Mamici de septembrie - octombrie 2007 (15)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Offffffff Danielle...poate ai facut efort prea mult. Stai si tu mai linistita.
Noi o sa asteptam cu cumparaturile pana intru in luna a 7 a. Am vazut deja un patut si comoda dragute tare. I-au placut si sotului care e pretentios tare la mobila, asa ca...
In ianuarie cand am fost la Viena am vazut la un magazin pt copii - Babywalz - niste lucruri excelente pt bebe. Atunci am luat pt finul nostru, dar vedem noi cum facem sa luam si pt bebe al nostru.
Am si salvat mai multe modele de texte pt invitatiile de botez.

Sim 17 Stefan
Asa creste bebe
Poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Greu am reusit sa citesc azi printre munca si 'cateva' pagini scrise de voi :)
Imi pare rau pt fetele care au probleme si ma bucur pt cele care o duc mai bine in perioada asta(ca mine) Am mai facut zilele trecute niste analize, si sapt viitoare pe la incpeut cred ca is gata. Numa ca la ginecolog sa merg chiar dupa nu reusesc ca plec pana in grecia, si programare am pe cand vin...deci cand o sa fiu in sapt 19. Si eu ultima data la ginec am fost in sapt 10. Credeti ca o sa ma certe ca am fost asa rar? e vb si de analizele alea...ma gandesc eu ca de asta mi'a zis sa merg dupa ce am rezultatele...ma stresez pt nimic :) daca aveti vreuna raspuns pt mine va multumesc din suflet. va pup pe toate :)

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by crishtina

Greu am reusit sa citesc azi printre munca si 'cateva' pagini scrise de voi :)
Imi pare rau pt fetele care au probleme si ma bucur pt cele care o duc mai bine in perioada asta(ca mine) Am mai facut zilele trecute niste analize, si sapt viitoare pe la incpeut cred ca is gata. Numa ca la ginecolog sa merg chiar dupa nu reusesc ca plec pana in grecia, si programare am pe cand vin...deci cand o sa fiu in sapt 19. Si eu ultima data la ginec am fost in sapt 10. Credeti ca o sa ma certe ca am fost asa rar? e vb si de analizele alea...ma gandesc eu ca de asta mi'a zis sa merg dupa ce am rezultatele...ma stresez pt nimic :) daca aveti vreuna raspuns pt mine va multumesc din suflet. va pup pe toate :)

15+

eu cred ca la tine merge f bine si de aia te cheama mai rar. Felicitari!!

Andries

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danielle02

piciulika,
marushka, draguta,nici nu mai stiu cum ma simt acum.daca ma crezi!ma doare burta in continuare si e tare nasol.nu iau nici o pastila nimic ca nu am de unde si stau asa tu?cum te mai simti?
danielle 14+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Danielle trebuie neaparat sa iei pentru dureri de burta No-spa care e bun pentru ca elimina micile contractii ale muschiului uterin si ajuta si la elinimarea micilor sangerari.
Substanta activa din Nospa de fapt e drotaverini-hydrochloridum si daca nu ai de unde sa o iei in Uk, da-mi adresa pe PM si iti trimit eu prin posta.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marushka spune:

Andries te-am citit cu mult interes, sa stii ca tare mare dreptate ai... asa m-am gandit si eu la un moment dat ca poate nu sta copilul in pozitia tocmai buna pentru masuratoare... ca totusi sunt niste ecouri care localizeaza copilul... si daca el intimpul asta se misca?! dar nu aveam nici o dovada ca unele din gandurile mele ar fi aproape de adevar. Iti multumesc enorm de mult pentru raspuns. Astept pana maine sa merg la doctor. Of ca greu mai trece timpul asta cand ai inima cat un purice.

Danielle02 noi suntem alaturi de tine si ne rugam ca DD sa va dea bucurie si multa sanatate si sa iti inceteze odata sangerarile. Tare rau imi pare sa aud ca nu ti-e bine. Cel mai bine este sa stai in repaos la pat sa te odihnesti... am sa inecrc sa caut mai multa informatie despre ce ti se intampla sperand ca iti pot fi de ajutor.

Eu ma simt bine... dar sa nu zic de oboseala fizica si psihica care o am... nu am mai putut pune geana pe geana sa ma odihnesc un pic de cand am fost la eco... plang si ma stresez... si acuma seara fetita mea nu stiu ce facea ca eu simteam o tensiune in zona subombilicala... dar mi-a trecut acum. Ma mananca buricu si mai jos la burta. E semn ca imi creste ?!

Ma rog pentru toate fetele sa aiba sarcini fara probleme si sa fie sanatoase, si pentru fetita mea... sa o ajute D-zeu si sa-i revina toate la normal.

Pup la toate. Taniusha 14+

http://bd.lilypie.com/EzQqp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by Andries

quote:
Originally posted by danielle02

piciulika,
marushka, draguta,nici nu mai stiu cum ma simt acum.daca ma crezi!ma doare burta in continuare si e tare nasol.nu iau nici o pastila nimic ca nu am de unde si stau asa tu?cum te mai simti?
danielle 14+
pozici

Danielle trebuie neaparat sa iei pentru dureri de burta No-spa care e bun pentru ca elimina micile contractii ale muschiului uterin si ajuta si la elinimarea micilor sangerari.
Substanta activa din Nospa de fapt e drotaverini-hydrochloridum si daca nu ai de unde sa o iei in Uk, da-mi adresa pe PM si iti trimit eu prin posta.

Andries

iti multumesc din suflet,dar astept pachetul de la ai mei pe sambata.mi-au pus vreo 3 cutii de no-spa.pana atunci stau in pat si indur.

danielle 14+
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

sim, eu am facut cumparaturile mai tare fiindca am fost la ecograf si am vazut ca bebe e bine.nu mi-a trecut prin cap ca se poate intampla ceva
marushka, esti o draguta.

danielle 14+
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Ale, nu era mai bine poate sa te fi oprit in spital? Cu tratament intensiv, perfuzabil, macar pana treceau contractiile si sangerarea? Nu stiu...ma gandesc si eu.
Danielle, bea multe lichide, stai in patut si odihneste-te. Nu poti lua nici macar un Magne B6? Ca ala stiu ca e relaxant.
Ma gandesc mult la voi, la amandoua si sper sa fie bine cat mai curand.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
12+

Mergi la inceput

Cu multa placere Danielle, pana sambata nu mai e mult!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Danielle, bebele tau nu are nimic. Stai linistita in pat si ai sa vezi ca va fi bine.

Sim 17 Stefan
Asa creste bebe
Poze bebe

Mergi la inceput