Mamici de septembrie - octombrie 2007 (15)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

nu stiu ce sa zic roxana.astia is dusi de acasa.iti multumesc inca o data,dar imi trimit ai mei pachet daca mai am nevoie si le ascund ei pe undeva.cum au facut si pana acum.

danielle 14+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

salutare tuturor de la noi,

venim cu vesti bune ne simtim ceva mai bine.raceala asta ne-a dat peste cap.of ma ingrijoreaza problemele pe care multe dintre noi le au dar sper si ma rog lui Dumnezeu sa faca o minune si sa ajungem toate sa ne tinem in brate si sa ne bucuram de ei.
maruska fi tare si ai credinta si o sa vezi ca totul va fi bine.
cumnata mea la 18 saptamani a pierdut sarcina.
si in urma iresponsabilitatii medicului la care era inscrisa puteam sa o pierdem.Luni a operato a avut hemoragie ft mare si la operatie au participat 6 medici ginec din municipal.
disperarea este ca niciodata nu va mai putea avea copii.decat numai daca i se va face un transplant de uter si asta am inteles ca numai prin China se poate face.
suntem disperati dar nici nu vreau sa ma mai gandesc ca-mi tremura sufletul de frica.
inca e la reanimare si toti ai casei sunt distrusi.
dar sa fim increzatori si Tatal ne va ajuta sa depasim si noi cu bine sarcina si sa ne laudam cu cate kg a luat si nu cu cate am luat noi.eu nu am luat mici magar o suta de grame.am slabit pana acum 9.400 kg deci speram sa ne fie mai usor cu pusul si la kg ce le avem 86 nu ne-a stricat deloc aceasta slabire.

tomasa ce prezicatoare esti.ce-mi prezici?
se pare ca ai mare dreptate in predictie.eu sunt tare nerabdatoare sa aflu ce voi avea si acum o sapt fantastica mea doctorita mi-a zis ca nu se baga sa-mi zica de acum nimic.o sa aflu dupa 22 de sapt.
mi s-a pus sare in cap si acolo a iesit ceva.vreau sa compar cu predictia tomasei.
ei tomasa ce ne zici???
te pupam si asteptam vesti de latine.

fetelor pupici la toate si multa sanatate tuturor,
va pupam

AFIBEBE
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Sim stoian familia sotului meu ( tatal,bunica si unchiul mai exact) nu au fost deacord multumiti niciodata ptr faptul ca eu ne-am casatorit si cu siguranta nu vor fi fericiti nici la vestea de a avea un nepotel.In schimb soacra mea si alte rude nu au avut nimic in potriva..dar asta e o alta poveste.Imi e teama de ce va fi in seara asta atunci cand le vom da vestea din pacate sotul meu se lasa prea influentat de ceea ce spune tatal sau,a fost mereu asa.Imi doresc bebele mai mult decat orice la fel si taticul insa uneori cei din jur pot creea probleme serioase.Va rog fetelor tineti-mi pumnii deseara !

Cristina 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anely spune:

Afibebe -9.4
Amar -4
Danielle -2
Flavia 1
Roxana_G 1
Tomasa 2
Carmenita 2
Toma_lly 2
Sim_Stoian 2.5
Cecilia 2,5
Carpatina 3
Gabriela77 3
Anely 3
Slippers76 3
Mirella76 9

Anely 14+
http://bd.lilypie.cm/pIZkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Anely eu aveam inainte 57 kg si am pus pe mine inca 3 kg,deci acum am 60

Cristina 15+

Mergi la inceput

Afibebe -9.4
Amar -4
Danielle -2
Flavia 1
Roxana_G 1
Tomasa 2
Carmenita 2
Toma_lly 2
Sim_Stoian 2.5
Cecilia 2,5
Carpatina 3
Cristina85ss 3
Gabriela77 3
Anely 3
Slippers76 3
Mirella76 9

De asemenea, fiecare dintre voi poate sa updateze clasamanetul cu copy paste si facand apoi modificarea dorita.

Va pup.

Anely 14+

Mergi la inceput

Cristina85ss,
Iti tinem pumnii, fii tare! Dar totul e sa fiti voi 2 uniti. Nu mai conteaza parerea celorlati, chiar daca sunt rude. Stiu ca e greu sa vezi ca altii nu sunt de acord cu dragostea voastra, dar ai sa-ti dai seama la un moment dat ca nu merita sa te consumi pentru asa ceva.
Bucura-te de sotul tau si de bebe-le care va veni. In rest...fii nesimtita, daca pot sa zic asa si cu scuzele de rigoare.
Bafta!

Anely 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Cristina, conteaza ce simti tu, nu parerea altora. Tinem pumnii stransi!

Danielle, pot sa trimit o scrisoare macar de test. Daca nu ajunge, asta este. Doar nu or viola corespondenta, poate doar sa le scaneze.

Afibebe, sa te faci bine de tot, da? Imi pare rau de cumnata ta, este infiorator. Sper sa o ajute DD.

Rox 17+si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Un la toate gravidutele!
Eu am scapat de durerile sinuzitei, insa am o usoara tuse. Cat despre arsuri eu le am din saptamana 6 de sarcina si am primit Rennie, insa nu am luat deloc pana acum, am rezistat asa, dar de acum am sa iau ca devin foarte suparatoare. Am incercat si cu floricele si nuci, dar nu a avut efect.
Sa auzim numai de bine!

15+ & 8,5kg in +

www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Dragele mele,

Sunt destul de ocupata in ultima vreme.Sper ca din aprilie sa se mai linisteasca la munca apele ca ma termina deja...De aceea nici nu sunt la zi cu ce se intampla cu voi
Am citit pe sarite...scuzati,promit ca recuperez cand am timp
Sabina felicitari pt baietel,sincer am avut asa un sentiment ca o sa ai baietel :)
Apropo de meseria ta,te invidiez si pe tine si pe sotz...asta mi-ar fi placut sa fac...sa lucrez in domeniu asta...insa n-a fost sa fie...
Maruska imi pare tare rau prin ce treci.Sper din tot sufletul ca bb sa-si revina si sa fie sanatos.
Ale ma bucur tare si pt tine.Inca putin si lucrurile se vor linisti!
Despre mine,nu am noutati...doar ceva mai obosita ca de obicei...cu toate ca vad un lucru fff bun,a disparut somnolenta si nu mai pot de bucurie!
Si acum lista:
Afibebe -9.4
Amar -4
Danielle -2
Flavia 1
Roxana_G 1
Tomasa 2
Carmenita 2
Toma_lly 2
Sim_Stoian 2.5
Cecilia 2,5
Carpatina 3