Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru (30)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Alexela ce a iesit la spermocultura?Cu siguranta i-a facut si antibiograma si va trebui sa ia tratamentul adecvat pe care i-l va da Tutu sau chiar d-na Matei.Daca e cumva chlamydia sau ureaplasma+mychoplasma trebuie sa faci si tu tratament.Bafta!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Marusea, FELICITARI! Sa ai un bb sanatos, care sa n-o sperie pe mamica lui!
Kora, tu arunci bomba si ne lasi sa ne perpelim asteptand? Mai da-ne un amanunt, ceva, poate ghicim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Buna fetele!

In primul rand vreau sa urez si eu FELICITARI Marusea, sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos si la termen si de asemenea Felicitari si noii gravidutze misterioase in avans asa.

Eu astazi sunt in culmea fericirii, in al noualea cer sau cum vreti voi sa ii spuneti.
Am fost la dr nostru drag si l-am vazut pe bebe, avem 1.73cm, 8s1z si 167batai/minut la inimioara. Cea mai frumoasa melodie pentru urechile mele si nu se compara cu nimik altceva, bataile inimii bebelului din burtica. Cum a zis si dr, nici concertul lui Rolling Stones nu se compara cu muzica asta :). Era f bine dispus doctorasul si pus pe glume. Mai merg peste 2 sapt la un alt control.

Va pup si sa aveti o zi la fel de minunata ca a mea.

Anca 8+
Vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns merdan spune:

Kora chiar ca mi-ai starnit curiozitatea.Ooof si eu o sa aflu cine e fericita abia luni dimineata ca nu am net acasa.
Se pare ca si-a reintrat in mana musiu T. Ce misto!
Un weekend grozav va doresc fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

Salutare tutunici,
Bravo pt ghidul laparo, f. folositor, pe 14.04 am programare laparo cu dr. T, va multumesc din suflet ca ati impartasit din propria experienta.
Am cateva nelamuriri ,cand impart cele 3 pliculete? In momentul in care esti in camasa sterila si te indrepti spre sala de operatia unde se intampla toata actiunea pliculetele nu raman in halat? Si inca ceva ce fel de caseta ar tr sa am? Am inteles ca nu se pune sonda,dar ati fost in stare sa mergeti la toaleta ,nu exista riscul din cauza anesteziei sa va scapati instantaneu? Va rog mult de tot sa-mi raspundeti.
Va o aspiranta

--------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Kora, trimis PM!
Zeno, mersic de recomandarea dr.

Alexela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MLaura spune:

Buna fetele,

In primul rand vreau sa o felicit si eu pe MARUSEA, sa ai o sarcina usoara, fara probleme.
Am inteles ca tu ai ramas insarcinata la o luna dupa laparo ,eu urmeaza sa fac laparo pe 16.04 si acum deabea astept. La inceput nici nu vroiam sa aud (imi este foarte frica) dar am vazut ca multe fete au ramas dupa.

Mergi la inceput

ladyxe stai linistita ca vei putea merge la wc,nu va fi nici o problema;caseta normala video poti sa duci in ziua operatiei;despre partea cealalta... vorbim pe e-mail sau PM dupa ce il activezi,ok?Bafta multa!Si bine ai venit printre noi,poate ne spui mai multe despre tine sa te poata trece Zenobia pe listuta!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Kora: Pai arunci bomba si pleci???!!!! Si eu pot sa aflu abia luni....
Va doresc un veek end placut! Abia astept sa citesc vesti bune luni!!!
Va pup!

Mergi la inceput

Fetelor dragi,trebuie sa las placerea -ei sa faca anuntul...misterul stiu ca e mare, dar noi toate ne vom bucura pt ea si va avea nevoie de sustinerea noastra,sper din suflet ca de data aceasta sa fie cu noroc...sigur va fi,DD i-a dat o noua sansa!

Weekend frumos tuturor!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput