Minunatele Scorpiutze (42)
Raspunsuri - Pagina 5
Lory_k spune:
'NEATA FETELOR!Bine v-am regasit!
Florentina & Alin Cristian (3.10.2003)
monica-elizabet spune:
buna scorpiutelor,
noi suntem bine,facem pregatiri intense pentru Paste, avem de facut cumparaturi si mi-e groaza de aglomeratia din magazine
elena, nastere usoara si refacvere rapida
lory, Doamne ajuta sa ajungi cu bine si sa ne vedem sanatoase
va pup pe toate scorpiutele si ma gandesc la voi...spor la preagatiri
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)
Ana68 spune:
Salutam scorpiutele....
Mah,n-am reusit ieri sa accesez DC-ul...nush de ce...
Adriana,hai ca mult a fost ,putinel a ramas...si ne faci cu mana din tren...Spor in toate!
Nina....uauuuu....cate papusele are Kiki....mama mia!Foarte frumos!
Deci in 16 Mai ajungeti in Timisoara?Sa am suni sau sa imi dai un mesaj ca sa vin sa va iau,ghini?!Asa ca nici nu ma gandesc sa ratam intalnirea...ramane cum am stabilit!
Cuscrita draga....tin pumnii si ma gandesc la voi sa fiti bine!
Nina,spor la treburi si sa te gandesti si la mine cand vei manca tiramisu ala!
Lory,drum bun si sa ajungeti cu bine!
Fete dragi,io nu fac nici o pregateala,uite-asa!O sa iau totul de-a gata.Duminica e planificata iesire la iarba verde,sa face gratarel....asa ca nu ma strofoc...O sa am liber pana marti inclusiv...
Asa ca va pup cu mult mult drag,va doresc PASTE FERICIT! alaturi de toti cei dragi voua,o sarbatoare cu bucurie si sa aveti parte de distractie maxima!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
dolcebaby spune:
Elena prima vineri dupa Paste este Izvorul Tamaduirii, se spune ca toti copii nascuti in aceasta zi sunt norocosi in viata....
Si eu tot vineri de Izvorul Tamaduirii am nascut-o pe Teo, d-aia stiu
Iti doresc sa ai o nastere usoara si bebelina sanatoasa si mincacioasa! Paste Fericit!
Fetelor noi miine plecam la tara si am vrea sa va spunem si noi sarbatori fericite si Paste fericit, sa va aduca iepurasul tot ce va doriti, sa petreceti impreuna cu familia si sa aveti masa plina de bunatati!
Va pupam
PASTE FERICIT!
Laura si Teodora (28.04.2006)
http://new.photos.yahoo.com/lv_panait/photo/294928804166012292/16
Anina_n spune:
Fetelor, la noi e lapovita si friiig.... Pe munti...ninge. O sa avem un Paste alb ? Ca tot am avut un Craciun fara zapada.
Elena, nastere usoara si sa fiti sanatoase, amandoua !
Hai, Gabitza !
Lory, calatorie placuta si sa ajungeti cu bine, acasa, in Ro !
Ana, noi incercam sa mergem la Buzias direct, ca la Timisoara am ajunge la ora 22, ora la care nu avem alt tren spre Buzias si atunci, ne-ar trebui cazare peste noapte in Timisoara. Iar voi sunteti 4 pers. in 2 camere(daca am inteles eu bine, din postarile tale), ceea ce exclude cazarea a inca 3 persoane(venim cu mama mea).
Eu ma gandeam ca poate dati o fuga pana la Buzias(e cam la 1/2 h de Timisoara) in primul weekend dupa 16 mai.
Oricum, mai vorbim, noi, ca mai avem timp.
Cine stie ce preparate culinare nu facem nici noi, de Paste. Ouale vopsite, cozonacul si ceva friptura sa nu lipseasca.
Georgi, inca are timp, Zambareata, sa prinda drag de papusi. Cristina dupa 3 ani a inceput sa se joace mai serios cu papusa bb si dupa 4 ani cu papusile mai mici.
Cand ne-o mai arati pe Zambareata, ca eu nu am reusit sa o vad ultima data, in filmuletul acela.
Vanina, scrie aici reteta aceea de Tiramisu, daca se face repede.
Esme, au sosit parintii tai la voi ?
Veti avea un Paste de neuitat, e clar.
Adriana, cum e timpul la Constanta ?
In toata tara s-o fi stricat sau doar la munte ?
Monica, spor la cumparaturi si sa scapati cat mai repede de ele !
Laura, Paste fericit si tie, alaturi de cei dragi !
Eu mai lucrez si maine, asa ca, mai intru si maine, aici, fetelor !
va imbratisez si va pup cu tot dragul pe toate !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
GabyHila spune:
Servus:)
Eu stau cu gandul la acasa. de o saptamana sunt in Anglia si ma tot sucesc daca sa mai vin sau nu.
Elena iti tin pumnii! ai tot suportul sin partea fetelor si ganduri bune de la mine pt picea! am vazut caruciorul si hainele.... mortale!
Nastasie drum bun sa aveti ca este ceva vreme pana acolo! o sa va simtiti bine sunt sigura, vremea e dementiala in Europa!
Ana scumpa iertare ca nici macar nu mai sun... dar nu mai imi vad capul de treaba!
Nina imi plac tare papusile
oare ce o sa faca cu ele cand mai creste?
Lory drum bun. ne vedem la mine la nunta?
Monica, georgi, vbartan si pe toate fetele pe care le-am uitat neintentionat sa ma iertati! maine zbor acasa!
poate vad si eu pe bebelina Gabriela in poze in curand!
va pupic, Gaby
Nu te duce la somn nervoasa! Stai treaza si cearta-te!
Zusammen mit Bogy , Mau-Mau,Schnappi unds kids
vbartan spune:
Pai Nina draga, eu uite asa fac Tiramisu
E o reteta adaptata de mine. M-am inspirat de pe forum.
Ai nevoie de :
1 pachet de piscoturi mare parca 400 g.
500 ml. frisca lichida
1 budinca de frisca
350-400 ml lapte pt budinca
putin zahar
500 g crema mascarpone
cacao pudra
cafea fiarta (eu am fiert doua ture ca am presso mic si am mai indoit-o cu apa ca era prea tare)
lichior sau esenta de migdale
esenta de rom
esenta de vanilie
Mod de preparare:
Crema:
Bati frisca bine, bine. La crema mascarpone adaugi frisca si amesteci bine. Din lapte si din budinca faci o budinca mai dulce ca de obicei si pui si din asta la compozitie bineinteles dupa ce s-a racit. Eu voiam sa fac reteta doar cu mascarpone si frisca dar avand in vedere ca aceasta crema nu este dulce am considerat ca nu va fi suficient de dulce si atunci am pus si niste budinca facuta mai dulce. Eu nu am pus-o toata pentru ca am facut-o cam dulce. Oricum poti sa gusti si adaugi budinca dupa gust. Adaugi de asemenea si esenta de rom si de migdale sau daca ai rom (bautura) si lichior de migdale.
Apoi in cafea pui esenta de rom, vanilie si migdale. Inmoi piscoturile in cafea, dar sa le tii f putin ca se inmoaie prea tare. 1 secunda atat cat le bagi si le scoti. Asezi jumatate din piscoturi pe tava pe doua randuri dupa care pui jumatate din crema. Asezi si cealalta jumatate de piscoturi si din nou cealalta jumatate de crema. La final pudrezi cu cacao. Il dai la rece cateva ore ca sa se patrunda bine piscoturile. Iese delicios.... Tocmai salivez pe tastatura.
Na, acum asta e reteta care am facut-o eu dar uite aici un link cu retete de tiramisu. Poate te ajuta si asta.
Spor la facut Tiramisu si pofta buna....
Va pupam
Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)
Poze cu noi
miraklucker spune:
Eu va urez de pe acum, din tot sufletul ca Sfintele Sarbatori de Paste sa va aduca multa lumina, caldura, bunatate in suflete, ganduri frumoase, optimism, incredere si implinirea tuturor viselor alaturi de cei dragi! Va imbratisez cu drag, PASTE FERICIT!
...am terminat treaba, am facut si prajitura, m-am vopsit si parul acum ma bag in pat, dimineata plecam la socrii dar sambata seara suntem inapoi....nu ne tin mai mult.
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
Poze noi ....cu noi
Anina_n spune:
Dragele mele scorpiutze,
va doresc un Paste fericit, alaturi de cei dragi
si fie ca lumina sfanta a invierii Domnului,
sa va patrunda in suflet, in casa si in gand,
sa va calauzeasca si sa va ocroteasca pasii in fiecare zi !
O felicitare pentru voi !
Va imbratisez si va pup cu tot dragul !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
nastasie spune:
buna, fetelor.
nina, si inca cu trenul e cel mai ieftin.deci cusetele au fost 7 mil si biletele 15 mil.pentru 4 adulti si un copil.plus pasapoarte plus alte cheltuieli.as fi plecat cu avionul dar nu ar fi stat razvan numai pe scaun chiar si pt 3 ore cat face avionul.plus ca erau zboruri numai la pranz si trebuie sa te duci cu 2-3 ore in aeroport.asa mai mult cu trenul dar nu amortim.
gaby, mersi mult.ti-am dat un buzz pe mess.ma bucur ca e frumos timpul.sper si cat om sta acolo ca avem 4 plozi si macar le dam de lucru afara.
lori, zbor usor.
va pup pe toate toate , va doresc paste fericit.duminica si noi mergem la tara, luni la mama si marti as vrea sa ma duc la nasi si sa-mi vina si viitori fini.sa vedem cum ne impartim.sa ne auzim cu bine.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004