Mamici de noiembrie-decembrie2007(7)
Raspunsuri - Pagina 21
Sheritra spune:
Eu am facut trei pana acum, si saptamana viitoare (vineri) a patra... ce sa-i faci daca mor de dragul lui ?
Si 3D nu mi-a facut, ca cica prea devreme si nu se vede nika !
Shery 8+
alfa_anca spune:
RGE, stiu ca dr meu face numai transvaginala pana inclusiv la controlul de la 10 saptamani, mai departe nu mai stiu, in sensul ca la 12 sapt nu stiu ce face, dar oricum de la 14 sapt e clar numai abdominala. Faza e ca sarcina fiind asa mica la cea abdominala nu prea se vede asa bine, de aceea se face transvaginala.
Eu am facut pana acuma 2 eco la medicul meu si una de urgenta cand am avut sangerarea, toate transvaginale.
Anca 8+
Vine bebe
RGE spune:
asa auzisem si eu ca se face transvaginala pana la o anumita varsta a sarcinii si pe urma numai abdomninala..eu am facut una abdominala si una transvaginala acum 2 saptamani cand i-am auzit si inimioara...chestia e ca nu stiam cand sa mai fac si cate ....tipa de al ecografie mi-a spus sa merg la 12 saptamani pentru morfologie...asta inseamna dupa Pasti.
ROXANA 10+
bb_yasmi spune:
eu am facut vreo 4, toate transvaginale. si eu am auzit ca dupa 12 sapt se fac abdominale.
am plecat si eu aks la nani ca mie somnnnn!!!
RGE cand vii cu pozele???
mai tarziu am sa pun si eu poze recente , facute azi!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
8+
http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png
ancadragoman spune:
Fetelor sa puneti pozele pe adresa comuna
ale mele se vad acolo?
anca 8+
vine bebe....
poze
RGE spune:
PEI...pantalonii sunt de la kenvelo 300 mii ..au bagat recent sunt din in mi i-am luat cu 2 numere mai mari si imi plac mult ma simt bine in ei..bluzita neagra este o ie si am luat-o de la munte dar gasiti magazine si aici in oras cu "ii"....cea gri este luata din Venetia in luna de miere si cea cu dungi este acea rochita pe care am cumparat-o din idm(se poarta la pustoaice acum)...dar eu o iau pe post de bluzita ca se muleaza pe burtica..va mai trimit poze cand ma imbrac cu ele..
ROXANA 10+
pufulet74 spune:
Salutam toate mamicile :)
Cum sunteti?
Ma gindeam ca voi tot povestiti de mincare si eu am o foame crunta in mine in ultimul timp asa ca m-am ingrasat un kilogram jumatate si sunt necajita :( Mi se pare ca maninc mai mult decit e nevoie de fapt
Tocmai am ajuns acasa si sunt frinta de oboseala :(
Unde pot sa vad si eu toate pozele alea frumoase pe care le puneti voi pe site?
------------------------
Flory 6+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
olim spune:
salutare
noi azi am intrat in saptamana a 6-a si suntem ffff cuminti, asa zice tatiAsa bine ma simt, ca daca nu m-ar intepa usor sub burta , nici nu as realiza ca vine .
Am si eu o intrebare la voi, ce muzica ascultati in perioada asta, ca am inteles ca e foarte bine sa asculti muzica, poate imi dati si mie niste idei.
Azi ajunge bunicu la noi, sa vada ce facem
Va pup pe toate
+6
intru mai rar ca imi faceti asa o pofta cu mancarea si nu am tot ce imi trebuie aici.Ar trebui sa va ganditi si la noi, cele care avem pofte si nu utem papa tot ceeea ce voi scrieti , din anumite motive, subiective sau obiective.