Minunatele Scorpiutze (42)
Raspunsuri - Pagina 17

monica-elizabet spune:
nina,o dragutza ca de obicei...inca nu am reusit sa ma intalnesc cu lory si laura...inca nus tiu sigur ca are alex desi avem deja 2 seturi de analzie de sange, exudat si alte nebuneli...asa ca nu vreau sa risc...chiar daca dr a zis ca-i alergie pana nu se pronuntza sigur, sigur...nu vreau sa-l duc in contact cu alti copilashi...asa ca mai astept...fir-ar sa fie asa a fost si anul trecut pe lory amr atat-o fiindca si ruxi si alex facusera varicela
laurici, pup d-ra eleganta, stie ea ce-i important...de-aia a ales baniimai si ce automobil avea
adriana, la cat mai multi ani fericiti impreuna cu sotiorul tau
anutza si tie la fel
va pup pe toate
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Ana68 spune:
Buna ziua la scorpiute,
Adriana...uite asa se aglomereaza treburile pe ultima suta de metrii...e ca un facut.Si nu numai,dar atunci iti amintesti ce ai uitat sa pui in bagaj si trebuie sa refaci bagajul,scoate iar,pune,indeasa,inghesuie....uf!Eu sunt experta in astfel de chesti,ba mai mult,sunt si uituca.Iti dai seama ca nimeni nu contribuie sa ma ajute la impachetat si tot eu trebuie sa tin minte ce sa iau pentru fiecare in parte si de obicei eu sunt cea care pleaca la drum fara sosete sau bluza de schimb sau,mai grav,uneori fara chiloti la pachet.Partea plina a paharului este ca asa am motiv sa imi cumpar lucruri noi,ca deh!p-alea le-am uitat acasa.Oricum ar fi,sa aveti drum bun si fara aventura,distractie maxima si sa va intoarceti cu bine!
Nina draga...treburi si iar treburi,ca nu se mai termina.Printre toate treburile astea ai grija si de tine...e important.M-am amuzat de ce ai scris Mirei,cum i-ai gasit pe sotul tau si Kiki cu hartia igienica....Barbatii astia tatici zau ca-s de groaza lumii cand raman acasa sa aibe grija de copilasi...ei nu se sinchisesc ca toata casa se intoarce cu fundu-n sus,ca doar ei nu aranjeaza p-orma.Ma gandesc la Marius,ca si el avea "tabieturi" d-astea cu Luana,cand ramanea cu ea si o lasa sa faca ce vrea,numai sa-l lase linistit la calculator si apoi eu imi puneam mainile in cap si ma suparam,ca munceam dupa ei,iar Marius,cu o moaca naiva si super nevinovata,ma intreba senin:"da' ce-am facut?mai lasa-le si tu,ce daca nu sunt puse la locul lor?" Imi venea sa-i crap capul,zau!Mor de ciuda la faze d-astea!Acum si-a scos-o pe maneca,ca Luana a mai cresut si am observat cu orecare incantare ca a devenit ordonata si foarte tipicara in a aseza lucrurile la locul lor...hehehehehe.Spor la treburi si multa sanatate!
Laura....frumoaselor!Tare dulce e Teo si tot grasunica a ramas...ptiui,ptiui,ptiui...pentru printesa mititica!Felicitari pentru papusica voastra frumoasa !Pupici!
Monica,multumesc de pupicei,va pup si eu!Imi pare rau sa aud ca ai probleme de sanatate cu Alex.Uite si o colega de a mea,care are baietelul de 5 ani jumate,observase ca i se tot exfolia pielea de pe buricele degetelor si a mers cu el la dermatologie sa vada ce este.Doctorita,inspirata,a zis sa ii faca un set complet de analize si stupoare ca i-a iesit copilului ca are si carente de vitamina A ,ca are si stafilococ auriu in gat si nas si ca pe deasupra mai are si limbrici.Plus ca micutul era si racit cobza...pacoste curata.Si uite ca acum ii da tratament si e tare necajita.Sper sa fie de bine la voi si multa sanatate lui Alex!
Dragelor,va pup si va doresc o zi cat mai buna!Sa auzim de bine!
PS.Pana la urma e sau nu liber si in 30 aprilie,care stiti?
Ana-Maria,mami deAlex&Luana

dolcebaby spune:
Anutzo multumim de aprecieri!!! Eu sunt codasa la scris da' sa stii ca nu imi scapa nicio postare de-a ta, te admir sincer cit de frumos povestesti si cred ca ar trebui sa te gindesti serios sa scrii carti, ai talent do'mle
Elena am vazut si eu petrecerea lui George, cred ca a fost foarte frumos ...unde sunteti la MC D ?
Gabitza mica ce face? Sper ca e cumintica si o lasa pe mami ei sa doarma noaptea!? Pozele ei de la nastere mi-au trezit amintiri si tare as mai vrea si eu un bebe...
Nina spor la treaba ! Kiki ce face? Cei fac papusile, sunt bine sanatoase? Sa o pupi din partea noastra, este o fetita tare scumpa si curajoasa iar noi o admiram sincer
Diana (noe) noi nu am reusit inca sa vb... eu stau cam toata ziulica prin parc... plecam pe la ora 13 si mai venim seara rupteee (mai mult yo)
Chiar voi in ce parc va plimbati??? Eu ajung pina la metrou la tineretului...si mi-ar face placere sa va cunosc si sa tragem niste plimbari
Adriana cred ca deja ati ajuns... va doresc sedere placuta!
Monica , Lori abea astept sa ne vedem, dupa cum am scris mai sus noi suntem toata ziua buna ziua in parc asa ca atunci cind va intilniti voi sa va uitati si dupa mine...Lori este experta
Eu azi ii fac ziua Teodorei ca nu mai am rabdare pina simbata.... am invitat mamicile cu carucioare cu tot la o terasa in parc la Tineretului asa ca o sa fac aici un ANUNT pt toate fetele care au timp ne-ar face o mare placere sa veniti azi pe la ora 15 la CAFENEAUA ACTORILOR din parcul Tineretului !!! Este terasa aceia din lemn care partial este construita pe apa...cred ca o stie toata lumea... Noi o sa fim in salonul care este pe mijloc si este inchis cu geamuri dar vom fi usor de recunoscut dupa carucioare (vreo 5- 6)
Va pup pe toate si ma duc sa ma pregatesc cit mai doarme gheonoaia mica

HelleneC spune:
Salut dragelor!
Eu m-am capatuit cu un pui de gripa, habar nu am cum, asa ca azi fac si eu ochi ca ieri am frisonit si am delirat la greu. Gabi vad ca se tot chinuie cu burtica, asa ca am avut niste zile si nopti mai "deosebite" insa trec si astea!
Va pup ca e scancita rau puiuta!
Elena
Mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">"Gabriela" (12.04.2007)si "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George" (6.09.2002)

Qamar spune:
quote:
Originally posted by dolcebaby
Anutzo multumim de aprecieri!!! Eu sunt codasa la scris da' sa stii ca nu imi scapa nicio postare de-a ta, te admir sincer cit de frumos povestesti si cred ca ar trebui sa te gindesti serios sa scrii carti, ai talent do'mle
Elena am vazut si eu petrecerea lui George, cred ca a fost foarte frumos ...unde sunteti la MC D ?
Gabitza mica ce face? Sper ca e cumintica si o lasa pe mami ei sa doarma noaptea!? Pozele ei de la nastere mi-au trezit amintiri si tare as mai vrea si eu un bebe...
Nina spor la treaba ! Kiki ce face? Cei fac papusile, sunt bine sanatoase? Sa o pupi din partea noastra, este o fetita tare scumpa si curajoasa iar noi o admiram sincer
Diana (noe) noi nu am reusit inca sa vb... eu stau cam toata ziulica prin parc... plecam pe la ora 13 si mai venim seara rupteee (mai mult yo)
Chiar voi in ce parc va plimbati??? Eu ajung pina la metrou la tineretului...si mi-ar face placere sa va cunosc si sa tragem niste plimbari
Adriana cred ca deja ati ajuns... va doresc sedere placuta!
Monica , Lori abea astept sa ne vedem, dupa cum am scris mai sus noi suntem toata ziua buna ziua in parc asa ca atunci cind va intilniti voi sa va uitati si dupa mine...Lori este experta
Eu azi ii fac ziua Teodorei ca nu mai am rabdare pina simbata.... am invitat mamicile cu carucioare cu tot la o terasa in parc la Tineretului asa ca o sa fac aici un ANUNT pt toate fetele care au timp ne-ar face o mare placere sa veniti azi pe la ora 15 la CAFENEAUA ACTORILOR din parcul Tineretului !!! Este terasa aceia din lemn care partial este construita pe apa...cred ca o stie toata lumea... Noi o sa fim in salonul care este pe mijloc si este inchis cu geamuri dar vom fi usor de recunoscut dupa carucioare (vreo 5- 6)
Va pup pe toate si ma duc sa ma pregatesc cit mai doarme gheonoaia mica
cred ca ajungem si noi doua, dupa trei, daca nu adoarme acasa

pup fetele si revin mai pe sara, ca acu' ma alearga Bia prin casa

Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"

piticasigogosica spune:
Am pus poze noi:iris cu prietenii si New de duminica din Gradina Botanica.
Eu sunt bine,adica nu stau locului nici chip ,dar baiatu mamei sta acolo cumintel...
Azi Iris m-a complimentat asa tam nesam fara un context,imi spune"mami este desteapta"."mami esti grozava"
Asta dupa ce aseara pe un ton serios mi-a zis"mami,tati e nebun"...m-am prapadit de ras.Iar cand a intrebat-o tati de ce,i-a zis"fiindca esti cam turrrbulat" scorpiutele si puii lor
poze
Iri 36+ -37+ si Iris

monica-elizabet spune:
salutare fetelor,
am primit rezultatele la alte analize care arata din nou ca totul este ok si ca bubitele sunt de la o alergie...insa nu reactioneaza la aeriusadica bubitele tot nu trec...
pupici si multumim de gandurile bune, acumc a am primti ok-ul dr-lui sa iesim pe-afara sper sa ne putem intalni
noapte buna...pe maine
monica

dolcebaby spune:
monica abea astept sa ne vedem ! Sper sa descoperiti cit mai curind de la ce sunt bubitele...
Azi ne-am vazut cu Diana si Bia mica, sunt superbe amindoua
Am incercat sa pun citeva poze, nu stiu dak am reusit...
http://new.photos.yahoo.com/lv_panait/
o seara frumoasa

monica-elizabet spune:
neatza feteloram vazut pozele, tare dragute si frumushele protagonistele
sa aveti o mini vacantza reusitape toate
monica

Ana68 spune:
Saluti,
Am tot scris eu aici si uite ca mi s-a sters mesajul....fir-ar!
Ziceam ca uite ca se apropie weekendul prelungit...
La Luana la gradi azi e numai pana la 12.30 deschis,iar luni si marti inchis.Ma gandeam ca poate sunt parinti care nu au liber de zilele astea,ei ce or face?Cum s-or descurca?!Nu mi se pare ok...dar ma rog,cine sunt eu sa judec?
Laura,LA MULTI ANI! Teolinei!Sa creasca mare si sanatoasa!Sper ca v-ati distrat frumos ieri!Multumesc si eu pentru aprecierile mele scriitoricesti...Multi m-au laudat de treaba asta....hehehehehe
....si mai,mai ca ma bate gandul sa ma gandesc serios si la alternativa cu scrisul.Insa,asa cum am mai scris pe aici sau prin alte parti,n-am sponsor si bugetul nu ma lasa sa demarez actiunea de a-mi publica "les memoires"...
hehehehehe.Va pup!
Elena,imi pare rau sa citesc ca esti racita si ca Gabita inca sufera cu burticutza.Va pup si va doresc insanatosire grabnica!
Iri,tot activa...ai sa nasti usor!Tare simpatica e Iris cu remarcile ei de isteata mititica!Am privit si eu pozele:ce mare si frmuoasa e Iris!A crescuuuuuuut....si tu ai o burtica tzuguiata!
Sunteti frumoase,ce mai?!Va pup!
Monica,ma bucur ca tot raul a fost spre bine,in anumite privinte,pentru Alex...Doamne ajuta sa ii treaca alergia!
Dragelor,pentru ca in liberul asta nu voi putea intra pe forum,va pup pe toate,va doresc o mini vacanta cu distractie si vreme excelenta si sa ne auzim cu bine pe miercuri!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana