Mamici de septembrie - octombrie 2007 (15)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Christina, Carpatina, asa cum spunea si Danielle, e o senzatie oarecum ca la ciclu. Insa dureaza o secunda, doua. Mai sunt si contractii nedureroase, cand simti ca se intareste uterul la unul din capete, adica jos sau sus (ca o tensiune in muschi). Luati No-spa sau alte antispastice pe care vi le prescrie medicul vostru daca aveti contractii dureroase, pentru ca, chiar daca sunt slabe, contractiile afecteaza colul, scurtandu-l. Nu e grav sa ai contractii sporadice in timpul sarcinii, dar nici nu trebuie lasate in voia lor. Pup.

Ana 16+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salut

eu sunt maria sora lui 'ale'
azi dimineata am internat-o in spital avind in vedere ca de ieri iar elimina tot felu de hematoame, uriashe dupa cum spune ea
dimineata era schimonosita de atata bocit si alte alea insa bebe e bine una peste alta iar placenta deranjata probabil de cerclaj si-a reluat locul de 'gramada pe col', sau in termeni stiintifici 'foarte jos inserata'

una peste alta sormea e la salonu 13 de la spitalu elias de unde sper eu, sa o iau ori nascuta cu bebe in brate, ori gravida insa fara cele descrise mai sus, Doamne Ajuta

maria

va mai tin la curent si numa bine

Mergi la inceput

Carpatina, nu toate durerile de burta sunt contractii. De cele mai multe ori simti ligamentele care se intind si bazinul care se largeste. Si o sa il simti din ce in ce mai mult in perioada asta. Dar asta e o durere difuza, in partea de jos (chiar foarte jos) a bazinului, care se accentueaza la miscare sau de exemplu atunci cand te ridici de pe scaun dupa o perioada de stat jos. Cel putin asa le simt eu. Contractiile le simti altfel pentru ca de obicei durerea iradiaza spre spate, in zona rinichilor, si simti si tensiune in burta. Hai ca mai am un pic si ajung doctor in contractii, dupa saptamana asta in care am vut parte de ele din plin.

Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by slippers76
Luati No-spa sau alte antispastice pe care vi le prescrie medicul vostru

Noi suntem d'alea din categoria "paracetamol"

Si daca durerea e continua (adica nu trece dupa o secunda, doua cum ziceai tu).. ar trebui sa ma gandesc la contractii sau nu?

12+
Vestea noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

slippers, mai bine de atat nu se putea explica.nu dureaza mult o contractie dar cel putin la mine sunt cam dese,zic eu.ma i-au de cel putin 4-5 ori pe zi.de maine am sa incep sa iau no-spa.abia astept.

danielle 14+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

hai ca scriam in acelasi timp. Multumesc de raspuns.

12+
Vestea noastra!

Mergi la inceput

Carpatina eu cred mai degraba ca ar trebui sa te gandesti la uterul care creste. Nici o contractie nu dureaza mult. Chiar si cele de la nastere, din ultima faza, nu dureaza mai mult de un minut. Dar alea dor de-ti ies ochii, crede-ma!

Hai, ca nu-i Scaraotzchi chiar asa de negru! Nu te mai gandi la prostii. Si daca medicii vostri cred ca paracetamolul face bine, luati doamnelor paracetamol! Glumeam, bineinteles.

Daca gasiti o cale "legala" de a va trimite No-Spa, anuntati-ne si o facem. Din pacate in Belgia nu cred ca ajung anul asta.

Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Heeeei, salutare burtici si bebici. Nuva ingrijorati asa, eu am foarte mult de lucru la serviciu si de aceea nu am apucat sa mai scriu.

Pitic 03 Multa sanatate, bucurii si sarcina usoara!

Anushka si Adhnana, felicitari pentru fetite si sa fie sanatoase!

Liana, ce haios o fi cand o sa simti miscari pentru 2 bebelusi.

Marushka, te rog spune ceva. Da o veste!

Danielle, ma bucur ca esti mai bine. Uite acum trimit pe cineva la posta. Sa imi zici cand ajunge.

Ma intrerup putin, recin in 5 min cu restul mesajelor.

Rox 17+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

roxana, cred ca o sa ajunga cam pe la sfarsitul saptamanii viitoare.oricum..te anunt.multumesc inca o data

danielle 14+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

fetelor, multumesc mult de urari! Cu numele inca oscilam

Am deschis un subiect nou, nu stiu daca ati vazut. Asa cum am spus si acolo am o programare pe 16 aprilie la 12:00 la CMU Unirea la Dr. Iosup. Eu am fost ieri la dansul, asa ca o pot ceda. Daca sunteti interesate, cu cea mai mare placere sun sa schimb numele.

Adhnana 12 fix

Mergi la inceput