Minunatele Scorpiutze (42)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

fetele, multumesc pentru primire
Adriana, ce fain, fix un an diferenta!

azi am avut o zi tare urata, inca ma mai ia cu tremurici cand ma gandesc...va dau si voua Copy/Paste aici mesajul meu de la Ghiocei de martie-aprilie 2006, ca nu mai am energie sa re-povestesc...:

"fetele, era sa ne vedeti la stirile de la ora 5, si pe mine si pe Biainca nu ma pot opri din plans si zau ca nu's o fire asa de emotiva...
doamne, nici nu stiu daca sa nu cumva ar trebui sa ma duc sa ii multumesc aluia de la eliberari permise ca ne-a tinut acolo mai mult, cu chef de glume, cand eu abia asteptam sa iesim o data...
venea,m cu Bia cu caruciorul dinspre Udristei spre Camera de Comert si chiar acolo, la iesire din pasajul ala spre Camera, unde s-a reluat partial traficul, am trecut strada, pe la pietoni, normal..
cand am ajuns pe partea cealalta, a inceput Bia sa planga si nu stiam de ce; m-am oprit si i=am dat suza...
ei, in momentul ala a venit unul cu viteza dinspre Camera de comert si s-a ciocnit cu unul care venea din lateral, tot cu viteza...fix pe trecerea de pietoni...m-am intors si atat am putut sa vad: una din masini care fusese proiectata spre noi si tot venea spre noi, pe trotuar!!!. eu una m-am blocat, Bia era cu spatele, oricum nu stia ea ce se intampla....s-a oprit masina aia la 1 m de noi...nu stiu cum
nu va spun in ce hal erau oamenii din masini, si nu pot sa nu ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca.......
nici nu stiu cum am fugit de acolo si am ajuns acasa....
ma duc sa imi fac o cafea ca nu mai pot..."

brrrrr.....si chiar azi mi-am ridicat si eu permisul de conducere

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vbartan spune:

Noe, ma trec si pe mine fiorii cand ma gandesc.... dar bine ca ati scapat cu bine.
Noapte buna tuturor si va pupicim de o mie de ori pe toate...

Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Neatza la tot
Io-s pe fuga ca doar a inceput scoala, nu?
Noe bun venit la noi.Brrr...ce povestesti...Hai sa-ti dau un sa-ti fie mai bine.Si pe finutza mea o cheama Bianca.Imi place numele asta.

va deci.Fug la scoala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna scorpiutelor,
Noe, Doamne ajuta ca ati scapat cu bine...
nina2, pupici la mofturica cea mica, poate ca tocmai din cauza dintisorilor nu prea mananca si nu mai vrea nici lapticul...dar daca zici ca-i vesela nu cred ca-i motiv de ingrijorare...isi revine ea...
elena, cum este acasa cu cele doua minuni? georgica mai merge la gradi acum? eu l-am tinut acasa pe alex cand era ruxi mica, mica de tot ca sa nu-mia duca ceva virushi de pe-acolo.
lory, astept sa-mi zici ce si cum...aici pe pm unde vrei tu
ana, ce ne mai pove azi?
nina, ce mai face printesica ta?
irina, ce putin mai ai si-ti tii minunea in brate...
adriana, cum se mai simte razvanel dupa oepratie, a mai racit asa de des ca inainte?
alex al meu a cam tusit azi noapte si mi-e teama ca i-a revenit iar sinuzita dar nici radiografie nu-mi vine sa-i mai fac...asa ca-l tratez deocamdata ca pentru o tuse normala(cum de altfel avem si noi toti din casa)...
va pup pe toate, sa aveti o zi buna

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Salut dragelor si multumim mult de urari!
Noe, bun venit la noi in gashka, insa... bine ca ati scapat... mi s-a ridicat parul in cap.

Noi incepem sa ne acomodam acasa, am reusit sa dorm cate un ceas intre papica lui Gabi, ziua insa mai am de aranjat unele altele. Sunt obosita rau, fericita... si fix acum o saptamana aparea minunea mea pe lume: la 9.45. Ziua de dupa ce am ajuns la post-operator nu vreau sa mi-o amintesc never. Inca nu am putere sa povestesc nasterea lui Gabi. Oricum, ea e o scumpa scumpa, o pupacim toata ziua... nu ne saturam de ea si de figurinele ei.
George e la camin pana la 5, asta ma ajuta pt. ca el acum vrea mai multa atentie (e si normal) si asta ma oboseste cel mai tare. Cred ca cel mai greu el se va acomoda la viata in 4, insa sper sa fie cat mai repede.
Va pup, cand ma mai lasa Gabi va mai scriu... si sanatate la toti! Am mai pus poze in albumul ei.
Elena

Mami de "Gabriela" si "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George" (6.09.2002)

Mergi la inceput

Doamne Elena cat este de dragutza gabitza si ce mami fericita alaturi de cei doi copilashi ai ei...de georgica la prima lui intalnire...nu mai zic...va pupacesc pe toti si va doresc acomodare usoara in formula de 4

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Neata scorpiute

Multumesc de incurajari,intr-adevar mai am putin,deja am inceput sa-mi aranjez cuibul:am pus patutul,lenjeria,am cumparat hainute,semn ca se apropie.Abia astept sa-mi vad puiutul si ma gandesc ca si de data asta Dumnezeu va fi tot asa de darnic cu mine.

Elena frumusica foc Gabriele,iti seamana tie!Mie una mi-e un pic teama de formatia 4,cel putin pentru inceput,fiindca Iris abia la toamna merge la gradi.
la toate scorpiutele

poze
Iri 35-36 si Iris

Mergi la inceput

neata buna pe la pranz
multumesc mult pentru mesaje, a fost tare urat ieri...bine ca a trecut

Elena, felicitari pentru o bebelina super!!!m-am uitat si eu la poze, sunteti tare frumosi!

Nina, multumesc!

Georgi, esti din Rm Valcea?de acolo e hazbandul. merci mult!

Monica, sanatate multa tuturor!

pitica, esti in ultimul trimestru, nu?sarcina frumoasa in continuare (cat mai e) si o nastere usoara!parca imi e si mie dor de burtica...

azi am facut ultimul vaccin obligatoriu, cu plansetele de rigoare si cu certarea doctoritei, de catre Bia, ofcors vad ca mai sutn bebei mici pe aici: cu mancare stam prost din cauza de masele si cel mai bine se pare ca e afara la aer..bine ca s-a facut frumos

o sa pun pe public cateva albume ca sa ne vedeti si pe noi

revin

Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"

Mergi la inceput

poze:

Iepurasul 2007

si

Bia la party de 1 an

si

alte poze

io mi's din Hunedoara, de 6 ani in Bucuresti, de 2 ani femeie maritata si de 1 an si 1 luna mamicadeocamdata stau acasa nonstop cu Bia, insa suntem in proces de cautare de babysitter (de vreo 2 luni), bine ca nu'i nicio graba...

o zi faina sa aveti, ma duc sa pregatesc pranzul de bebe

Mergi la inceput

mama ce fetitza frumoasa si ce mamica...am vazut ca-i place taaare mult la zoo

monica

Mergi la inceput