Mamici de septembrie - octombrie 2007 (15)
Raspunsuri - Pagina 5
Morgano spune:
Gabriela, unul din medicii la care am stat fix 6 min, a fost dr. mihu. Nici macar nu m-a intrebat dc e prima sarcina, apoi cum de am ajuns la cezariana, dc am avut ceva pb in prima sarcina... absolut nimic. Am plecat extrem de dezamagita. Eco a durat 1 min, trasu pantalonilor sus-jos 2 min, si restul 3 min.... Sper ca de tine sa se ocupe mai atent.
Ripley 11+ mazarica (DPN 17.10.2007) si Ana Ecaterina(10.11.2005)
mirella76 spune:
si ma rog sa se termine odata pentru totdeauna aceste probleme care va intuneca cea mai frumoasa perioada a sarcinii.
Chiar daca nu am mai postat de mult va urmaresc neincetat si uneori reusesc foarte greu sa tin pasul cu voi.
Imi este greu atunci cand vad ca abia se mai linistete una dintre voi si incep problemele pentru alta; nu stiu ce sa zic si cu toti doctorii astia. Si eu m-am speriat cand am fost la Iosup pentru ca initial nu zicea nimic si tot masura de zor si pret de cateva minute am zis ca ceva nu-i in regula si chiar ma cam panicasem; dar intr-un final ne-a spus ca avem baietel si ca totul este in regula a insistat cu numele si chiar ne-am amuzat ca ne-a zis ca ne asteapta si cu fetita peste vreo doi ani.Chiar am avut o discutie pe urma cu sotul care insista pe faptul ca nu putea sa spuna ceva pina nu vedea daca totul e ok.
Imi pare rau Marushka ca trebuie sa treci prin asa ceva si sper ca DD te va ajuta sa fie bine pina la urma.
Ale si eu am trecut printr-o experienta asemanatoare acum un an si ceva in Elias(nu cu Tutunaru) o alta doctora de pe sectia de ginecologie aveam o sarcina gemelara oprita in evolutie pe la 13s; innebunita de durere venisem sa fac chiuretajul pe care-l doream musai cu anestezie generala dupa ce am asteptat o groaza m-au trimis la etaj.1 la sala de operatii unde mi s-a intamplat exact acelasi lucru o doamna fara jena ca eram de fata a intrebat in gura mare"dar cu asta ce-i aicea?" aceeasi sala rece si etc.etc.
De fiecare data m-am intrebat daca in alte spitale e altfel in situatiile date.
Noi suntem bine am reusit sa racim pentru a nu stiu cata oara, si singurele "probleme" pe care le avem sunt kg in plus( mami va fi foarte) si faptul ca ne simtim atat de bine incat ne tot intrebam daca totul este in regula. Este adevarat ca datorita kg mele in plus il simt mai greu pe bebe si de multe ori va invidiez pe cele care ne povestiti de reprizele de box.
la toate burticutele siimi pare rau ca nu pot fi la fel de activa ca voi, serviciul meu este de vina vesnic ia foc ceva. Dar vreau sa stiti ca va citesc si sunt alaturi de voi cu gandul si sufletul.
mirella
18+
marushka spune:
mirella76 multumim de sustinere!
Nana ei iau fierul de obicei seara cu vre-o 15 min inainte de masa. Eu nu am putut sa il iau dimineata, cind am inceput sa primesc fier eram in perioada de greturi matinal iar orice introduceam in gura era motiv pentru o noua intalnire cu ratustele.
Sabina tu chiar esti o artista, am citit unul din articolele tale cu fetita care urma sa faca inca o fetita.. care s-a maturizat in pas cu copilul ei... foarte frumos ai scris tu acolo, iar eu ma regaseam in cele relevate de tine... si eu sunt foarte tanara, si sper sa ne ajute DD sa devin si mamica. Este tot ce ma rog acum, sa imi fie detita sanatoasa, si sa aiba DD grija de ea aici la mine in burtica.
Taniusha 14+
http://bd.lilypie.com/EzQqp2.png
Gabriela77 spune:
Ripley, chiar ca fiecare are experiente diferite cu doctorii. Mie tocmai asta mi-a placut la Dr. Mihu, ca are rabdare de fiecare data si imi explica si il pot suna oricand pentru orice.Mai mult, m-a impresionat latura lui umana. L-am cunoscut intr-o imprejurare trista, pierderea primei sarcini, acum 1 an,oprita in evolutie la 10 saptamani, si s-a comportat cu mine f frumos, m-a incurajat. Atunci am hotarat ca el va fi meiducl meula urmatoarea sarcina. Nu incetez sa ma mir de cat de diferite sint experientele fiecaruia cu doctorii. Cred ca pina la urma, cel mai important e sa te simti in siguranta cu medicul tau.
Fetele, in alta ordine de idei, si eu citesc tot ce scrieti, si ma ingrijorez si ma intristez si ma bucur pt fiecare, dar asa cum spunea Mirela, si eu simteam ca pe langa problemele unora, micile mele ingrijorari sint demne de ras. Intr-adevar, pina acum totul e in regula si sarcina merge foarte bine, mai ales ca au trecut greturile din primele 3 luni. Cred ca de-aia, nu prea am scris.
Dar acum ca am auzit-o pe Roxana, cred ca are dreptate. De ce nu si sentimente de liniste, pace si bucurie> O sa venim mai des cu un tonus optimist!
Multi pupici
Gabriela 15+
Roxana_G spune:
Mirella, cate kg zici ca ai luat?
Danielle, o sa bine acum ca nu mai sunt asa pete multe, si speram sa fie fetita asa cum vrei tu. Dar toti bebelusii sunt tare dulci, orice ar fi.
Georgiana, ba sa stii ca noi chiar avem nevoie de buna ta dispozitie, eu una chiar da!
Marushka, cum esti? Bine, da? Nici o lacrima, programari facute?
Ana, cred ca stam cam la fel cu burticile si bbicii sportivi. Numai ca al meu e lenes dimineata, e mai vioi dupa-amiaza si mai ales seara dupa ora 9. Daca ma scol noaptea il simt si mai si. Despre ce contractii vorbeai? Ce probleme ai?
Rox 17+si Alexandra Maria (10.02.2004)
sim_stoian spune:
Eu m-am tacanit de tot. Am inceput sa ma uit dupa patuturi pe net, saltelute, ba chiar si texte pt invitatiile de botez.
Sim 17 Stefan
Asa creste bebe
Poze bebe
marushka spune:
Roxana incerc sa ma linistesc, stiu ca agitatia mea nu aduce nimic bun fetei, asa ca inerc sa ma stapanesc din plans ca sunt si la servici si ma vad colegii cu ochii rosii, care nu stiu nimic ce mi se intampla. Astept un pic sa vad daca se confirma programarea mea pentru maine la medsana.
Speram ca minune va face fetita noastra sanatoasa! Multumim pentru sustinere.
Pup la toate burticutele si la toti fotbalistii si majoretele de pe aici.
Taniusha 14+
Alé spune:
Si cum orice minune tine trei zile sau mai putin , contractiile sint la locu lor si de singerat singerez normal. Numa' ca de data asta sint ceva mai linistita, ca stiu ca bebe e la carcera.
marushka, nici nu stiu ce sa-ti spun... tot cercetez interentu de dimineata si n-am gasit mai nimic relevant... Mai caut, si daca gasesc ceva, iti dau de veste. Oricum, mie mi se pare ca este de competenta ginecologului tau sa dea verdicte sau sa te sfatuiasca cumva, intr-o directie sau alta. si sa-ti traiasca fetita!
Despre Iosup, sint suprinsa si nu prea. Sint suprinsa pentru ca in majoritatea cazurilor e de treaba si simpatic, chiar daca cliseistic (le spune tuturor mamelor cam aceleasi lucruri, cu fix aceleasi cuvinte) dar am mai auzit ca poa' sa fie si nesuferici, asa cum a fost cu tine.
Poate el a vazut din prima ca fetita are un defect si nu s-a mai dat la glume, ca sa va loveasca cu leuca la sfarsit, cind v-ar fi spus si detalii legate de burtica. Nu stiu ce sa zic... Nu-i iau apararea deloc, pt ca a doua oara cind am fost la el a fost destul de transant si n-a schitat nici urma de gluma (cind cu colu scurt). Roxana a fost acolo si a vazut si ea ce mutra lunga avea...
Bei, ma inervati cu burtile voastre! Acu ceva vreme, aveam si io burta, acu s-a dus . Am slabit numa de pe burta si acu e trasa rau, nu se vede decit gilma unde e uteru. Atit a ramas din burta mea. Acu, ma gindesc io... o fi si de la faptu ca stau mai mult intinsa. S-a imprastiat burta mea si pe laterale de nu mai e gravitatia s-o traga in jos.
Sabina, nu-ti mai face griji ca te-ai prostit. io am ajuns de mult la concluzia ca sarcina lobotomizeaza. Io una sunt dusa de tot. Mai am un singur neuron si ala gravid. Asa ca nu te simti foarte vinovata.
Ce sa zic cu Tutunaru... Sincer, mi-a lasat un gust un pic amar... M-asteptam sa fie mai relaxat cu mine, sa fie mai simpatic, nu stiu cum... sa ma incurajeze macar un pic. Pe linga ca a fost cam morocanos, nu mi-a adresat nici un cuvint, nici de bine nici de rau. Iar daca aveam io vreo grija, ii smulgeam cuvintele cu clestele... Sa zicem ca o fi avut o zi mai plina de evenimente, sau ca s-o fi luat cineva de el... ma rog...
Roxana, Badiu a avut ieri o nastere pe la 1 la Elias, ca era nebunie prin sectie ca e nastere CMU! Care nastere CMU e cu totul altfel decit nasterile normale.
Daca esti abonat CMU ai tot soiu de avantaje cind te duci sa nasti. Il lasa pe sot cu tine, oricum ai naste, il echipeaza ca pe doctori, te cazeaza la lux (nu ca restul ar arata rau), ai asistenta medicala dedicata, te intreaba si pe tine si pe sot ce doresti sa maninci, tot felu de fitze si figuri.
Hai ca mai scriu si mai tarziu, ca ma dor burtile.
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé | 2in1
marushka spune:
Alé nici eu nu gasesc mare lucru pe net decat niste articole. Asteptam sa vina mai repede maine sa avem intalnire cu doctorul meu.
Tomasa mi-am facut programare pt maine la Medsana. Multumesc f mult pt ajutor!
Taniusha 14+
sim_stoian spune:
La mine iar au inceput arsurile :( Nu stiu ce sa fac sa scap de ele. Se pare ca apar mai ales dupa-amiaza. E nasol. Iar bebele meu e un somnoros, nu isi incepe gimnastica pana dupa-amiaza. Probabil ca e vioi noaptea, dar cum eu dorm bustean nu simt, iar el abia ma gadila acum...
Sim 17 Stefan
Asa creste bebe
Poze bebe