Colaborare revista in CIC

Colaborare revista in CIC | Autor: matahut

Link direct la acest mesaj

Am si eu o intrebare...variatie pe aceeasi tema Mi s-a propus o colaborare la o revista, adica sa scriu cateva articolase...Trebuie insa sa completez un contract de colaborare iar banii imi vor veni prin virament bancar. In fine, ideea e ca sunt in CIC si...ce e de facut? Nu as vrea sa ratez nici colaborarea, dar nici indemnizatia...pt cateva sute de mii o data la 3 luni Ce venituri sunt admise in CIC?

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Nu cred ca ai voie sa ai astfel de venituri. Prin asta demonstrezi ca "nu ai grija" de copiii tai si deci nu meriti indemnizatia de la stat .

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Totusi in lege scrie si ceva de genul...

9. La articolul 12, dupa alineatul (2) se introduc doua noi alineate, alineatele (2^1) si (2^2), cu urmatorul cuprins:

"(2^1) Plata indemnizatiei pentru cresterea copilului nu se suspenda in situatia in care beneficiarii acestei indemnizatii primesc diverse sume in baza legii, contractului colectiv de munca sau a contractului individual de munca, acordate in perioada concediului pentru cresterea copilului, altele decat cele rezultate din desfasurarea efectiva a unei activitati profesionale.

Iar in lege la art 12, alin 2 si 3 se spun urmatoarele:
Ca nu se suspenda indemnizatia in cazul
2. sumelor sau avantajelor de natura salariala ori asimilate salariilor, in baza legii, a contractului colectiv de munca sau a contractului individual de munca
3. obtinerii altor drepturi decat celel salariale rezultate din desfasurarea efectiva a unei activitati profesionale...

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput