Minunatele Scorpiutze (42)
Raspunsuri - Pagina 11

monica-elizabet spune:
buna scorpiutelor.
elenaaaabine ati venit acasa
adriana spor la pregatiri
noi suntem tot muciosi si ruxi a si cam plangacit azi noaptedar acum vad ca-i vesela nevoie mare spre deosebire de mine care abia pot tine ochii deschisi
va pup pe toate sa aveti o zi minunata
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

piticasigogosica spune:
Bine ati venit acasa Elena si Gariela!!!!Sa va traiasaca minunea mica si dulce.
Mai avem si noi 3 saptamani si ne marim familia.Parca nu mai am rabdare. pentru toate scorpiutele minunate...
poze
Iri 35-36 si Iris

Ana68 spune:
Bine ati ajuns acasa,Elena si Gabriela!Sa fiti sanatoase si tie mamico,refacere cat mai grabnica...
Adriana,hai ca mai e putinel si ne faceti cu mana din tren.
Iri,nastere usoara!Mult a fost olecuta a mai ramas!
Monica....da' voua nu va mai trec mucii aia o data?Sanatate!
Va pup fetelor si sa aveti o zi minunata!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Lory_k spune:
NEATA FETELOR!

Florentina & Alin Cristian (3.10.2003)

Qamar spune:
ziua buna la scorpiutze
uite ca abia azi am intrat aici pt prima data si ce vad, sotul Aninei e nascut fix in aceeasi zi si an cu al meuAnina, mai rezisti? (glumesc, glumesc, desi uneori imi vine sa il iau la bataie!!!!)
eu sunt pe 2.11.1982...asta in cazul in care mai primiti uamini in club
alte semnalmente mai trebuie sa dau?

nastasie spune:
noe, eu sunt pe 2.11.1981.bine ai venit printre noi.sper sa te simti bine aici.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Ana68 spune:
Noe,welcome a bord!....Las' ca te trece Ninocika in lista de scorpii...Bun venit!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana

monica-elizabet spune:
Noe buna venit in grupul scorpiutelor
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Lory_k spune:
NOE, bine ai venit printre noi!

Florentina & Alin Cristian (3.10.2003)

vbartan spune:
`na seara la scorpiutze
La noi e vreme cam rea si nu ne putem plimba. Prin urmare, imi trag si eu rasuflarea si ajung si pe la voi.
Elena, bine ai revenit. Sa fiti amandoua sanatoase si va asteptam cu vesti noi in noua formula.
Ana, draguta, ce de aventuri... mama, mama.... dar, cum se spune, totul e bine cand se termina cu bine. Si mie mi-ar place sa plec in niste excursii, dar asa neplanuite ca ale voastre, dar astept sa mai creasca putin pitica.
Noe, bine ai venit printre scorpiutze. Si sedere placuta.
Iri, hai ca mai ai si tu putin pana iti vei tine mica minune in brate. Sarcina usoara.... ce a mai ramas... si nastere usoara.
Monica, de la noi sa va treaca repede mucisorii.
si acum..... hai sa va mai povestesc cate ceva despre noi. Pitica mea de cateva zile e foarte maraici. Nu mai sta singura sa se joace, vrea numai in brate, mananca foarte putin. Colac peste pupaza, de doua zile imi refuza biberonul de lapte de seara... a papat de fiecare data doar cateva lingurite de cereale cu lapte... si cu astea a supravietuit peste noapte. Nu stiu ce sa ii mai fac. Am zis ca o duc la doctor... sa vad daca nu e rosu in gat, desi febra nu face. In rest e destul de vioaie, nu sta o clipa locului, nici macar la mine in brate. Nu stiu, o fi poate de la dinti. Ca de vreo trei luni tot umflate sunt gingiutele si acum se vede ca e umflata in mai multe locuri la gingiute...., insa dintii nu isi mai fac aparitia. Oricum, una peste alta nu prea am timp de nimic. Dar ne facem si noi mari candva....
Cam atat....
Va pupam pe toate
Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)
Poze cu noi