et.2 sa intreb de dansul? Succes maine!
Maria succes luna asta, sa ai foliculi babani si sa nu mai fie nevoie de laparo!
Vreau sa urez LA MULTI ANI! celor care-si sarbatoresc maine ziua de nume!

Mergi la inceput