Mamici de septembrie - octombrie 2007 (15)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Raluca, am o veste buna pt tine vizavi de Gine 1 Cluj. Chiar ieri am aflat ca de curand s-a renovat clinica. Era si cazul, nu-i asa? Asta, ca sa iti fac ziua mai frumoasa! Eu merg la Stanca, la Dr. Mihu.

Va pup pe toate! Cat de curajoase si haioase sinteti!

Gabriela, 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Nana, habar nu am, dar sa ai grija sa nu ai lactate la masa respectiva.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Nana, eu stiu ca se absoarbe cel mai bine intre mese, in combinatie cu vitamina C si acid folic. Poti sa o iei in functie de ce mananci dimineata sau seara, ia-l mai aproape de masa mai bogata in fructe si legume si mai departe de cea bogata in calciu, care impiedica absorbtia, asa cum ti-a spus Sabina.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi_ana25 spune:

buna burticilor!!!
desi nu scriu foarte des va urmaresc si citesc absolut tot ce va framanta...imi este jena sa postez aici mai ales ca eu am o sarcina usoara, sper sa fie asa si in continuare, dar nu m-a rabdat sufletul sa nu va incurajez si eu mai ales pe Ale si Marushka...eu sunt sigura ca o sa fie bine in cele din urma, ma rog pentru voi si pentru bebeii vostri sa fiti bine si sa ajungeti la sfarsitul odiseei cu bebeii in brate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Perfect atunci. O sa il iau seara, ptr ca in fiecare seara maninc o salata de cruditati.
Multumesc tare mult, Sabina, Tomasa.
Acum m-am lamurit.

Nana, 15+
In asteptarea lui
Bubu la 12 sapt si 3 zile.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Aoleu ce m-as mai vaicari si eu ce sarcina usoara si fara griji am! Si chiar ar trebui sa mai posteze cele in situatii fericite sa ne mai ridice moralul.

Eu ma tot admir, adica admir burtica. Am inaugurat azi una din bluzele noi si sunt tare mandra. Si de bluza si de burta. Individul din burtica, prea cuminte ieri de ma ingrijorasem, azi si-a reluat orele de box.

Rox 17+si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

buna dimineata si de la mine burtici! (sper sa fie buna)
slippers, ma simt mai bine acum.sper sa treaca o data problemele astea si sa ne bucuram de frumoasa burtica si odisee!
sabina,
ale, ce ma bucur draguta ca e mai bine acum.offf o sa treaca toate probleme,o sa vezi!sa stai in pat mult si sa te odihnesti.
marushka, iubita,ce ti se mai intampla si tie... poate e mai bine sa mergi si la alt doctor,stiu ca asa a patit si o prietena dea mea cu bebelusul ei.pana cand a nascut,doctorii tot o tineau ca bebele are nu stiu ce gauri in spate de sta cu intestinele afara.cand a venit bebe pe lume,era un voinic si un frumos.doctorii astia se mai inseala.cauta sa mergi la alt doctor si vezi ce zice si el!nu te necaji degeaba ca faci rau la bebelina.
felicitari de majoreta,offff ce tare sper sa fie si bebelinul meu o bebelina te pupacesc si sa nu mai stai suparici!
roxana, un mare mare ptr tine.esti o curajoasa.sunt sigura ca bebelusul e bine si tu nu faci decat sa il stresezi.stai linistita si o sa fie bine.

eu,ma simt mai bine putin,nu mai am asa multe pete maronii dar ma doare in spate si burta in continuare.stau in pat la greu si dorm.l-am obosit tare pe bebe!saracutul.
ptr fetele cu arsuri la stomac si care au probleme cu constipatia,e tare bun de luat cate un iaurt activia in fiecare zi.eu iau si tare bine ma mai simt,nu mai sunt constipata si nu mai am asa arsuri.

va pup pe toate si sper sa auzim numai de bine.

danielle 14+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi_ana25 spune:

Roxana_G eu nu scriu pentru ca ma simt ciudat sa va vad pe voi pline de framantari si eu sa ma laud cu burtica mea...si cu buna dispozitie pa care mi-o da...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Sabina, ce n-as da macar pentru o vreme sa schimb locul cu tine! Si nu pentru lipsa slujbei, ci pentru felul tau de a fi, pentru faptul ca esti talentata, ai imaginatie si poti sa-i bucuri pe altii. Eu n-am nici cea mai vaga urma de talent, inspiratie sau tact, macar. Si ma uit cu mirare la Miruna care deseneaza tot timpul, si are o imaginatie debordanta, si-i multumesc lui Dumnezeu ca lipsa de talent nu este genetica. Crede-ma lumea asta fara artisti ar fi mult mai "dobitoaca". Cand ai concert?

Nana, eu iau fierul la servici, cam pe la ora zece, zece jumate, ca dimineata plec in tromba si uit de toate (intr-o zi o sa imi uit acasa si copilul pe care trebuie sa il duc la gradinita). Am folia pusa pe birou, sub nas, ca sa nu uit. Si eu stiam tot asa, ca se asimileaza mai repede in combinatie cu vitamina C.

Roxana, si eu am o burta "considerabila". Eu deja umplu cu pantaloni cu burtica, mi-am luat si doua bluze din Carrefour. De miscat miscam si noi serios, mai ales acum cu contractiile astea, cred ca-l cam deranjeaza. Ca ma apostrofeaza dupa fiecare contractie mai serioasa. Buburuza mea misca mai ales dimineata. Se trezeste odata cu mine si face gimnastica de inviorare

Ana 16+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marushka spune:

danielle02 sper si eu sa ti se implineasca visul cu bebelina! Multumesc de incurajari!
Tu cum te mai simti draguta? Speram ca sunteti bine amandoi

Taniusha 14+

http://bd.lilypie.com/EzQqp2.png

Mergi la inceput