Buna fetelor,
Am nevoie de ajutorul vostru pentru a gasi o gradinita buna pentru Sebastian.
Am mai multe criterii dar pana la urma e important sa aiba grija de copii, sa-i dezvolte, sa fie curat...si sa ofere transport (ies tarziu de la servici).
As prefera in sectorul 2, totusi orice sugestie e bine venita.
Merci
Monica si Sebi (2 ani si 4 luni)
!!!! Sa ajutam pe cei ce au nevoie: nu uitati ca pana la 15 mai 2006 puteti dona asociatiilor non-profit, 2% din impozitul pe salariu 2005 (deci nu va costa nimic de fapt). Daca vreti sa donati acesti 2% la asociatia desemnata de dvs. si nu stiti cum, scrieti-mi email si va trimit detaliile (e f. simplu!!)
Unde mai exact ai dori in secorul 2? Si ma gandesc ca vrei la particular, pt ca ai scris de transport. Daca e asa uita-te pe subiectul cu gradinite particulare, pt ca ai o lista din sectorul 2 si daca te gandesti le vreuna mai ceri detalii.
Magda si Alex(3 ani si 6 luni)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’
gradinita foarte foarte buna in sectorul 2 este arc-en-ciel,noi am fost foarte multumiti. Cred ca sunt ceva subiecte si pe forum unde o mai lauda si alte mamici, dar daca vrei mai multe detalii au site.