Zodia GEMENILOR(15)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Daca ai destula vointa vei incerca sa cauti un post mai bine platit. Ar trebui sa intelegi ca problemele financiare te pot trage usor in jos. Exista posibilitatea sa te autodepasesti.

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Dexteritatea va salveaza de situatiile in care s-ar fi putut produce pagube mari. Renuntati la intelegeri contractuale

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

la Gemenute.
mare liniste

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Prietenii va fac tot felul de reprosuri, care mai de care mai exagerate, deoarece nu le mai acceptati sfaturile.

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

HOROSCOPUL ZILEI

Faceti diverse servicii īn beneficiul celor dragi, fiind modul dv. de a va demonstra iubirea prin fapte concrete. Vi se va face si dv., la rāndu-va, o dovada de afectiune extrem de intensa, dar nu prin vorbe, ci chiar veti afla cāt de mult sunteti iubit prin gesturile pe care altii le fac atunci cānd sunt cu dv. Chiar si banii sunt o cale de a vi se spune ca sunteti iubit, deci cel drag va poate oferi un cadou sau un īmprumut neconditionat.

Mergi la inceput

Va doresc un PASTE FERICIT!MULTA SANATATE, FERICIRE!!!!!!!!!!!!!!!!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

HRISTOS A INVIAT si Sarbatori Fericite la toata lumea, sanatate, bucurii,credinta si liniste sufleteasca!Multa fericire alaturi de cei dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

HRISTOS A INVIAT!
VA DORESC SA AVETI PARTE DE SARBATORI FRUMOASE

+6

Mergi la inceput

HOROSCOPUL SAPTAMANII

Gemenii vor fi foarte preocupati de latura financiara: poate vor face un imprumut, vor vinde niste bunuri, se vor implica in niste speculatii. Toate au sanse sa iasa asa cum isi doresc ei, atata timp cat se controleaza la cheltuieli si isi impart in mod inteligent eventualul surplus banesc. Se bucura in continuare de o perioada buna in dragoste, in sensul ca au control asupra situatiei, ei sunt cei care pot face lucrurile sa stea bine sau nu.
Profesional, ii va bate gandul unei schimbari serioase, dar inca nu se vor hotari sa actioneze.

Mergi la inceput

Curiozitatea care va caracterizeaza se manifesta din plin in aceasta perioada. Traiti cu placere experiente noi.

Redati-mi viata!

Mergi la inceput