Mamici de noiembrie-decembrie2007(7)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

fetelor azi am intrat in a 6 saptamana!!!!!

Alina6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

felicitari ali!!!!

eu cu greturile stau mai bine. pofta de mancare am si abia astept peste 3 sapt sa il vad din nou la eco pe bebe!!
mi s-a facut carnet de gravidutza!!

ieri mi-am cumparat 2 carti: ghidul viitoarei mame si akuma toata ziua stau cu nasu' in ele! sunt asa de interesante!!!
flory, mersi de felicitari!!! mai un pic si il vezi si tu!!!

apropo citisem intr-o carte ca sarcinile se pierd in proportie de 70% inainte de a intra in luna a doua!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

8+

http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata fetelor.Azi mi-e putin greata.Ieri am aruncat niste mancare stricata la wc,si mi-a venit sa vomez si am fugit in cealalta baie.
Eu tot ingrijorata sunt,parca sanii nu mai sunt asa sensibili si mari,si nu ma mai dor.Nici burtica no simt ca inainte.Oare din cauza ca am slabit vreo 2 kg???Greata am in continuare.Daca ar fii ceva rau,ar trebui sa am si alte manifestari???
Saptamana viitoare ma duc la eograf,sa vad ce mai face bebe.

poze
vine bebe

Ramonel8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

stai linistita ramo, nu te mai panica.
daca ai greturi, ce mai vrei??? :)
nici pe mine nu ma mai dor sanii, nu mai merg noaptea la toaleta, de crescut burta nu a crescut ca de unde..daca piti are 1 cm??? iar cu mancarea mai putin asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata burtici
Ramo stai linistita ca si eu am zile in care nu mai am sanii asa durerosi ,dar nu cred ca este motiv de ingrijorare si burta nu prea ma mai doare ca inainte ,dar eu zic ca este bine.Tu iei utrogestan?
Alina te rog pe Oana sa o treci dupa Olim la gravidute de decembrie si sa modifici si sus ca acum sunt 2 gravidute de decembrie.
Sheri vreau sa te intreb daca tu platesti ecografiile care le faci la Municiapal.
Pupicei la fete

anca 7+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ah..si daca ar fi de rau...banuiesc ca ai sangera.si nu doar asa cateva pete, ca uite, si pe mine m/a avertizat dnu dr., ca sa nu ma sperii, ca s-ar putea sa elimin ceva chegulet de sange...doar dc e abundent e bai...linisteste-te, bine? vrei sa vomiti ca mine toata ziua, ca sa stii tu ca e bine????????? nu cred...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

RAMONELLA sunt o mamica de Septembrie insa am intrat ca sa-ti raspund.Si eu,imi aduc bine aminte,am trecut prin aceeasi teama ca si tine ! De la o zi la alta mi-a disparut dintr-o data greata,durerea de sani si toate simptomele,mi-am sunat medicul ingrijorata care mi-a raspuns ca este complect normal.Sa stau linistita ptr ca organismul mea s-a obisunit cu sarcina iar hormonii sau mai calmat,asta nu inseamna ca bebele are probleme.Pot sa-ti spun ca de la 7 saptamani eu nu am mai avut nici un simptom de sarcina,acum intru in luna 4 iar bebele meu este sanatos si se dezvolt norma.Conclusia: stai linistita! Nici nu stii cat te poate ajuta linistea sufleteasca si cate schimbari poate aduce in bine ptr tine si burtica ta.Un pupic si sper ca te-am ajutat cu ceva..

Cristina 15+

Mergi la inceput

Da Anca iau utrogestan,2 pe zi,seara.

Cristina nici nu stii ce mult m-ai ajutat,ce tare m-am linistit.Mersi mult de tot,Doamne ce usurata sunt,nu poti sa-ti dai seama.Mersi mult.Sa ai o sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos!!!!!

poze
vine bebe

Ramonel8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Cristina multumim ,chiar ne-ai ajutat
Ramo poate de la utrogestan nu te mai doare burta,eu asa cred .
Am ajuns si eu la 8+

anca 8+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Victo sangerari nu am,Doamne multam,nici altceva,dar m-am mai linistit cu ce mi-a spus Cristina.
Ancutz ce mari sunteti!!!!!Asa-i ce repede trece timpul.Parca ieri aveam 3 saptamani,cand am aflat.

poze
vine bebe

Ramonel8+

Mergi la inceput