Minunatele Scorpiutze (42)
Raspunsuri - Pagina 23

Lory_k spune:
`NEATA FETELOR! Ce mai faceti? Cum ati dormit?

Florentina & Alin Cristian (3.10.2003)

monica-elizabet spune:
neatza' scorpiute
eu am trimis copilul cel mare la gradi, acum hranesc pe cel mic mais tam putin si iesim la joaca in parc apoi recuperam fratiorul de la gradi...ma bucur ca este frumos afara
va pup pe toate
saa veti o zi buna
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Ana68 spune:
Saluti fetele,
Iertaciune ca trag chiulu',insa la mine se apropie toate in ritm alert,capul imi vajaie de cate idei si algoritmi am in minte...trebuie sa le asez pe toate in ordine,sa nu uit nimic...uf!Am senzatia ca mi-ar mai trebui vreo 3 creiere...
Asa ca va pup pe toate cu mult drag,sa aveti un weekend frumos si sa auzim numai de bine!
Elena,distractie frumoasa la botez si pupam micuta viitoare crestina!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana

vbartan spune:
`neata la scorpiutze.
Cam rar pe aici, dar venim.... Suntem ocupate peste masura (adica eu si pitica mea). Toata ziua avem cate ceva de facut. Pitica se ridica singura in picioare in patut si face turul patului. Apoi toata ziua povesteste pe limba ei. Zice mama, tata, baba, dada, nana, papa si multe altele pe care nu le inteleg. Vrea numai in picioare la plimbare. Eh asta e, crestem si noi si cresc si "pretentiile". Dar sanatosi sa fie....
Lory si Monica va dorim plimbare placuta..
Elena, spor la pregateli si petrecere frumoasa. Si apoi plimbari placute ca vine caldura. Noi am botezat-o pe Renata la 6 saptamani fara 2 zile, insa noi bantuiam pe afara de cand avea 2 saptamani.
Pupam fetele si va dorim un weekend maxim.
Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)
Poze cu noi

Anina_n spune:
fetele minunate !
Reusesc sa intru sa va anunt ca de luni sunt in vacanta pana pe 29 mai. Iar marti seara tarziu, am intalnire cu Ana pe peron, la Timisoara.
Sper sa nu ne uiti pe acolo, Ana, cu....cate ai pe cap !
Abia astept intalnirea cu Ana si "vacanta" de la Buzias.
Elena, petrecere frumoasa si sa va traiasca micuta crestina !
Laura, Ana, Elena, Mira, Georgi, Monica, Lory, Vanina, Gaby, Adriana, Iri(nastere usoara si un bb sanatos !!!), Esme, va imbratisez si va pup cu mult drag !
Sa ne "revedem" cu bine !
Nina, mami de

Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

vbartan spune:
Nina draga, iti doresc o vacanta placuta. Abia asteptam sa revii. pentru tine si Cristinuca ta.
Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)
Poze cu noi

HelleneC spune:
Weekend placut si cu surprize frumoase va dorim!
Noi azi avem chestii administrative de rezolvat si pe maine ne "distram" la botez (sperrrr)!
Va pup!
Elena
Mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">"Gabriela" (12.04.2007)si "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George" (6.09.2002)

monica-elizabet spune:
salutare fetelor,
nina, drum bun si vacantza palcuta la buzias(cristinuca)...cred ca abia asteapta sa ajunga acolo...
elenaspor la pregatiri si distractie placuta la botez
noi am fost la tzara si acum astia mici sunt franti la cat au alergat si s-au jucat pe-acolo
va pup pe toate, numai bine si we fain
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Ana68 spune:
Fetele...intru si eu sa va pup si sa va doresc o saptamana cu multe realizari.Nina,stai pe pace,ca nu va uitam noi in gara,chiar azi de dimineata vorbeam cu Marius de asta,asa ca ne vedem...
Sanatate maxima tuturor si mai vorbim!
PS.Elena draga,undeva in saptamana 18-24 Iunie,cred ca voi ajunge la Suceava,asta daca nu intervine altceva si nu mai plecam niciunde...dar oricum,ca sa sti...si te sun cu siguranta!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana

HelleneC spune:
Nu gaseam subiectul, noroc ca am cautat la arhiva mea!
Avem poze de la botez aici. Pot spune ca avem copil cuminte, adica in limite rezonabile, sa nu credeti ca nu stie sa planga ca sa obtina drepturile! Nu a plans la scufundare, a plans putin dupa, insa s-a potolit cum a dat de suzi a ei, asa ca... super bine! A primit cadouri o gramada, iar un ursulet cantator si l-a revendicat George! Deja doarme cu el! Plus ca am avut vreme faina, noroc ca sambata nu am putut, ca aici a fost urat, a plouat cu gheata... deci 13 ne poarta noroc!
Cuscraaa, va astept!
Va pup pe toate, ma retrag la Gabi ca e maraita, pana scriu un mesaj ma ridic de 10 ori de aici!
Saptamana buna, Elena
Mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">"Gabriela" (12.04.2007)si "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George" (6.09.2002)