Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru (30)
Raspunsuri - Pagina 12
Alexela spune:
Lucialu, ce sa zic?!?!! Doamne ajuta ca baietelul sa fi citit in stele ca voi avea 4 bebei... Deocamdata ma lupt pt primul!!! Ce-o mai fi in continuare, o sa vedem, las timpul si norocul sa decida pt mine...
Eu n-am somn...
Voi, in schimb, sper ca visati frumos!!!
Alexela
Marusea spune:
Va multumesc tuturor. Fug repede la microbuz caci am 5 ore de mers pana la Bucuresti.Diseara ajung tarziu acasa, dar maine va promit sa va dau mai multe detalii.Ma simt mai bine azi.
O zi frumoasa va doresc tuturor.
Zenobia spune:
Dragi tutunici,
Un sfarsit de saptamana cat mai placut!
Picatura de shopping: www.catwork-design.com/wp-content/uploads/2007/03/rochia-verde_yoli-5_mod_filtered.jpg" target="_blank">aici_rochita de vara
Lectia de engleza: to leave someone high and dry = to let someone do something without offering help
Azi merg la homeopat. Vin cu vesti.
Zenobia
Barzoiul buclucas, Poze1, Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
KoraPop spune:
'Neata tutunici!
Lauravoinicu ma bucur ca esti bine cu sanul,de acum vei intra si tu in linie dreapta cu pregatirea FIV-ului,mult succes la analize cand le vei face si ai sa vezi ca fiecare pas marunt pe care il vei face va insemna o mica victorie,eu asa am simtit pana acum!Multumesc pt urari si am sa te ajut si pe tine si pe alte fete in situatia noastra cu tot ceea ce voi putea!
Iyoana multumesc fata draga,nimic nu iti scapa, sa iti fie gura aurita!!!…
Mvilihome multumesc , sunt multe fete care asteptau ca dr. T sa inceapa sa faca FIV,sper pt absolut toate ca dl. dr. impreuna cu dr. Matei sa ne ajute sa ne indepliim cel mai frumos vis!Mult succes si pt tine!
Madlen multumesc mult
Lili multumesc, voi avea rezultatul bhcg cam la o saptamana dupa aniversarea primului an de casnicie,dar sa fie cum spui tu ca facem chef dublu!
Pt mine AMR=1zi fara cea de azi de AC
Sa aveti o zi minunata!
Kora
CARPE DIEM!
Nicole31 spune:
Marusea, mii de felicitari! Sarcina usoara si BB sanatos, frumos si voios!
Zeno, o sa ai multe sa ne povestesti astazi!
kristind spune:
BUna fetele!!!!
Felicitari gravidutelor!!!!
Zeno unde gasim frumusetea aia de bluza?? Banuiesc ca merge si la gravidute!Chiar imi place!!
Feli ce faci????
Kora sa iti ajute Dumnezeu sa iti implinesti visul!!
Va pupic pe toate!!
kristin 21+
Iyoana spune:
Buna dimineata tutunici si va multumesc de urarile de drum bun, sunteti foarte dragute!!!
Fug la aeroport, dar nu inainte de a va scrie maxima de astazi si de a va ura un week-end excelent:
"Ce este optimismul? Este furia de a sustine ca totul e bine, când iti merge rau." - Voltaire
Ne cam reprezinta, nu?
iyoana
machus spune:
Marusea FELICITARI !!!!!!!. Iti doresc o sarcina usoara si un BB frumos si sanatos!!!
Ralu Trefacere rapida! Unda verde la . Multumim (noi cele care urmam) pentru detaliile despre operatia ta.
Zenobiaesti o sursa incontestabila de optimism. Astept si eu cu nerabdare sa ne spui ce ai discutat cu homeopatul. Daca nu te deranjeaza, stiu cam am citit la un capitol anterior, ca ai postat la topicul Laparo niste retete - dieta pentru endometrioza. Poti sa-mi spui la ce cap. sau sa mi le trimiti pe PM? Poate vine iepurasul cu "cosul plin de oua" din care unul "aranjat" la tine in burtica.
Nicole31 poti sa-mi spui de ce ti-a spus dr T ca nu poti face tratament homeopat fara diphe inainte?
Breakfast Ce mai faci? Stiu ca urma laparo acum la sf lui martie. Poate vii cu vesti bune !!
KoraIti tin pumnii!!
Mmc_md
Va doresc un weekend placut si Floriile sa prevesteasca multe "alte floricele" sau "floricei" !!!
p.s. Zeno, si tu ai mana buna la!
sim_stoian spune:
Buna dimineata si de la mine!
Zeno, eu nu am cum sa ajung asa devreme. Abia pe la 13-13.30 poate imi fac aparitia si eu.
Sim 17+ Stefan
Asa creste bebe
Poze bebe
lucialu spune:
Salutez si eu fetele!
Alexela nu esti singura cu insomnii!Sa nu uiti ce ti-o spus ala mic:sa ai incredere in Dumnezeu ca va fi bine!Ia-le mai usurel,ca asa ne-a spus Isus:sa ne gandim la probemele de azi,ziua de maine sa o lasam lui Dumnezeu.Cum s-ar spune one day at time!Altfel risti sa te incarci prea mult si nu se poate asa.Eu iti dau un pup si o forte forte!
Zeno cu lectiile tale de engleza, care sunt si ele niste maximute-proverbute si cu maximele Iyoanei ma simt ca la orele de franceza, cand profu imi spunea ca domnisoara(adica moaaaa) parle franglezaIaca-te ca avem parte de intelepciunea a doua popoare infratite la pacientele optimiste..ale dr.TOara ele ce spun de asta?Eu apreciez
Felicit si eu cu intarziere fetele cu aniversarile in casnicie.Sa va dea Dumnezeu casnicii frumoase si reusite, incununate de niste BB-ei pe masura parintilor(viitoarele mamici sunt grozave-o vad in fiecare zi!)!!!
Va doresc tuturor o zi excelenta!
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...