Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 11
Dia1609 spune:
avem si noi poze noi
si poze de saptamana trecuta
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
dianocica spune:
dormit copilu' asta vraiste...a adormit la 23.30 ceea ce pt el e fooooarte ttarziu...si asta pt ca alex l a bagat in ceata...l a luat sa l adoarma de 2 ori si mai rau l a trezit...in fine, s atrezit iar la 5jumate, dupa a dormit pe burta pana la 8jumate...in ziua in care s a oprit apa calda la 8...
de abia m am spalat pe dinti...brrr..
asa...
donia n am terminat su scaunul....
adica io-ti raspund prima la tema de poimaine si tu arunci cat colo scaunu'..eu tot mai vreau info...de vorbit...pai aia cu ng e sigura-nu-i place! dimineata vorbim aaaaa, eee foarte nazale(nu stiu cum sa zic...) si sunt sigura ca imi povesteste de noaptea si se rasfata...ca se mai piteste dupa mana...mai discutam cu suparare cand imi povesteste ceva ce nu i a placut(tre' sa mi dau seama ce si de obicei nu reusesc...)si mai sunt alea cand se zbate, de zici c o ia la picior, de unde inteleg ca vrea sa l duc acolo, langa jucaria cu pricina, sau vorbeste cu ea...s a inteles ceva?
cu banii...body si pantaloni de la rombaby, adica cei mai ieftini (si f ok), astia 'de casa', da? pt afara, creatie proprie..
, dar cand e vorba de scaun de masa....nu discut...chiar m am certat un pic cu alex aseara pe tema asta...iar la produse cosmetice...la fel...mustela si sanosan...decat sa ma procopsesc cu altceva...
cred ca iar sunt mamici la marutza dar nu pot sa las cu sonor...ca s a culcat d ...in sufragerie..
pe canapea...
de prietena mea mooooni pot sa va spun doar www.curentul.ro/curentul.php?numar=20070329&cat=15&subcat=100&subart=53840" target="_blank"> atat
roxanica eu i-am tot mutat baia mai devreme, sa se culce mai devreme...asa ca si eu adorm cu gainile...prefer asa, mi se pare normal ca el sa se obisnuiasca sa adoarma devreme seara si sa se trezeasca dimineata devreme...baitza si la 9jumate mi se pare tarziu pt el...parerea mea...
noi facem baitza la 7-8, masa de seara la 8-9. si doarme pana la 6. asta cand ne iese, normal...![]()
bambo ce ti face netul ala? hai odata...
multe 

pt nora OANA
diana si david din 03.12.06
lizzy spune:
am 5 minute intre reprizele de crampe. nu stiu de ce dar iar are colici...
am lipsit muuuult, asa ca e greu sa recuperam din urma. 
indraznesc totusi sa dau raportul: avem 3 luni jumate, 6.5kg, nu stiu lungimea dar vad pe haine ca se lungeste... zambeste mult, gangureste si mai mult. se trage in fund daca il prind de degete, dar sta ca o paranteza, asa ca nu-l las, e mult prea devreme.
papa 170ml de 5-6 ori/zi, din care 1 masa este noaptea intre 3-4. ziua doarme tot mai putin si face galagie tot mai mult, il rasfat de nu mai poate, sunt asa fericita ca e sanatos si se dezvolta frumos incat nimic nu mai conteaza. m-oi descurca eu mai incolo cu dezvatzul...
la vaccin a fost ok, il asteptam cu drag pe al 2-lea.
hidrocelul s-a tras, sunt fericita ca nu mai trebuie operat si pt asta. medicatie mai are doar pt reflux, regurgiteaza f.des si cam multicel.
nu am putut intra cand a implinit 3 luni, sunt sigura ca ne-ati urat numai bine si va multumesc abia acum.
dar va multumesc din suflet! 
despre scaunul de masa. am unul de la brevi, seamana mult cu modelul polly. e super, a supravietuit primului copil si-l voi folosi si pt al 2-lea. este important sa aiba spatarul reglabil - pt prima perioada cand nu sta bine in fund; mi-a fost util ca e reglabil si pe inaltime - ianis urca si cobora singur din scaun cand avea 1-1.5 ani, il lasasem suficient de jos. dupa 1 an el nu mai suporta sa fie legat, asa ca statea o vreme in scaun dup-aia dadea o fuga pana in camera, iar venea si statea in scaun sa pape iar fugea un pic...
cryket, pt ce a fost operat antonio? si marc a fost operat in februarie (de stenoza).
ce bine ca puteti da antibioticele cu seringa... am incercat dar le scuipa. orice medicament il ia numai in ceai si numai cand ii este foame...
marc transpita la maini si la picioare, nu stiam ca ar fi semn de lipsa de calciu. am sa intreb pediatra.
diversificarea nu o incepem decat la 4-5 luni. stomacelul lui socat de operatie a fost si asa greu incercat, nu ma grabesc, pare sa fie satul si multumit numai cu laptele nan. asa m-a sfatuit si pediatra. in plus a avut si o dermatita urata si trebuie sa ii dau lapte hipoalergenic.
miki, tu ai inceput diversificarea? mie mi-e cam teama de reactii.
luly, la ce pagina sunt pozele alea minunate? toata lumea le lauda dar nu le gasesc asa in fuga cum sunt.
s-a trezit de tot. fugutza. imi trebuie o legatura de net sa stau toata ziua conectata. dar unde stau eu pot ori pe mobil - si e scump si merge incet, ori pe dial-up pe romtelecom.
altfel iar nu mai apuc sa citesc...
pupici la toate fetele!
mi-a fost dor de voi! 

Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">
Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
Ralumat spune:
Da, subscriu. Rombaby rules!!!!! Se poarta si frumos la spalat.
Iar cu baita...sa stiti ca si eu ma gandeam sa incep sa o imping mai la noapte. Nu de alta, dar peste vreo 3 luni, la 8.30 o sa fim pe afara, ca atunci ne permite canicula. Pe de alta parte, la noi dupa 21 e jale...pana se incalzeste apa...mai bine fierb!
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)
luna a patra
luly spune:
Salutare fetelor!
Mirona tnx
.
Donia pai ce crezi tu ca o impresioneaza mai mult pe Di- un rasarit/ apus sau o gorila? Binenteles ca poti sa iei cate poze doresti. Nu sunt poze "aranjate" (poate doar cea cu norii in contrast mai puternic).
Yagmur
si cum au zis si fetele profita cat poti de timpul pe care-l poti petrece cu Luchita.
Am si eu o intrebare pt fetele care folosesc lingurita. Ce faceti cu lingurita : o sterilizati sau o spalati (cu ce- detergent de vase sau sapun)?
Si inca o rugaminte pt bucurestence. Di s-ar putea sa ajunga cu tati prin Buc. pe la bunici si as vrea sa-mi recomandati un medic oftamolog pediatru bun pt ca in Cta v-ati lamurit cum e cu doctorii. Lui Di nu am apucat sa-i fac nici un control pana acum ca toti mi-au zis ca dupa 3 ani sa-i fac - deci a cam sosit timpul. Ei ii cam "fugea" un ochii cand era mai mica, acum e bine dar totusi as prefera s-o vada si un dr. Multumiri anticipate
!
Luly mamica de
Maria Isabela (03.12.2006) si
Diana Andreea (04.12.2003)
alexandra_25 spune:
Buna dimineata fetelor....
Of ce zi am avut ieri....dupa ce v-am scris a inceput Mark al meu sa planga....fetelor...3 ore in continuu....nu mai am stiut ce sa fac cu el..locul de la vacin s-a inrosit tare si piciorusul si cred ca l-a durut rau...i-am pus comprese...noroc ca a mancat...a stat la mine pe piept 2 ore....atat de mila mi-a fost de el...!
Acum de dimineata i-a crescut putin temperatura...adica nu febra dar mai mult decat avea el de obicei...!
Deja ma gandesc cat de rau va fi la urmatorul!
Ralumat...scump foc David...si ce papacios e...
Dianocica...super buna tema...si eu ma gandeam la asta...ca nici noi nu am luat...
mormelvio...si Mark transpira la picioruse...si desi este mereu rece....nu iti face griji...difera de la copil la copil la fel ca si la oameni...
Miro...super colajul de fotografii...
...si hai povesteste-ne mai multe despre voi!Multumim de program...esti o dulce!
Danita....
..
Ariadna30....sa fie bine la vaccin si dupa...
Am programare la cosmetica asa ca nu am terminat de citit....revin si recuperez....
Roxanica,Yagmur,Bambo,Asiza,....si tuturor celor care s-au gandit la noi...
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti 
Azi fac 4 luni....yupiiiii
bamboletta spune:
Salutare 
Cam tragem chiulul de la forum
tati e liber zilele astea profitam la maxim
ne plimbarim toata ziua 
Am inceput si noi diversificarea
nu vrea deloc sa pape supica se stramba parca ii dau kk
am incercat cu suc de mar la fel
aceiasi treaba,succes am avut cu mancarea la borcanel mar cu caise si a papat ceva,azi iar nu mai vrea cu lingurita le-am pus in biberon si cu un pic de lapte am pacalit-o si a papat 
Mirona-multumim de programel 
chiar ma gandeam de unde sa-l iau si eu ![]()
Yagmur,Asiza,Roxanica2006-

Dia1609-ce scumpica e Oana
seamana bine cu tati ,avem si noi cadita ca a voastra
dar pe roz,si antonia la fel sta pedalaeaza din picioruse face numai apa peste tot 
Tema zilei-inca nu am luat scaun de masa deocamdata folosim balansoarul pe post de scaunel sta f bine in el
Dandusa-cum e la bucuresti?![]()
gata fug sa fac ceva de papa ![]()
pt toatemamicile
pt.toti sarbatoritii
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 noiembrie 2006)
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
luna 5
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
roxanica2006 spune:
luly, pe "prospectul" linguritei noastre din silicon
scrie asa: se spala cu detergent de vase , nu se fierbe, se sterlizeaza cu solutie. deci eu asa fac, o spal, o clatesc bine, bine si o arunc in solutie de sterilizat.
Am 4 luni !!! 
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
OanaCat spune:
Neata
La multi ani sarbatoritilor de azi, sa cresteti mari frumosi si sanatosi
Octavian de p_onu
Tudor de Danita
Oana de Dia1609 
Bogdan Andrei de Ariadna30
Am avut ieri o zi de....dupa ce ca aveam treaba bb a urlat toata ziua ca nu mai vrea sa stea pe spate.. vrea sa se ridice in fundulet si uite asa urla cat o tin plamanii daca nu o ridic... nu mai stiu ce sa-i fac.
Azi fost sa luam pasaportul ca pe 10 aprilie plecam la tati acasa...a iesit super bonbonica mea in poza.
Donia eu ii dau la 3 ore sa pape si nu plange decat daca nu o tin in fundulet sau daca o doare burtica
Dianocica nu m-am gandit la scaun de masa fiindca este prea devreme si nu sta in fundulet nici in carut, dar o prietena de a mea a luat pentru bb scaunul de la Carrefour ala de 2 mil, nu stiu ce firma este, dar mi-a spus ca este foarte bun.
Cat despre vorbit si Nicole imi raspunde cu gangurit cand vorbesc cu ea..dar ce spune....cred ca imi spune ca sunt o balena si ar fi cazul sa mai slabesc
glumeam ....
Miro super colajul cu bb
Mormelvio si Nicole transpira si la manute si la picioruse, dar este normal...
Revin mai tarziu ca tre sa pape bubulina
Poze Nicole
Nicole
Oana Cat
Yagmur spune:
Gata...
ca sa ma biciuti mai bine (Ralumat, Asiza)
Nu mai sint stresata.... trebuie doar sa ne organizam bine ca sa am timp sa va vad; deci.. o zi cu Dandusa, Dianocica, Danutz,Ruxandra si cine mai apare si apoi o alta zi pentru trupa din IOR. Va dati seama ca si ai mei vor fi calare pe noi... prietenii o sa-l vada seara.... ma gandesc ca ar trebui sa stau o luna
Roxanica, la mine e circ cu baitza (e greu sa-l scol, ca altfel e innebunit dupa apa).... Luca adoarme repede dupa ce il tin afara cate 4 ore; de multe ori trebuie sa-l trezesc si e nervos tare.. asa ca nu apuc sa-i fac baitza in fiecare seara... aseara i-am facut pe la 20.00, a papat si mi-a dormit pana la 8 dimineatza (s-a mai trezit la 4 dar i-am dat suzeta). O sa fie bine in Buc.. eu voi sta la mine acasa iar ai mei sint in partea cealalta de oras.. dar exista metroul intre iancului si eroilor... nu stiu daca ma voi odihni.. ca toata ziua o sa umblu... dar cine are nevoie de odihna?
Danita, pupici speciali lui Tudorel
La Multi Ani tuturor nascuti azi... Luca pupa dulce pe Oana (aoleu... iarasi o sa fiu
stiti voi de cine)
Vreau si eu la shopping in Bucuresti.. sa cumpar hainutze... Dianocica, inca o tema de casa pentru tine... daca tot ma 
A adormit iarasi.. ma duc sa fac treaba... Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca