Minunatele Scorpiutze (42)
Raspunsuri - Pagina 26

HelleneC spune:
Daca vrei o noutate: Adriana sa nu uiti de referendumul de sambata! La noi George il asteapta cel mai mult!
Mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">"Gabriela" (12.04.2007)si "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George" (6.09.2002)

nastasie spune:
elena, saru' mana mult, dar de asta stiam de cand am plecat.ca ma gandeam cu groaza ca vroiau sa puna pe 13 si eu eram atunci in tren.te pup mult oricum.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

monica-elizabet spune:
La multi ani! Elenasanatate si tot ce-ti doresti sa-ti dea Dumenzeu
La mutli ani! tuturor celor care purtati numele de Constantin si Elena
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

georgi75 spune:
Neatza.
LA MULTI ANI ELENA!Sa fi sanatoasa si tu si toti ai tai
LMA tuturor sarbatoritilor.
Noi sntem bine , facem nazbatii sa ne treaca timpul si sa nu ne plictisim.Ultima isprava a Stefaniei?A tranit TV-ul din dormitor.Sunt in regula si TVul si Stefania
Pupare.O zi faina

Qamar spune:
LA MULTI ANI, ELENA!
si La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi!
dadada, io fug dupa pitica, ea dupa mine, pe parcurs mai trag un scandal cu hazbandul ca estem stresati amandoi, in final ne impacam ca de nu, ne fugareste Bia pe amandoi
sa aveti o saptamana faina, fetele si plina de soare!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!

Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"

HelleneC spune:
Saru mana scumpelor!
Va chem la o bere receeee, ca afara e horor de cald, eu m-am adunat de pe drumuri, am fost la biserica sa ne citeasca molitva si de abia am revenit topite!
Georgi, apoi eu am trantit inainte de pasti tv-ul pe jos si tot nika nu are, deci Stefania e mic copil! Poate mai bine scapa acum, sa nu scape cand creste!
Noe, deci asa... de la stres va certati! Ma gandesc ca peste un an iar ma apuc de alergat dupa asta mica... numai bine sa scap de toate kilele luate in plus!
Mi-a scris Ema ca a nascut si Irina vineri, un ficior de 3,8 kile! Sa ii traiasca si sa aiba bucurii de la amandoi puii! Refacere usoara si nopti "dormite", ii ureaza o nedormita care vede triplu! A si fara colici, musai!
Va pup ca scriu cu o mana si am amortit, ma termina Gabi, tot in brate adoarme!
o zi frumoasaa!
Mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">"Gabriela" (12.04.2007)si "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George" (6.09.2002)

vbartan spune:
Va salutam si noi dragi scorpiutze
Elena, La Multi Ani!
Iri, felicitari!!!!. Sa iti traiasca flacaul, sa creasca mare, voinic si sanatos
Pupici pentru toata lumea si noapte buna
Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)
Poze cu noi

monica-elizabet spune:
buna scorpiutelor,
Irinafelicitari, sa-ti traiasca flacaul, sa fie sanatos, mancacios si somnoros si tie refacere rapida, sa ne povestesti cuma reactionat printesa cand si-a vazut fratiorul.
va pup pe toate
sa aveti o zi minuanta ca voi
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)