Mamici de septembrie - octombrie 2007 (15)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

las ca eu la Sofia eram in anul 4 de facultate

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sabina,esti o dulce. Ma simt vinovata ca te tin din lucru pe messenger, de acum nu mai primesti nici un mesaj pana nu termini referatul Eu nu cred ca esti inutila, eu admir foarte mult spiritul tau artistic si cred ca in lume mai e nevoie si de artisti sa ne lumineze. Eu ce sa mai zic cu taxele mele, stau ingropate in ele si cam atat. Nu stiu cat sunt de utila societatii in general, dar oi fi utila companiei la care lucrez. Eh, si daca imi fac timp mai aflu cate o informatie si pentru prietene dragute ca tine. Te-as ajuta cu drag cu referatul numai ca nu stiu cu ce se mananca, dar bag un curs intensiv pe net daca vrei. Si daca vrei si ai nevoie sa bagi si exemple practice pe acolo, testeaza cu incredere pe mine ca ti-am zis de antitalentul meu. Si daca vrei sa stii, nu e bine nici sa faci 1000 de lucruri ca mine, ca nu ma ocup prea mult nici de copil, la serviciu imi e gandul acasa, acasa nu fac treaba, etc etc. Fa lucrurile in ritmul tau, asa cum simti tu, asa cum iti vezi tu menirea, si atat.

Rox 17+si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

hahaha, Roxana, daca tu crezi ca eu pot lucra la referat cu Sofia acasa....de aia trebuie sa fug la biblioteca, nimai ca azi sotul meu a plecat mai devreme si are program mai aiurea, ca imi promiseseca o ia pe Sofia cu el la scoala (e prof de pian si acolo sunt f multe tanti carora nu le vin eleviila pian secundar, adica al doilea instrument pe langa vioara, violoncel etc, si sofia le iubeste tare, ca o rasfata [D]
, esti f f dulce:)
sper doar sa am putere cand vine sa ies pe usa.
referatul este despre "receptarea muzicala in toata complexitatea ei, prin prisma sociologica"

ia faceti voi exercitii de memorie si cu titlul asta , chiar ca uitati de toate

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Taniusha....
Pe Herghelegiu il gasesti la Euroclinic, la Medsana sau la Sanador. Gasesti numerele de la tel cu o cautare pe google. Din pacate se ajunge greu la el, se fac programari cu luni de zile inainte. Eu pila la el chiar nu am ca te-as ajuta cu drag. Poate doar sa incerci sa le spui ca ai o urgenta medicala sau sa mergi cu o punguta cu ceva direct la seretarele de la una din clinici (nu va mirati, eu chiar am prietene care au rezolvat-o asa la diagnosis pt. eco la dr. Pop). Sau poate alta dintre noi te poate ajuta cu o relatie. Pana atunci te rog din suflet nu mai plange.
Cum o sa o cheme pe fetita?

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Marushka, . Mult curaj si putere si va ajuta Dzeu sa treceti si peste asta. Poate nu e dracul asa negru, unii copii au evolutie diferita, o sa vedeti dupa ce vorbiti cu un medic competent. Pe Herghelegiu il gasesti la Medsana, Sanador si Euroclinic, insa de regula nu sunt locuri. Dar suna si insista, mai ales la Sanador e lista de asteptare. Cred ca lucreaza la Polizu, poate gasesti pe cineva acolo sa te bage la o consultatie sau sa te ajute sa ajungi la el. Dar vorbeste si cu medicul tau. Pupici si bafta cu consultatiile.

Rox 17+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Offff, Doamne! Chiar ca sunt , acum mi-a picat si mie fisa! Iarta-ma Taniusha, hai ca-ti dau mesaj pe privat. inca o data, iti scriu acum.
Sabina, ai fost dulce intr-adevar. Te-am citit si am zambit pt. prima data pe ziua de azi.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by tomasa
Nana, e bine ca iei fier. Intr-adevar sarcina predispune le lipsa de fier iar bb are mare nevoie. Oricum toate va trebui sa luam la un monet dat si e foarte bine sa o facem chiar daca pe unele dintre noi ne va constipa. Eu iau deja elevit, si eu am hemoglobina si hematocritul mici inca dinainte de sarcina, poate si pentru ca am alaptat mult, asa ca medicul meu mi-a prescris vitaminele imediat ce a vazut analizele. Iar apoi, in ultimul trimestru mai mult ca sigur voi suplimenta si cu fier, asta pe langa elevitul zilnic. E foarte important pentru copilas si pentru dezvoltarea lui ulterioara.

12+

Eu iau constiincioasa fier si tot ce imi va recomanda moasa, insa problema de problema cu constipatia chiar nu stiam. Acum ma documentez pe unde apuc, ce e de facut in situatia asta. Sper eu sa nu fie cazul la mine, avand in vedere ca maninc zilnic supa, indiferent de ce fel, iar seara maninc numai salata. Sper sa ma ajute asta.
Aseara la farmacie ni s-a spus ca, fierul trebuie luat intotdeauna in combinatie cu vitamina C ptr ca aceasta il ajuta sa se absoarba bine, drept ptr care am luat si vitamina C, asta ptr ca luasem inainte din alta farmacie doar flacon cu fier simplu. Farmacista de aseara ne-a aratat ca exista si combinatia directa, intr-o singura tableta, de fier+vitamina C, asa ca daca va fi nevoie sa iau ptr o perioada mai mare, cand le voi termina pe astea, voi lua conbinatia aia direct.

Nana, 15+
In asteptarea lui
Bubu la 12 sapt si 3 zile.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marushka spune:

tomasa incerci sa imi sustragi atentia si gandul de la problema noastra...m-am prins... oricum multumesc din suflet ca ne sustii si pentru sfaturi utile! Noi ne-am gandit ca daca va fi fetita sa-i punem numele Maria-Alexandra (ca pe fetita Roxanei, numai ca inversate) daca ar fi fost baietel ar fi fost Marius - Alexandru... sa stii ca eu am vrut fetita inca de la inceput (cam egoista... pentru ca atunci cand il intrebam pe sotul meu, el nu avea preferinte... sau nu le-a spus niciodata) Si parca am simtit ca e fetita... in ultimul timp visam numai podoabe... visam ca ma aranjam ca ma machiam ff frumos... si dupa preferintele mele gastronomice tot asa tindeam sa cred ca e fetita... mananc mai multa ciocolata, dulce... iar de acru nici sa nu aud.

Roxana multumim ca esti alaturi de noi tu sa nu plangi... pentru ca il deranjeaza la somnic pe voinicelul din burtika!

Sa ne ajute DD sa ducem sarcinile la bun sfarsit si sa avem sanatate!

Taniusha 14+

http://bd.lilypie.com/EzQqp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vickyfilip spune:

azi am fost si eu prima data la un control la dr tutunaru, echo abdominala+ echo transvaginala... dar am plecat de acolo fara nici o poza a lui bebe... mi l-a aratat l-a echograf, l-a masurat, am ascultat inima... dar nu mi-a dat nimic tiparit sa ii arat si lui tati...
asa se procedeaza de obicei la dumnealui sau a uitat pur si simplu?
ma gandeam acum ca am platit echografia, dar sotului nu am ce sa ii arat...

vine bebe la vikysor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Revin cu o intrebare, fiecare cu stresul lui : cand este mai indicat sa iei tableta de fier, dimineata sau seara?
Ca am vazut in prospect ca trebuie luata dimineata sau seara si nu ma pot hotari. Ma gandesc sa nu-mi dea stari ciudate, de foame sau greatza.
Multumesc mult.

Nana, 15+
In asteptarea lui
Bubu la 12 sapt si 3 zile.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput