Mamici de septembrie - octombrie 2007 (15)
Raspunsuri - Pagina 8
sim_stoian spune:
Raportez: au trecut arsurile dupa 2 pungi de stiksuri si multe floricele. Si apa. Sa vedem maine cum va fi. Bebe si-a inceput gimnastica de seara. Seamana cu taica-su - somnoros dimineata si vioi seara.
Sim 17 Stefan
Asa creste bebe
Poze bebe
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Raportez: au trecut arsurile dupa 2 pungi de stiksuri si multe floricele. Si apa. Sa vedem maine cum va fi. Bebe si-a inceput gimnastica de seara. Seamana cu taica-su - somnoros dimineata si vioi seara.
Sim 17 Stefan
Asa creste bebe
Poze bebe
ce ma bucur ca ti-au trecut arsurile.stiu ca sunt groaznice!
tomasa, de unde sa iau magne B6 daca naucii astia de doctori imi dau paracetamol? astept pana sambata ca nu mai e mult,numai sa mai rezist eu in pat pana atunci.
andries, multumesc inca o data, multumesc la toate burticutele si ma rog sa fie bine ptr toate!
danielle 14+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
Flavia_Hurducas spune:
Buna seara viitoare mamici!
Cand intru si eu sa vad ce mai faceti, citesc lucruri nu prea imbucuratoare dspre unele gravidute. Trebuie sa avem grija de noi si sa gandim ca bebe este bine.
Danielle sustin teoria no-spa. Acum 2 sapt., cand am fost internata cu sangerari, mi-au ciuruit fundul cu injectii no-spa. Si a fost bine. Abia din a treia zi mi-au dat chestii mai slabe gen papaverina, alaturi de tratament cu progesteroni pentru sustinerea sarcinii (Duphaston). Si abia acum pot sa spun ca este cu adevarat bine, adica de vreo 3 zile au disparut sangerarile si durerile abdominale cu totul.
Noapte buna!
Flavia 10+ si Stefan
http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos
carpatina spune:
Marushka, mult succes maine! Iti doresc sa ai parte numai de vesti bune!
12+
Vestea noastra!
tomasa spune:
Marushka, Ale, Danielle, ma gandesc la voi toate si sper va ne scrieti astazi numai de bine!
Sabina, la ce ora mergi la eco? Hai sa vedem daca are putza Anastasia!
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
13s fix
RAMONELLA spune:
Salutare fetelor.Eu sunt mamica de noiembrie,dar vreau sa va intreb ceva.De vreo 3 zile,nu ma mai dor sanii si nu mai sunt asa densibili si nici burta no mai simt asa ca inainte,adica nu mai simt balonarea aceea.Greata mai am in continuare.Am slabit si 2 kg.Oare aceasta sa fie cauza???Si tot de cateva zile ma dau cu crema pentru vergeturi.Oare crema a mai muiat pielea???Voi ce ziceti,ati patit asa ceva???Oare s-a intamplat ceva rau???
Sptamana viitoare ma duc la ecograf.
Mersi mult.
poze
vine bebe
Ramonel8+
cristina85ss spune:
Buna fetelor nu am mai intrat pe forum ptr ca am avut probleme cu internetul.La noi situatia pare sa fie ok sau cel putin asa a fost pe 20 Martie cand am facut ecografia.Am inceput sa ma ingras ,am trecut de la talia S ( small) si XS ( extrasmall) la cea de M,dar totul e bine cand fetita mea e sanatoasa.Am fost ieri la oviesse ( fetele din italia stiu) sa-mi cumpar primele haine de graviduta,si am gasit tot ce imi trebuie: 2 perechi de jeans,1 pereche de pantaloni din matase negri, 1 perche de pantaloni sport,1 trening,si 2 plovere cu ''burtica'',am cheltuit destul dar asta e..daca nu imi mai intra nimic altceva Burtica mea este destul de accentuata,nu stiu cum este la voi insa mie a inceput sa se vada ca sunt iar tati este tare mandru.Sunt putin ingrijorata cu scoala,nu as vrea sa se afle deja pe acolo ca sunt graviduta,vroiam sa anunt dupa Pasti.Pe bunica sotului meu( strabunica lui ) iar pe viitorul bunic avem degand sa-i anuntam in seara asta,speram ca vor primi vestea bine,desi ma indoiesc.Am vazut dealtfel ca multe dintre voi aveti probleme.Nu este corect ! Am trecut aproape cu toate de pericolul primului trimestru de sarcina,de ce sa ne oprim aici ??? Fetelor sunt alaturi de voi.Un pupic ptr fiecare
Cristina 15+
sim_stoian spune:
Buna dimineata tuturor! Sa aveti o zi frumoasa si plina de bucurii.
In timp ce vorbeam azi dimineata cu bebe am simtit ca incepe sa se miste. A fost o senzatie super.
Cristina, de ce sa nu primeasca prea bine vestea? Am ratat eu ceva din ce ai scris pe forum?
Sim 17+ Stefan
Asa creste bebe
Poze bebe
RAMONELLA spune:
Cristina multumesc inca o data!!!!!
Sa ai o sarcina usoara in continuare si csa creasca bebe mare si sanatos!!!!!
poze
vine bebe
Ramonel8+
Flavia_Hurducas spune:
Buna dimineata burtici!
Facem un clasament cu cat ne-am ingrasat??? Cand eram gravida cu Sefan fetee de la sept-oct.2005 au facut asa ceva. Era distractiv si nu eram asa deprimate ca sauntem cele mai grase.
Flavia 10+ si Stefan
http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos