Minunatele Scorpiutze (42)
Raspunsuri - Pagina 6

vbartan spune:
Dragi scorpiutze,
Fie ca Sfintele Sarbatori de Paste sa va umple sufletele de lumina, caldura, iubire si speranta.
Paste Fericit!
Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)
Poze cu noi

vbartan spune:
Despre Elena nu stie nimeni nimic?
Elena, suntem alaturi de tine.... si asteptam vesti.
Va pupam
Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)
Poze cu noi

monica-elizabet spune:
Paste fericit! scorpiutelor, va pup pe toate si sunt cu gandul la elenica noastra
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

HelleneC spune:
Fetele, va pup mult, m-am invoit sa fiu de Paste acasa, sa stau in pat. Fac tratament, totusi, desi e mare bebelina, nu vrea sa o scoata pana nu intru in 39 (adica joi dupa Paste). Au fost in spital zilele astea niste faze urate cu copii scosi prematur prin cezariana (mamele nu isi tinusera corect evidenta, si medicul respectiv... a facut cam dupa capul lor) si de aceea am nimerit in asa fel incat numai daca se declanseaza nasterea ma baga la operat de urgenta. Si eu zic ca asa e mai bine, pentru ca asa e si firesc. Medicul meu e super ok, azi e de garda si de aia s-a incumetat, chiar el mi-a propus sa stau de Paste cu ai mei, plus ca telefonul lui e dispobibil intr-una. Maine il sun si imi zice ce sa fac, ma intorc sau stau acasa pana zice el. Eu prefer acasa, si apoi sa stabilim la telefon celelalte detalii.
M-a sunat cuscra Ana joi, si i-am auzit glasul, si de acum m-am hotarat sa stau linistita, destresata, fara sa fac nimic. O sa fie un Paste cu de toate aduse de la mama si de la "magazin", si chiar ma bucur ca nu bucataresc si nu sunt cea mai cea gospodina din bloc!
Va pupez, sa aveti un PASTE FERICIT! Si sanatate mai ales, sa va bucurati de frumusetea acestor zile sfinte!
Elena
Mami 37+de "Gabriela" si "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George" (6.09.2002)

monica-elizabet spune:
elenaaaaa...tot nenascuta estima bucur mult ca esti acasa cu ai tai si petreceti Pastele, lasa ca e cel mai bine asa cum ai zis si tu...dr-ul tau a facut cea mai buna alegere, si al meu zicea la fel...cu cat mai aproape de termen cu atat mai bine...eu aveam dpn 18 dec la ruxi si mi-a facut ceza pe 16 dec, si la alex aveam dpn 11 iun si mi-a facut pe 7 fiindca era cea mai apropiata data cand era de garda si sa fie cat mai mult timp cu mine in spital...si mereu ma tot intrebam daca nu cumva o sa ma apuce nasterea inainte de data programata...dar el ma asigurase de 100 de ori ca la orice ora din zi si din noapte vine la spital...asa ca ma linistisem cat de cat...
eu am terminat toate treburle, m-am "ocupat" si de mine asa ca acum stau si ma ocihnesc si asteptamsa sarbatorim Invierea Domnului
pupici tuturor si numai bine
monica

aldaesme spune:
Buna fetele,
ai mei au ajuns cu bine, deja am fost prin vizite :)
Azi i-am trimis cu al meu in Germania eu am facut pasca, cozonacii, drobul, blaturile pentru tort. Al meu face diseara friptura de miel :) Si pe maine raman salatele.
Pomisorii credem noi ca de-abia au asteptat sa ajunga in pamant, fiindca au inflorit (prunul si parul) marul acu' se chinuie sa faca niste mugurasi :)
Sa aveti Sarbatori Luminate! Multa dragoste, sanatate si fericire! Sa va bucurati impreuna cu toti cei dragi de frumoasele Sarbatori!!! Si sa vina nenea epurul cu tolba plina :)
Paste Fericit!!!
Va pup cu mare drag,
Esme

monica-elizabet spune:
HRISTOS A INVIAT!
Va pup pe toate scorpiutelor, sa aveti un Paste fericit!
monica

Lory_k spune:
HRISTOS A INVIAT!Am ajuns bine dar sunt inca obosita din cauza drumului...va pup pe toate si mai revin cu amanunte!
Florentina & Alin Cristian (3.10.2003)