Mamici de septembrie - octombrie 2007 (15)
Raspunsuri - Pagina 12
cecilia L spune:
Sabina, felicitari pentru baietel, sa fiti sanatosi si frumosi. Ma bucur ca mai avem un fotbalist,.........ca de obicei majoretele se lasa asteptate.
Legat de greutate am luat 2,5Kg in 16 sapt si 5 zile. Eu zic ca este ok. Dr. mea a zis ca ar trebui sa ajung la maxim 16 kg.

cecilia
Alé spune:
Sabina,
Sa-ti traiasca feciorasu odorasuuuuu!
Io tac milc, ca-s iar intoarsa pe dos.![]()
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé | 2in1
tomasa spune:
Ana, prezicerea...hmmmm. Ia sa vedem ce zice globul de cristal. Ce sa fie, ce sa fie? Parca ar fi tot fetitza
.
Roxana, m-ai facut sa rad. Bine ar fi daca chiar m-as pricepe, as scoate si eu un ban in plus. De fapt nu-i asa greu, ai doar 50% sanse sa te inseli. Hi, hi, hi. Tare faza cu Mama Omida.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
13s fix
tomasa spune:
Ale, descarca-te. Ce s-a mai intamplat? Tot contractii? De ce nu vrei sa te internezi macar cateva zile, sa te puna pe perfuzii, sa-ti faca injectii, macar pana te linistesti si trec toate relele. Stiu ca nu-i placut sa stai in spital si ca este mai comod acasa, dar uneori asta face diferenta. Ti-am spus ca am o prietena care l-a salvat asa pe bebe, cu internari repetate si stat in pat.
Maruska, la ce ora mergi la eco? Hai, da-ne vesti bune!
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
13s fix
slippers76 spune:
Tomasa Yupiiiiiiiiii!!!!!!! Deci am 50% sansa sa fie tot fata! Sa traiesti! Daca e fata dau o bere (fara alcool bine inteles!). Sau preferi o savarina?
Ana
16+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica
Anely spune:
Referitor la kg in plus, sa recapitulam:
Amar -4
Flavia 1
Tomasa 2
Carmenita 2
Sim_Stoian 2.5
Cecilia 2,5
Carpatina 3
Gabriela77 3
Anely 3
Slippers76 3
Mirella76 9
Propun sa actualizam permanent clasamentul.
Ce parere aveti?
Anely
14+
http://bd.lilypie.cm/pIZkp2.png
danielle02 spune:
roxana, iubita,tare iti multumesc.daca mai am nevoie dupa ce termin acele cutii,fii sigura ca o sa te anunt.multumesc din suflet.numai ca stii ce o sa fie naspa?ca aici controleaza toate coleturile la posta,ptr medicamente,tigari alcool si altele.
ale, interneaza-te draguta cateva zile in spital.pe mine daca ma luau de duminica seara,de atunci ma internam.o sa stai mai linistita,o sa te relaxezi si odihnesti mai bine!
si sa dea Dumnezeu sa fie totul bine!
toma, felicitari ptr fetita.eu inca mai sper...
sabina, felicitari ptr fecior.sa iti traiasca,frumos si sanatos!
pinacolada, sa stii ca daca se agrava situatia la mine eram in romania de mult.nu asteptam dupa zambetele doctorilor si vorbele bune ca "asteptam ca natura sa isi faca treaba" si sa iti dea paracetamol ptr contractii.in tara stii o treaba,dai banul dar iti da tratamentul de care ai nevoie ptr bebe.si doctorii sunt si mai buni la noi in tara.cica,aici nu pot sa imi zica ce e bebe din cauza ca e prea mic.si vad ca voi stiti si de cand avea 11-12 saptamani.ce sa mai zic de astia?
ripley, mult succes la eco.
tomasa,cecilia,liana,flavia,

sim, ce frumos,ti-ai simtit bebele.abia astept sa il simt si eu...
eu,pot sa spun ca nu am mai sangerat de ieri seara.ma doare burta si spatele in continuare,dar stau legata la spate cu un plover si in patut la cald.ma rog in continuare la bunul Dumnezeu sa se indure de noi si de toate fetele cu probleme.
cat despre kg in plus,eu pot spune ca am slabit 2.ieri seara mi-a fost asa rau de mi-am varsat si matele,dar plangeam de fericire cu capul in wc. si ii multumeam Domnului ca bebe e bine!
va pup pe toate si sa auzim numai de vesti bune!
danielle
14+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
Roxana_G spune:
Pentru avizierul kilogramelor: 1 kg luat de la inceput.
Tomasa, apropos de kilograme, daca iesim luni la cafea, eu beau apa plata cu lamaie. Nu de alta dar cand te-oi vedea pe tine cu 10 kile mai putin decat mine...Hai o rezolvi pe colega cu prezicerea? Ca vorbeam serios. ![]()
Danielle, important e sa fii bine. Si daca ai nevoie intr-adevar de no-spa, trimit mai multe scrisori cu cate o folie de medicamente (fara cutie) in ele. Asa merge?
Rox
17+si Alexandra Maria
(10.02.2004)