Mamici de noiembrie-decembrie2007(7)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

fetelor ce-i cu linistea asta???

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

8+

http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Burtici, eu astazi sunt in culmea fericirii, in al noualea cer sau cum vreti voi sa ii spuneti.
Am fost la dr si l-am vazut pe bebe, avem 1.73cm, 8s1z si 167batai/minut la inimioara. Cea mai frumoasa melodie pentru urechile mele si nu se compara cu nimik altceva, bataile inimii bebelului din burtica. Cum a zis si dr, nici concertul lui Rolling Stones nu se compara cu muzica asta :).

Va pup si sa aveti o zi la fel de minunata ca a mea.

Anca 8+
Vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ALFA ANCA..FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!
stiu ce inseamna...si noi tot 167 batai/minut aveam la 7 saptamani....FELICITARI ..sa fiti sanatosi

ROXANA 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

fetelor voi ati auzit cum bate inimioara?? eu doar am vazut!!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

8+

http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gill spune:

Salutare burtici!
e activitate nu gluma pe aici.....
Eu nu am mai intrat de mult...fie din lipsa timpului, fie datorita starii de rau......
ma bucur ca sunteti toate bine si bebe-ii vostrii ....
Eu azi merg la dr.....sa vedem cum a evoluat sarcina si sa ascultam activitatea cardiaca a samburelului........
va pup pe toate si sa auzim numai de bine!
7+

Mergi la inceput

Da bb_yasmi la mine dr a dat drumul la sonor si am si auzit inimioara care imi suna ca si tropaitul unei herghelii de cai, asa repede batea.
RGE merci frumos, sanatate multa si voua.

Mie mi-a mai zis dr ca utrogestanul pot sa il iau pana la 14 saptamani cand de fapt voi si merge sa fac ecografia morfologica la Dr Iosup. Dar pana atunci mai mergem odata la control peste 2 sapt, poate cine stie ce mai vedem atunci, vreo manuta ceva :).

Anca 8+
Vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Anca sa iti traiasca bebelul .Te-ai programat la Iosup?

anca 8+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Gill bafta la dr si sa vii repede repede cu vesti minunate.

Anca 8+
Vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

eu am auzit cand bebe avea 7 saptamani..si eu 8 sapt de sarcina..nu stiam si doctora mi-a zis..asculta...si mi-a venit rau

ROXANA 10+

Mergi la inceput

AncaD, nu nu m-am programat la Iosup, e prea devreme. Probabil ca voi face programarea dupa controlul de la 10 saptamani, adica cu vreo 3 sapt inainte. Eu voi merge la Fortis, ala e de fapt cabinetul dr Tutunaru, medicul care imi urmareste mie sarcina, iar Dr Iosup are program martea si joia, dar am inteles ca se prinde loc in general. Dc nu, Iosup mai activeaza si la un alt cabinet nou, Polisano. Oricum mie imi convine la Fortis ca e aproape de casa.

Anca 8+
Vine bebe

Mergi la inceput