Medicinisti din toata lumea uniti-va....AICI! (5)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MEGBENG iti multumesc de raspuns, da e analiza bilirubinei din urina!in regula o sa enumar valorile crescute:
1. Glicemie: 120,48 mg/dl (valori normale: 70.00-115.00)
2. Bilirubina totala: 0.18 mg/dl (0.20-1.00)
3. Bilirubina: ++
4. Hematologie - LYM : 22.80% (25.00 - 50.00)
5. Hematologie - metoda manuala : 40.00 mm/h (0 - 20.00)
6. Fibrinogenemie - metoda automata: 447.00 mg/dl (200.00 - 400.00)

Acestea sunt..cam multe nu?????? oare am infectie in organism?
Va rog mult sa va dati cu parerea, apreciez foarte mult foecare raspuns! Adevarul e ca de un an nu ma simt deloc bine, stare de oboseala continua, de sfarseala, simt nevoia sa dorm mereu , dar parca sa si zac, o fi si oboseala asta de vina, bat-o vina!

Pupicei, astept raspunsurile voastre!!!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abriana spune:

Buna Oana,
valoare usor ridicata a fibrinogenului si VSH-ul marit arata un sindrom inflamator, adica poate fi de la o banala infectie respiratorie, alt focar de infecie activ sau care a trecut ( abces dentar, infectie urinara, vaginita, etc.), dar valorile sint doar usor crescute, asa ca nu mi-as face griji.
Si cum ti-a spus si Meg, e posibil ca bilirubina gasita in urina sa se datoreze anticonceptionalelor, oricum valorea serica este f buna, asa ca nu ai de ce sa te ingrijorezi.

Nico, bine ai revenit!!Ma bucur tare mult sa aud ca Mara face progrese, sa o tineti tot asa.
Da in sfarsit si Briana a scapat de enterocolita, bronsita si acum a inceput sa manance. Facem si noi gimnastica pt picioruse, si speram sa ne revenim cat mai repede.
Spor la invatat, bafta multa in sesiune. Si eu sunt in sesiune, muncesc cu putin spor la lucrarea de disertatie.

Meg tinem pumnii poate poate primesti salariul bonus.

Restul fetelor ce mai faceti? Sper ca sunteti doar la plimbare toata ziua si toata lumea e vesela si sanatoasa.

Pupici la pici, burtici si mamici .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Meg multumesc mult...tu esti o draguta ..ca intotdeauna! Din pacate nu exista nici un membru al familiei care sa poata ridica reteta...am uitat sa specific asta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Salutari si de la mare!
Meg,sa-ti traiasca Mateiul,am apucat si eu sa-l vad!
Kim,nu e musai sa fie membru de familie.Pacientul in cauza sa discute direct cu MF si sa-i explice situatia; sa mearga dupa reteta un vecin,o ruda,alt pacient inscris acolo,depinde de medic oricum.

Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)

uite asa cresc eu

Mergi la inceput

Irina nu exista nimeni care sa poata sa ridice reteta in timpul programului cabinetului medicului de familie...Cum nimeni nu s-a gindit la astfel de situatii?
Aici se poate faxa reteta la farmacia cea mai apropiata de adresa pacientului...Sa nu zic ca-ti poate ajunge medicatia si prin posta..ca ma injurati!

....rezolv eu cumva ...

Mergi la inceput

Diana da, este bolnav cronic...si asta ma gindeam si eu..daca medicatia nu se schimba...atunci de ce?..Ca sa fie drumul cu oameni ..poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ABRIANA multumesc de raspuns, m-am mai linistit! va doresc multa sanatate, putere de invatat si de munca, va respect pentru cat de mult munciti si pt eforturile voastre de a avea in randul blnavilor, nu numai doctori, dar si oameni....va mai doresc bebei sanatosi si copii mancaciosi!!!!!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Meg, ai depus cererea la pantelimon? si au fost amabile d-nele? ce minune! ia ca-mi iau inima-n dinti sa merg sa depun si eu o cerere pt anya...ca pentru arina am inteles ca ia tati, pentru ca eu sunt in CIC.

abriana, sunt bine, multumesc. am inceput sa ma cam resimt, dar ma tin tare . am intrat in saptamana 37...mai e un pic.

emushi, multumesc mult pentru pontul cu roba pentru anya . am reusit sa-i confectionam una, rosie, dupa modelul celei a mirunei. tati a fost foarte impresionat, ca si colegii lui, astfel incat a primit si anya o diploma onorifica de absolvent, semnata de decan!
am pus cateva exemple.

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

anya, da, au fost amabile..din fericire pentru mine eram a doua cerere de felul asta, asa ca nu a trebuit sa dau f multe explicatii.

cu mine au fost amabile de la inceput, din decembrie de cand m-am dus sa-mi fac actele pentru angajare..probabil din cauza burticii f mari, starneam ceva simpatie..iar acum am mers mereu cu matei, ca nu aveam cu cine sa il las...si air..gulu-gulu, vai ce beblus..nu aveam cererea facuta si, culmea, s-a ridicat o tipa de pe scaun:" stati aici, doamna doctor(..mi-au dat hartie, pix, mi-au zis ce sa scriu..

am fost marti dupa ultima parte de post natal..si medicul de familie a fost super-simpatic..cica :"vai, doamna, da cu ce il hraniti ca are asa falcute si asa colacei al picioruse??" la care eu..:"doar cu lapte de mami"..a fost f f surprins

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

tot eu..

sambata mergem la niste prieteni care au piscina..si ma gandeam..nu ar fi o idee buna sa il bag si pe matei in apa, nu? se pune mult clor..sa nu se absoarba prin piele, nu?

sper sa nu se oripileze prietenii de vergeturile mele...o sa incerc sa le mai acopar cu fond de ten

anya, o scumpete fetita in robo rosie..noi nu mai avem la ce festivitati de absolvire sa il imbracam pe matei asa..

Mergi la inceput