Mamici de septembrie - octombrie 2007 (15)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

OK, fetelor. Renuntam la lista kg. Am stat si m-am gandit si aveti dreptate. Nu vreau sa se supere nimeni

Sim 17+ Stefan
Asa creste bebe
Poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Multumesc mult de raspunsuri fetelor in special doctorei in contractii slippers :) Acuma o sa zic si eu acasa sa imi trimita ca toata lumea stie de Nospa asta numa eu is in aer, adica numa de la voi am auzit.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ale, iubita zii ceva!

Tomasa, ti-am tot scris ce voiam pe messenger insa cred ca nu ai primit. Tin pumnii de analize, sa zici ce ai facut. Si nu uita prezicerea ptr colega mea. BCF 111 batai/min la 5 saptamani si ceva. La Badiu ajung pe seara, la 7, asa ca iti scriu aici sau dau si sms daca vrei.

Mandarinutza, bravo ptr TT bun, ai scapat de grija. Acum te bucuri de miscarile lui BB linistita.

Pinacolada, sunt sucita rau sa stii. Acum parca as face amnio pana la urma. Nu s-au schimbat datele problemei dar am auzit povesti triste.

Sabina, ne mai vedem maine? Sa stiu cum fac programul cu Alex, ca trebuie sa ma ocup mai mult de ea. Ti-am maipovestit eu ca are o perioada mai ciudata si se lumea considera ca are nevoie de atentie si activitati mai multe cu mine. Pupici si Sofiei. Si ia mai lasa-le naiba de kile, nu te mai stresa. La Badiu ma duc abia la 7 diesra, iti scriu eu dupa aceea.

Ceamica, cred ca e mai bine sa faci analizele.

Ripley, felicitari si pentru mazarica si pentru bucatarie.

Anca, sa inteleg ca pana la urma va fi bine cu fibromul, nu?

Nana, , nu am patit nimic, am avut doar mult de munca. Va ziceam eu daca ajungeam la amnio intre timp, si asa glumesc cu Sabina sa imi iau laptop in salon cu mine si conexiune zapp. Asta pentru ca parca as face pana la urma.

Carpatina, stiu ca sunt tare sucita, dar cred ca voi face amnio aia pana la urma. Mai vedem diseara la doctor ce, cum si unde.

Cecilia, nu am mai zis nimic din 2 motive. In primul rand sunt super ocupata la birou, si al doilea ca nu vreau sa va mai innebunesc cu dilemele mele (ca acum parca as face amnio aia). Spre seara tarziu ma duc la Badiu, va scriu dupa aceea.

Rox 17+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Crishtina, eu zic sa cauti si pe acolo la farmacie... ca poate gasesti. Am sa incerc si eu si aici, si in Olanda. Si daca nu, om ruga acasa sa ne trimita... sa dea Domnul sa nu avem nevoie de ele!

Slippers, multumesc inca o data!

Roxana, daca eu as fi in situatia ta m-as duce la amnio. De fapt, asta era clar... eu ma programasem pentru CVS inainte sa ma vad intaia oara cu ginecologul . Zau daca vad vreun motiv pentru care nu ai face-o. Cred ca e mai bine sa iei o decizie in cunostinta de cauza, decat sa te framanti si sa stai cu indoieli pana in septembrie. Numai daca te gandesti cat de eliberata te vei simti cand o sa primesti rezultatul bun... Hai, curaj si... inspiratie!

12+
Vestea noastra!

Mergi la inceput

Carpatina, si daca rezultatul nu e bun? Ca asta ma omoara de fapt. Nu as avea nici puterea sa intrerup si nici sa merg mai departe si orice ar fi sigur as innebuni. Nu ca nu am deja premisele de nebunie.

Rox 17+

Mergi la inceput

Si daca e bun si tu te consumi degeaba acum?

Macar stii datele problemei. Ce alegi dupa aia e o alta discutie.. dar macar cladesti pe o fundatie si nu pe nisipuri miscatoare!
E ca si cum nu iesi dintr-o camera pentru ca .. poate e omu' rau pe hol. Sotul tau ce mai zice?

12+
Vestea noastra!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ooka

salut

eu sunt maria sora lui 'ale'
azi dimineata am internat-o in spital avind in vedere ca de ieri iar elimina tot felu de hematoame, uriashe dupa cum spune ea
dimineata era schimonosita de atata bocit si alte alea insa bebe e bine una peste alta iar placenta deranjata probabil de cerclaj si-a reluat locul de 'gramada pe col', sau in termeni stiintifici 'foarte jos inserata'

una peste alta sormea e la salonu 13 de la spitalu elias de unde sper eu, sa o iau ori nascuta cu bebe in brate, ori gravida insa fara cele descrise mai sus, Doamne Ajuta

maria

va mai tin la curent si numa bine

Ooka, intr-un fel ma bucur ca Ale e la spital, prea mi se parea aiurea sa stea acasa cu toate problemele pe care le avea. Macar asa o sa fie supravegheata medical. Sa dea Dumnezeu sa-i fie bine, si ei si lui bb. Trasmite-i, te rog, toata dragostea noastra!

Te asteptam cu vesti bune!

12+
Vestea noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Irlandezo ma simpt ca o graviduta: greturi, varsaturi, chef de somn, arsuri la stomac...dar is ocupata rau cu munca. fata dulce , credeam ca plecati in tara.
Sabina felicitari ptr baietel! Ptr durerile tale de cap doctoru cea spus???
Ale sper ca tie mai bine.
Nana distratie placuta!

Off topic fetelor din Italia voi ce antivirus folositi...adik din comert( Norton?)...sau altele??

Ali

Mergi la inceput

Ooka,sa dea Dzeu sa fie bine cu Ale si cred ca asta e decizia cea mai buna pentru ea, adica sa se interneze.

Ale iubita, pupam fata si bb si ne rugam sa fiti bine de tot.

Rox 17+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carpatina

Si daca e bun si tu te consumi degeaba acum?

Macar stii datele problemei. Ce alegi dupa aia e o alta discutie.. dar macar cladesti pe o fundatie si nu pe nisipuri miscatoare!
E ca si cum nu iesi dintr-o camera pentru ca .. poate e omu' rau pe hol. Sotul tau ce mai zice?

12+
Vestea noastra!

Pai sotul meu zice ca nu vrea nici riscul de BB bolnav si nici cel de la amnio. Dar am decis totusi sa o facem. Numai ca acum sunt cam desumflata, am auzit ca pericolul de avort nu trece imediat dupa amnio si dupa se recomanda precautie mai mult timp, asa ca iar ma apuca panica.

Rox 17+

Mergi la inceput