Mamici de noiembrie-decembrie2007(7)
Raspunsuri - Pagina 8
bb_yasmi spune:
sheri si eu mai am dureri de burtik, nu foarte mari dar asa la ovare parca!!! azi am papat si eu 2 no spa.
akuma mi s-a facut pofta de fasole cu ciolan si cu ceapa verde!! fasolea fierbe deja....... si mai vreau si clatite cu branza dulce dar mie lene sa fac........
eu ink ma uit la poza cu bebe si nu imi vine sa cred ca e al meu!!!
Anne, la mine TB dimineatza e de 37.1 -37.2.
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
8+
http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png
Victo spune:
mai fetelor...cand aveti voi timp sa scrieti atata? ...
si nu mai vorbiti de funie in casa spanzuratului...adica de toate mancarurile alea bune pe care le papati voi, cand eu saraca de mine de-abia supravietuiesc pana pe la 6 seara cu vreo 10 sticksuri si o banana...in cel mai fericit caz...
asa ca eu probabil luna asta nu o sa imi fac pb ca ma ingras...
ma gandesc cu ce traieste prichindelul?
de-abia astept vacanta de Pasti, sa merg acasa, sa stau si eu o saptamana degeaba, fara scoala, teme, teste si alte cele..
victo, 9 s
luizza spune:
Buna dragele mele
Sa stiti ca ma bucur foarte mult ca va vad asa fericite pt burtici...
Noi suntem bine,mai cu greturi mai cu varsaturi...ca na...macar bine ca nu este cum a fost la Maria nici macar apa nu puteam sa beau,in 3 primele 3 luni de sarcina slabisem 9 kg,si acum am slabit cam un kg...maine merg la medic sa vad ce+mi zice
Eu mi+am facut toate analizele acum ma programa pt testul acela pt trimestrul unu ,care se face intre sapt 11 si 14 parca
Abia astrept sa vad ce+mi zice maine...poate sunt doi......
Ali parca zicea ca se spala in interiorul vaginului-
Eu nici cand nu eram insarcinata nu ma spalam in interior.....si mai mult acum....eventual (nu in timpul sarcinii)faci spalaturi vaginale cu irigatorul dar asta numai la recomandarea medicului
Mai bine intreaba medicul..ca sa nu cumva sa faci rau le bebeic
In rest ce sa mai zic...eu o sa intru mai rar pe aici cel putin in perioada asta pt ca uneori intru si citesc ce scrieti voi mandrelor ..si mai scrie una ca a mancat sorici,cu slana si mamaliguta.................de lesin aici de pofta...fara sa pot manca ,nu de alta dar eu locuiesc in Israel....si aici nu prea se gasesc gustoasele produse made in Romania
Fetelor m+am intins câa o placinta ....va pup dulce si aveti grija mare de burticute
ancadragoman spune:
Sheri saptamana viitoare vreau si eu sa ma programez la Iosup .4D unde faci?
anca 7+
vine bebe....
poze
mihuta spune:
Pana la urma am luat crema anti vergeturi de la Chicco, ca de aia am gasit la farmacie si mi-era prea rau sa mai caut pin alte parti. Daca ati auzit ceva de ea, sa-mi spuneti si mie sa stiu la ce sa ma astept.
6s
Ali_bia spune:
'neata!
M Oana am retinut bine? UM 14.02.2007// DPN 02.12.2007 ? asa e la tine?
Alina5+
pufulet74 spune:
Buna dimineata la toata lumea si sper ca sunteti bine cu toatele si fara greturi :)
Doamne, cit de incet trec zilele pina saptamina viitoare joi ... :(
Voi asa de repede va faceti cu crema pentru vergeturi?
Ca ma gindeam ca inca nu ne-am ingrasat sa fie cazul, sau e bine inceput de acum?
Nu mi-ati zis cum e cu concediul prenatal, cite zile e prenatalul si cite trebuie sa lasam obligatoriu pentru dupa nastere?
------------------------
Flory 6+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
bb_yasmi spune:
buna dimineatza!!
cum se simt graviduztele???
nici eu nu fac spalaturi interioare, am citit ca nu sunt recomandate, iar pe corp ma dau cu ulei de bebe!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
8+
http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png
pufulet74 spune:
Felicitari multe BB_Yasmi pentru eco, aseara am ajuns tirziu si nu am mai apucat sa scriu, doar ne-am uitat cu sotul meu la el, ce si cum si se emotiona si el de zor :)
------------------------
Flory 6+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
Ali_bia spune:
mersi bb_yasmi n-o sa mai fac spalaturi interioare
nu stiam ca abia luni am programare la medic
ce face burticuta ta ? e bine? ai greturi?
Alina5+