Medicinisti din toata lumea uniti-va....AICI! (5)
Raspunsuri - Pagina 27

Anya20 spune:
meg, multumesc pentru pontul cu spitalul . am depus cererea si astept telefon.
nici eu nu l-as baga pe matei in piscina acum.
si mie mi-au aparut niste vergeturi pe burta. sarcina trecuta n-am avut si mi-am imaginat ca n-o sa fac nici acum. dar nu merge ulciorul de multe ori la apa...
Alina
Arina Ilinca si Anya Ioana

megbeng spune:
daca ar fi vergeturile pe burta,le-as masca intr-un costum de baie dintr-o bucata, insa asa..nici o sansa..sutn pe coapse si pe gambe, imagineaza-ti!
a, si mie mi0-au zis de la spital ca o sa ma sune..hai sa o vedem si pe asta!

Briantis spune:
Super "absolventa " de ASE !Mi-a placut foarte mult.
Fetelor ,ce stiti de dr Puia Steluta ,cardilog pediatru la Fundeni ?Am fost cu Andrei pt dilatatiile venoase care i-au aparut pe gamba si sincer nu stiu daca sa ma bazez pe ce mi-a spus femeia asta .Mie una mi s-a parut cam ciudatica ,insa dupa 4 ore de stat la usa ei ,eram oricum cu nervii in pioneze si nu stiu daca parerea mea corespunde cu realitatea .E buna dr asta?Ati auzit ceva de ea sau mai bine il duc pe Andrei sa-l mai vada cineva?
Mama lui Andreiutzu

Anya20 spune:
multumim pentru aprecieri
briantis, nu am auzit de d-na dr., dar daca ti s-a parut ceva ciudat, nu ezita sa mai ceri o parere. eu asa as face.
Alina

nicopuscasu spune:
Alina, super poze, super fetita si mamica si tatic si burtica!!!!!!!!
O idee f buna cea cu roba, o sa "copiez" si eu la anul cand oi termina draga de fac. de moshologie.
Magda, eu zic ca daca piscina e folosita de cativa oameni si mai ales cunoscuti, nu are ce rau sa-i faca lui Matei, Cl din apa, mai ales ca si in cea de la robinet e destul...Cat despre vergeturi, daca te ajuta cu ceva, nu esti singura.
Mama lui Andreiutzu, n-am auzit de dr asta, dar daca ai indoieli, cauta pe altcineva, eu asa as proceda, de multe ori renumele unui medic intrece calitatea profesiei sale. Oricum , a 2a parere e bine sa o ai in vedere intotdeauna.
Fetelor, cat despre salariu-bonus, trebuie sa vi-l dea, mie mi l-au dat chiar daca la inceput faceau nazuri. V-am povestit ca mi-a zis jurista ca " nu l-a mai cerut decat o persoana inaintea mea si ca nu i s-a acordat", eu am intrebat-o " si ce a facut?", pai "a dat spitalul in judecata", la care eu:" pai si eu ma gandeam la fel, ca 2 ani am timp sa umblu prin tribunale", bineinteles ca am spus la deruta si a mers.
Acum stiu ca se da imediat in luna urmatoare fara a mai cracni careva.
Va pup si spor in toate!
Nico si bebe Mara.

megbeng spune:
nico, familia la care mergem are o afacere cu piscine, e f curat, dar ne-au spus ca in apa de piscina se pune f mult clor, mult mai mult ca in apa de la robinet, tocmai pentru ca scopul ei nu e sa fie potabila..parca a fost cu ceva vreme in urma un scandal cu niste copii intoxicati cu clor dintr-o piscina...m-am decis oricum sa nu risc...cat despre vergeturi..nu am ajuta cu absolut nimic daca mai au si altii..mai, da in cat timp se fac dn roz/rosii sidefii?

greiere spune:
Intentionam doar sa va citesc dar cand am vazut frumusetea Alinei... nu am putut sa ma abtin. Merita si diploma si laudele! Esti o scumpa Anya Ioana!
Alexandra si mami Elena
sasha - uite ce frumusica`s
colectiadepalarii

emushi spune:
Anya, superba cretzulina in roba rosie! si mami, si tati, si burtik, dar...Anya super-dulcica! mai-mai ca ma faci invidioasa cu diploma...uff, la asta nu m-am gandit! multi
pupici absolventei! cred ca tati e tare mandru...
meg draga, nu inteleg de ce-ti faci atatea probleme cu vergeturile, crezi ca se mai uita cineva la vergeturile tale daca-i Matei prin preajma??? sunt sigura ca va cuceri toate privirile, asa ca nu mai ramane loc de vergeturi...
cu privire la piscina...daca-i inmoi putin piciorusele n-are ce sa-i faca rau (vorbesc de cateva minute, doar nu-l tii toata ziua), dar nu, nu cu totul...eu n-as baga-o pe-a mea nici acum, ca-i mare, dar deh - e fetita, am o grija-n plus; in schimb la mare am fost si ne-am balacit...hmmm, cred ca am eu o probl cu piscinele
http://www.pagina-mirunei.piczo.com

Anya20 spune:
va multumesc pentru cuvintele frumoase . m-am emotionat
. deh...si eu ca orice cioara cu puiul...
emushi, trebuie sa-ti dau drepturile de autor .
faza cu diploma ne-a luat si pe noi prin surprindere...a fost surpriza din partea colegilor lui tati, care cand au vazut-o imbracata asa si mai ales ca el pocnea de mandrie, au zis sa-i faca o bucurie....
Alina

Amatabi spune:
Fetele, m-ati facut curioasa in legatura cu pozele Anyei! Intr-adevar super! Sunt acolo momente ce valoreaza mai mult decat orice avere! Fetita e belissima, iar mamica cu burtik frumoasa si ea!
V-am vizitat la indicatia cuiva tot de pe forum si aa vrea sa va intreb cateva lucruri.
Bebelusul meu (acum are 6 luni) sufera de epilepsie (prima criza a facut-o in a 3-a zi de viata). Suntem sub tratament cu doua medicamente, Topomax si Keppra (nu a raspuns doar la un singur medicament, adica a facut crize in timp ce-i cresteam doza de Topomax si, pentru siguranta, ni s-a indicat sa luam si Keppra). Am facut RMN-ul de curand si am descoperit ca are asimetrice cele doua emisfere. Medicul curant sub a carui supraveghere suntem ne-a spus ca aceasta este cauza comitialitatii. Dar totusi eu am cateva intrebari:
1. E posibil ca bebe al meu sa fi facut crizele (al doile rand de crize, care s-au manifestat altfel decat cele initiale, adica din generalizate au fost doar partiale) pt ca doza pe care i-o dadeam de Topomax era prea mare (o pastiluta de 25 mg si jumatate pe zi)? Crizele au incetat inainte de ai baga si al doilea medicament, respectiv Keppra.
2. In cazul asimetriei emisferelor, convulsiile pe care le facea (si probabil le va mai face, asa ni s-a spus, poate da Dzeu si nu va mai face convulsii) pot fi diagnosticate tot ca epilepsie? Sau este vorba de alta boala si este o intamplare ca raspunde ca tratamentul pt epilepsie?
3. Pe masura ce se matureaza creierul, aceste crize pot disparea definitiv?
4. Daca nu facem crize 4-5 ani, putem si noi sa intrerupem tratamentul? Adica la fel ca la cei care sufera de comitialitate?
5. Pentru crestere cerebrala am inceput sa luam si Encephabol sirop si pentru 20 zile luam si Tonotil-N. Iar inca dinainte luam Vitamina B6 complex. Sunt foarte multe substante si bebele meu deja a inceput sa le perceapa ca medicamente, mai mult le scuipa sau, mai rau, le strange in gusita si apoi varsa. Parca si-ar provoca varsaturile astea! E tare destept! Asa ca am inceput sa apelam la alta metoda: il pacalim,facem un coktail din ceiut cald (cam la temperatura laptelui matern, ca doar asa il accepta si doar in somn), vitamina B6, Tonotil-N si Encephabol. Intrebarea mea este daca are ceva daca amestecam medicamentele intre ele si apoi ca le dam cu ceai. Iar faptul ca ceiutul este cald poate anula efectul medicamentelor? Iar separat ii dau prafurile, Topomaxul ( o nenorocire de medicament, amar ca fierea) si Keppra (asta nu stiu cum este). Am apelat la aceasta metoda pt ca momentan mi se pare cea mai usoara. Altfel ar trebui cat e ziua de lunga sa-l chinui cu luatul medicamentelor. Dar vreau sa ma asigur ca le administrez in mod corect si ca nu fac mai mult rau amestecandu-le.
Va multumesc si va urez multa sanatate voua si bebeilor vostri, precum si sarcini cat mai usoare!