Zodia GEMENILOR(15)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Doina,pentru ce data aveti programare pentru operatie?

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Luna, trebuie sa fim in China pe 4 iulie.Asteptam vesti, avem promisiuni ...asteptarea este grea!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

revin si eu....
Am fost plecata din localitate cateva zile si am venit abia ieri dupa amiaza .Printre altele am aflat ca eu m-am nascut pe la 3.30-4 dimineta asa ca nu mai stiu ce sa cred (ce ascendent am ,cred ca mama nu stie prea bine data mea de nastere ).As dori sa stiu ce mai spune horoscopul meu de azi pana duminica ca sunt in concediu si totusi am planuri mari iar consortul meu nu prea e dispus sa faca ceva...

poze1
poza2

Mergi la inceput

Aveti impresia ca sunteti lipsit de energie, cand de fapt incepeti o multitudine de activitati. Oboseala maxima.

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Doina,pana pe 4 iulie mai e ceva timp,poate se mai aduna bani.
Ai primit ceva ajutor considerabil pana acum?
Aurora,bine te-ai intors din vacanta.In ultimul timp am fost in zona numai eu cu Doina
Eu nu am avut vacanta deoarece aici suntem liberi doar d sarbatorile musulmane.
Singura mea bucurie de Paste a fost urmarirea slujbelor de vinerea Mare,sambata,duminica la televizor de la Roma si Vatican.

Mergi la inceput

Horoscopul zilei

Din dragoste pentru partener, sunteti capabil de mari sacrificii. Daca va solicita sa-l ajutati concret, nu veti spune nu, sunteti lânga el cu toata energia si, dac#259; e nevoie, preluati pe umerii dv. eforturile necesare pentru a duce un proiect la sfârsit. Munca pe care o depuneti este, asadar, în beneficiul celui drag, care poate profita de ajutorul dv., dar va si aprecia sincer ceea ce faceti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
fetelor, va doresc sa aveti o zi frumoasa
nici noi nu am fost liberi luni si marti, ci am stat acasa de miercuri pana lui, ca aici sarbatoare e joi si vineri, dar nu prea am avut chef de povestit mult, ca nu m-am simtit tare bine zilele astea
va pup pe toate

+7

Mergi la inceput

Luna, mai e pana pe 4 iulie, dar suma pe care o avem este mica!Ajutor considerabil nu am primit pana acum!avem o promisiune de la care asteptam o veste din februarie!pana acum nu!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Doina,sper sa primiti ajutorul substantial asteptat cat mai repede sau cat mai multi oameni inimosi sa doneze cat de putin.
Acum cateva zile citeam de cazul unei fetite ai carei parinti au trebuit sa renunte la programare tocmai din lipsa banilor.
Olim,bine ca ti-ai revenit.Au aparut greturile,oboseala ? sau nu are legatura cu sarcina ?

Mergi la inceput

Horoscopul zilei

Este vineri 13, dar poate fi cu noroc în tot ce este legat de dragoste. Va întâlniti, pe neasteptate, cu persoana iubita sau aflati o veste deosebita despre partener, ceea ce genereaza sentimente noi în suflet. Evenimentele în care sunteti azi implicat sunt speciale datorita trairilor care apar în inima dv. Pentru unii, azi poate avea loc marea întâlnire cu o iubire importanta a vietii lor sau chiar cu jumatatea predestinata!

Mergi la inceput