Mamici de noiembrie-decembrie2007(7)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ramo asta vb ieri cu sotul meu si ne gandeam ce repede trece

anca 8+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

mai fetelor eu nu stiu daca fac fata la viteza voastra de a scrie mesaje...,sunteti formidabile,sarcina asta ne-a pus pe toate pe jar ,eu nu mai am greturi asa de mari,dar sper sa nu ma laud prea repede...,mananc niste laptic ptr. cel mic si cereale,care nu trebuie sa lipseasca din alimentatia noastra!!! si eu sunt nerabdatoare sa imi vad din nou piticania ,abia pe 16 Aprilie,sunt programata,ca eu am facut FIV la MEDNEWLIFE si Dct. meu vine o data pe luna tocmai din Israel,asa ca il asteptam cu drag...!!

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geany_bc spune:

Buna fetelor.
Simt ca din zi in zi prind proportii si parca nici hainele nu ma mai ajung.
Voi cum va simtiti?

Geany 6+

Mergi la inceput

Geany eu m-am cantarit dimineata si m-am ingrasat doar 500 de grame,eu zic ca este bine.Cred ca sambata ma duc sa imi iau cateva hainute.
Cum te simti?

anca 8+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geany_bc spune:

Eu ma simt obosita, plictisita, la servici n-am chef de treaba, cand imi vine sa rad, cand imi vine sa plang.
Ma simt diferita.

Geany 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

AncaD, eu sunt pacienta d-lui Marinescu de la Giulesti, iar acolo eco-urile sunt gratis. La Radoi merg la CMU deoarece am acolo abonament, iar consultatia si eco sunt ncluse, no money. Si au mai mult timp de consultatie.
La Iosup mi-am facut programarea cea mare pt aflarea sexului la 13 sapt la cabinetul Fortis, pt ca acolo are un super aparat. Costa 1.5 mil, si-ti da si pe DVD tot ce a filmat pe acolo, pozicile, vede si IR-urile. Pt aceasta eco numai in Iosup am incredere. Am auzit ca are un ochi de soacra.
Geani, eu deja sunt in hainute noi, ca ma strangeau la burtica si ma dureau ovarele.

BB Yasmi cum a fost papica?
Vreau si eu fasole cu ciolan!

Mi-au iesit analizele recomandate de Radoi, Listeria e negativa, iar hepatitele nu exista. Mai trebuie sa iasa secretia vaginala.

Shery 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Eu am slabit 2kg!!!!!De la 49..

poze
vine bebe

Ramonel8+

Mergi la inceput

Sheri stiu ca la Giulesti sunt gratuite ,dar ma gandesc ca si in Municipal sunt la fel daca le faci in spital.
O sa sun si eu zilele astea sa ma programez la Iosup tot ptr saptamana 12-13.Poti sa imi dai si mie nr ca eu am unu dar nu stiu daca este ala?
Am un nr de mobil.

anca 8+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by Sheritra

BB Yasmi cum a fost papica?
Vreau si eu fasole cu ciolan!

Shery 8+

sherry daca aseara la ora 22 mancam fasole cu ciolan si ceapa verde.....iti dai seama!!! plus ac mi-am pus si al job azi...., ca m-au innebunit colegii sa le aduc ca le-am facut pofta!!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

8+

http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png

Mergi la inceput

Na ca mi-ai facut si mie pofta de fasole

anca 8+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput