Mamici de noiembrie-decembrie2007(7)
Raspunsuri - Pagina 11
Sheritra spune:
Bb, pe unde ai serviciul? Vin la tine in pauza de masa, poate imi ramane si mie o boaba si-o farama de ciolan !
Of poftele astea!
Ancad, 0724464646, raspunde o asistenta si faci programarea, vezi sa te grabesti ca e omor sa-ti faci programare la el.Cabinetul este langa Casin.
Shery 8+
olim spune:
salutare tuturor
ce mai faceti burticutelor
ali, felicitari pentru 6 saptamani, eu intru maine
va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa tuturor
si eu am slabit 2.5 kile, dar tot mai am, las ca le dau jos dupa ce vine bebe.
ce pofta mi-ati facut cu ciolanul si fasolea, ba fetelor nu mai scrieti de asa bunatati ca aici nu prea sunt, si pana ajung in mai acasa mai e mult.
trec mai tarziu ca ma suna sefu, se pare ca saptamana viitoare va sta toata saptamana aici, abia astept sa plece
+5
RGE spune:
Doamneee am inundat biroul voi de fasole cu ciolan vorbiti si cu ceapa????de ce-mi faceti asta???...eu nu am facut ca mi-a spus ca nu am voie afumaturi
apropo..eu am avut o perioada calma fara simptome..si acum iar au inceput sa ma doara sanii rau de tot..bine recunosc ca nici nu m-am mai dat cu crema.....si am niste vulcani pe fata durerosi rau
ROXANA 10+
darleena spune:
Fetele am ajuns si eu, am fost sa-mi fac analizele
Acum sunt in grafic, astept doar sa le iau si sper sa fie totul bine.
Vad ca pe aici e in floare cursul de gatit . bine ca nu mi-e foame!
7+
Pana vine bubu
poze
Ali_bia spune:
Ba fetelor voi cu ce va dat-ti pe fata? ca eu am o gramada de cosuri si nu stiu cu ce sa ma dau
Alina6+
ancadragoman spune:
Sheri mersi mult si eu tot pe asta il am .Si tu tot acolo la Casin mergi ca am auzit ca mai este undeva?
Darleena cam rarut pe la noi
anca 8+
vine bebe....
poze
Sheritra spune:
Ali, asa e perioada asta, cu cosulete, nu trec ele cu nimic, lasa-le asa si plimba-le mandra ca-s de graviduta. Intr-o saptamana-doua trec. Sunt de la schimbarile hormonale.
BB, am trimis sotul in piata (acum este in oras la o intalnire) in costum si la cravata dupa ciolan de porc ca chic de pofta pe birou!
Fasolea e pusa la inmuiat, deseara dau hotrocol prin ea, si cu ceapa verde, ai-ai!
Shery 8+
Ali_bia spune:
quote:
Originally posted by Sheritra
Ali, asa e perioada asta, cu cosulete, nu trec ele cu nimic, lasa-le asa si plimba-le mandra ca-s de graviduta. Intr-o saptamana-doua trec. Sunt de la schimbarile hormonale.
BB, am trimis sotul in piata (acum este in oras la o intalnire) in costum si la cravata dupa ciolan de porc ca chic de pofta pe birou!
Fasolea e pusa la inmuiat, deseara dau hotrocol prin ea, si cu ceapa verde, ai-ai!
Shery 8+Mersi pt raspuns. Dar nu mai spune-ti despre fasolea asta cu ciolan ca mi se face rau
Alina6+
darleena spune:
Anca asa e, cam rarut in ultimele zile, dar "ezista" o explicatie: am avut mult de lucru la birou si n-am mai apucat sa scriu, iar cand ajung acasa mai stau un pic si adorm
Cu privire la Iosup, am inteles ca e bun si renumit, dar am citit la mamici de septembrie-octombrie ca s-a purtat destul de urat cu unele dintre fete si ca a facut si unele masuratori cam "ciudate". Voi ce parere aveti?
7+
Pana vine bubu
poze
ancadragoman spune:
Eu am auzit numai lucruri bune despre el ,dar mai stii...la cat de norocoasa sunt eu
anca 8+
vine bebe....
poze