Mamici de noiembrie-decembrie2007(7)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Am vrut sui eu sa ma programez,dar tot asa am zis ca este prea devreme.

anca 8+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

anca ce frumos ca i-ai auzit inimioara!!!!Eu ma duc dupa Pasti sa-l vad pe bebe,asa am hotarat.Ca urmatoarele programari le am la ea la cabinet in 8 mai si 8 iunie,si sa fie o luna intre programari.
Eu cand am fost la eco la 6 saptamani nu i-am auzt inimioara,dar am vazut-o palpand si a fost destul sa ma apuc de bocit.Oricum socul a fost foarte mare pt mine,inainte sa intru ii spuneam lui mami ca poate nici nu e nimic acolo,si cand colo mormolocul avea si picioruse.Doamne ce minuni sunt copii astia inca din primele saptamani de viata.
Eu am fost si mi-am cumparat niste sana cu corn cu mac.Si niste ridichi,dar n-am sare.O sa pap una.

poze
vine bebe

Ramonel8+

Mergi la inceput

Ramo si eu am mancat 2 legaturi de ridichi

anca 8+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

eu azi am mancat 3 mere , o portocala, azi dimi la prima ora (la 9) doua felii de pizza si akuma imi astept cartofii prajiti cu salata de rosuu, castraveti si branza!! deci balotez toata ziua intr-una. in ritmul asta, o sa am nevoie de alte haine!!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

8+

http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Bey am terminat fasolea si ciolanul bune au mai fos, cine a apucat bine, cine nu gata, am spalat oala! Bine se mai manaca si de post !

Shery 8+

Mergi la inceput

Sheri azi fac si eu fasole,dar batuta ca asa vrea asta mic.

anca 8+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

gata am terminat si eu de papat!!! yamii yamiii
stiti ce am observat? daca nu mananc imi vine sa vomit, daca mananc tot timpul cate ceva sunt ok!!!
anca, spor la facut papa!!! si la papat bineinteles!!
eu m-am saturat de fasole si azi noapte m-am trezit sa mamanc!!! gata!!!mi-a ajuns! trec pe altceva!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

8+

http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Fetelor eu ma duc acasa.Sa aveti un weekend placut,fara greturi!!!!Si sa papati!!!!
Va pupacesc pe toate!!!!

poze
vine bebe

Ramonel8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

fetelor voi cate ecografii ati facut pana acum??...tot transvaginale faceti sau merge si abdominala acum??

ROXANA 10+

Mergi la inceput

Eu am facut pana acum una vaginala,la 4 saptamani si ceva si una abdominala pe la 6 ,dar nu prea am vazut mare lucru

anca 8+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput