Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru (30)
Raspunsuri - Pagina 13
sim_stoian spune:
Felicitari, Marusea
Sa dea DD sa ai parte de o sarcina usoara si la termen.
Sim 17+ Stefan
Asa creste bebe
Poze bebe
merdan spune:
Intru si eu azi si a aparut o noua .Felicitari Marusea bb sanatos frumos si mancacios iti doresc! Si zici ca chiar in prima luna dupa Laparo? Cand ai timp poate vi cu detalii(in ce zi esti,cum ai aflat etc).Pana atunci ai mare grija de tine, suna-l pe T sa-ti dea celebrul lui tratament de sustinere. Nu te ingrijora f.tare cu sangerarile, se intampla la multe fete in preajma zilelor corespunzatoare CM(posibil slaba sustinere progesteronica) dar nici nu sta fara tratament de sustinere.
Iyoana drum bun sa te intorci cu bine!si chiar nu poti sa-l iei si pe sot la pachet data viitoare cand te duci cine stie poate putina relaxare aduce o imbunatatire si la el.
Kora sper sa sarbatoriti in 3 anul de casatorie!(chiar daca veti afla dupa o saptamana ca voi doi erati trei de fapt)
Alinacoman fa un test de sange, suna-l pe T, ca-i cam ciudat CM-ul tau. Tin pumnii sa-ti fie bine.
Alexela si pe mine m-a impresionat baietelul acela de cate ori l-am vazut la tv. Daca zici ca are si puteri bionergetice deosebite cine stie ce, poate are si puterea de a previziona niste chestii, si te vedem mamica de 4 prichindei peste niste ani(primul sa vina cat mai repede ca ceilalti 3 vor veni ca pe banda).
alexia28 spune:
Marusea felicitari, sarcina usoara si la termen nici nu ai idee ce bine venit a fost mesajul tau, dupa prima luna de laparo, super veste, ma bucur mult pentru tine
Alexela iti multumesc pentru PM
LauraV te pup, ma bucur ca esti bine, sper sa ne revedem in curand
Va pup pe toate si weekend placut daca nu mai vorbim pana diseara, oricum sper ca maine seara sa fiu acasa si cu vesti bune desigur
maria08 spune:
Buna Tutunicile mele dragi!
Marusea: FELICITARI!!! O sarcina usoara si un bb sanatos!!!
Kora: Asa e, am facut monitorizare, mai bine zis o eco pe care am facut-o in ziua 12....asta fiind considerata monitorizare la dr. la care am mers... Atunci aveam endo=10 si un folicul pe ovarul stang de 20.....nu sunt sanse pentru ca anexa stanga la mine e cu probleme
Sa stii ca abia astept sa te vad pe listuta de gravidutze!!!
Iyoana: Drum bun si o aterizare placuta! Dar dupa atata naveta nu cred ca mai ai probleme cu asta!
Zenobia: fat care ne tine la curent cu noutatile!
Va pup pe toate, gravidutze si aspirante!!
ralu_t spune:
FELICITARI MARUSEA, O SARCINA CA LA CARTE SA AI!!!!
pt fetele deja laparoscopiate am si eu o intrebare: regimul de dupa operatie, non balonare, cata vreme se tine? eu am avut deja scaun normal.
tin sa mentinez -sfat pt urmatoarele pe lista la laparo- ca in cazul meu, mancand iaurturi, branza de vaci, supa de pui(cu carne cu tot) si panie prajita,am scapat si la 2 biscutiti cu miere pe langa care am adaugat dupa fiecare masa 1-2 pastile de sab simplex(recomandata de farmacista pt balonari) , nu s-a ivit nici o problema in sensul asta. si asa cum am mai spus, eu sufari de balonari cronice pe fond de stres , oboseala, etc. a fost burtica f putin umflata, dar nimic notabil.
tin sa mentionez ca deja ma simt mult mai bine, durerile de spate, umeri, piept, pe care le-am avut la greu, la fel de nesuferite ca si durerile de burta, aproape au disparut. pt diseara am o promisiune de la sotzu ca ma va scoate la un ceai in oras
l-am sunat azi pe tutu fiindca mie trebuie sa-mi vina CM inainte de termenul pt scosul firelor si a ramas sa ma vad maine cu el la elias sa discutam despre tratamentul cu diphereline.
va pup
http://community.webshots.com/user/ralu_tempea
maria08 spune:
Alexia: Doamne Ajuta sa fie totul bine!! Poate dupa prima luna vii si tu cu vesti bune!!!
alinacoman79 spune:
dragele mele,
multumesc mult pentru sfaturi. m-am mai calmat oricum un pic pentru ca nu mai sangerez aproape deloc. am fost de dimineata si mi-am facut un beta hcg. astept rezultatul. oricum orice ar fi trebuie sa merg la T
Marusea: FELICITARI!!! O sarcina usoara si un sanatos, frumos si vesel.
va pup,
alina
KoraPop spune:
maria "never say never..." nu uita ca DD poate face orice minune daca vrea...!
merdan
Fetelor sunt foarte bucuroasa pt o tutunica draga mie si care a avut parte in viata ei de multa suferinta,dar azi...DD i-a zambit si are un test pozitiv!!!!!!!Abia astept sa scrie chiar ea amanuntele!!!!
Kora
CARPE DIEM!
Alexela spune:
Fetelor, hello!
Poate sa imi recomande si mie cineva un medic de barbati??!?! Urolog, androlog ceva?!?!?! Please... Noi nici la spermocultura nuavem rezultat prea bun, asa ca...
Mersic!
Pup!
Alexela
Zenobia spune:
Intru in fuga inainte de a pleca la homeopat ca magazinul se numeste CATWORK si este pe str. Sperantei (piata Rosetti)
Alexela, dr. Urolog - dr. Ciurel de la Panduri - dr. Tutunaru si dr. Matei au incredere in ce spune el.
Fug.
Zenobia
Barzoiul buclucas, Poze1, Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]