Medicinisti din toata lumea uniti-va....AICI! (5)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

am mai pus un filmulet cu bebe "mergand" prin apa..e prima data cand l-am bagat in cada mare!!
il puteti vedea www.dropshots.com/day.php?userid=293251&cdate=20070528&ctime=225108" target="_blank">aici

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

am adunat niste perle despre alaptare/diversificare si ma gandeam sa le impart cu voi:

quote:
Originally posted by Liuda

supa o fac ca taranii, pun la fiert pieptul de pui, am ales spuma, apoi pun morcov, telina, pastarnac, ardei, cartof... si ce mai am in frigi (nu ma omor cu frica si bag de toate - mai putin rosii, sare si altele care stiu ca e devreme). Dupa ce e gata... le pasez toate si basta nene! nu mai aleg, mixerul - si paparea e gata. bai eu nu stau cu calendarul sa numar zilele cate la rand sa-i dau nu stiu ce... ii dau si basta ca asta e mancacioasa la mancare.... ma bate gandul la iaurturi si branzica...

si in contionuare..asta a fost doar inceputul..

quote:

bei eu nu scriu pe aici dar daca ati vedea ce linge copilul meu la crenvusca mancata de ma-sa.... ca se uita la mine... ma simt ca infractoarea, zau, imi vine sa bocesc de jele cum se uita ea cu pofta la mine cand mai inghit una alta... asa ca ii dau si eu sa linga de la mami... ca nu o fi foc. sau cand mananca mami banana - cum sa nu-i dai si ei ... ce o indeasa in gura, sucurile la fel, daca o tine asa maine poimane mananca cu mine saramura de burta de crap cu mamaliga si mujdei.... ca la munte tenta hoata sa-si bage degetul in mamaliga mea, dupa care a simtit ca din cana cu usturoi miroase mai bine asa ca tot incerca sa-si bage degetul in ea!

si mai e ceva:

quote:

Ivona - auzi da cat mai nimereste din crenvusca lu' masa in stomac? numic, ca ea doar linge.... se face numai saliva si cam atat, cica in loc de suzy!

tre sa aiba numai chestii bune coaja de "crenvursti" (imi cer scuze, nu stiu cum se scrie corect, nu am gasit nici in DEX-ul din semnatura mea..parca "cremwursti"?)

edit:

quote:
copilul meu mananca cu carne ... dar nu prea scriu in amanunte sa nu intru in polemica "bine-rau" ca eu oricum fac cum vreau - e anemica si sa nu bag fier aiurea, mai bine ii dau produse care il contin! Asa ca papa si supa (cu carne), si cereale, si piure de cartof cu legume si banana si sucuri... azi - dimineata lapte, masa de la 12 este din supa de legume si carne, apoi piure de cartof. peste o ora mananca laptele apoi seara fructe - banana si mai vad eu ce si suc, la 8 seara mai mananca inca o masa de lapte si nani.

..e vorba de un copil de 4 luni..

eu cred ca am o problema,.ca ma isterizez rau de tot cand citesc asa ceva...ooof, va dati seama ca probabil in curand copilului o sa ii fie pofta si de o tigara si o gurita de whisky

Mergi la inceput

tot eu..cu aceesi mamica.partea proasta e ca da sfaturi, mai..si partea si mai proasta e ca eu nu pot fi ca anya sau shean sa ma bag sa dau sfaturi si sa contrazisc lumea..

quote:
mai catalina ia incearca sa nu despici firul in sapte.... nu le mai cantari chiar atat de mult, nu mai analiza, deschide frigiderul, ce gasesti pui la fiert ( din cele ce ai citit ca mai folosesc si fetele) si din cele din care ai mancat si tu in supa... si gata fata, nu te uita ca se stramba prima data, ca asa fac ei, insista si a doua zi, si a treia, si dupa o saptamana imi zici daca nu mananca copilul tau supa pasata cu pofta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salut medicinistele!

Meg ti-am vazut micul pmibaret prin apa!E tare frumos!
Mey pe mine m-au oripilat "sfaturile" astea atat de aiurea aruncate!Unde posteaza tipa cu pricina ca intru si eu sa-i zic vreo doua....
Peste vreo 5-10 ani o sa se mire ca fata i-o fi tot plina de urticarie si ca o sa faca alergii la te miri ce(sa nu mai zic ce probleme poate avea mai tarziu ca le stiti si voi...)....

ma duc ca sunt solicitata de barbateii mei!

Eu

Mergi la inceput

pufy, tipa e colega cu mine la ian-feb 2007..auzi, scuza-mi necunoasterea..dar ce inseamna "priya"?

multumim de aprecieri!

iubirea lu' mami si tati, bebe Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Meg inteleg de ce nu ii zici nimic....ca doar sunteti colege la scutece si de aia ti-e greu.....las' ca intru si eu pe la voi numai sa am un pic de timp.

Priya inseamna "cea mai iubita"(e nume propriu in hindu).

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

hello fetele. intru si eu aici cu o intrebare la care sper sa imi puteti raspunde fara sa ma speriati
astazi am intrat in posesia analizelor de rutina - analize ce le fac anual. nu am mai ajuns sa le iau de la laborator...i-am rugat sa mi le trimita prin fax..implicit nu am mai stat de vorba cu vreun medic.
in mare parte, au iesit bine..mai putin fierul. dar valoarea fibrinogenului a iesit 413 si din ce vad aici k valori normale..ar fi un maxim de 385. ce este asta si care poate fi cauza? sincer eu din ce am rasfoit pe net..m-am cam speriat putin. dati-mi va rog o parere avizata.
multumesc si pupici

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abriana spune:

Buna Mirela,
fara sa vedem si celelalte rezultate este destul de greu de interpretat per ansamblu.
Dar ca sa-ti dau totusi un raspuns, valoare usor ridicata a fibrinogenului arata un sindrom inflamator, adica poate fi o banala viroza respiratorie, alt focar de infecie, etc. Daca celelalte probe inflamatorii ( VSH, PCR)sunt in limite normale, atunci nu ai de ce sa te ingrijorezi.

Sanatate maxima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Mona, multumesc frumos pt raspuns. restul rezultatelor sunt ok. sper sa nu fie nimik. k din ce am vazut pe net, sincer m-am cam speriat.

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emushi spune:

meg, interesante sfaturile...mi-e lene acum sa scotocesc, dar aveam si eu o mamica-mamaica (pe alt forum...i-am zis vreo doua atunci, nu stiu ce mi-a raspuns, ...) sfatoasa, deh, din aia cu sucu' de morcov la 2 saptamani...
in fine, fi-su manca castraveti murati la 4 luni jumate!
las' ca de-astea se gasesc mereu...
ah, si mai am un articol cu whisky la copii...las' ca pe-asta-l caut sa va uimesc!

http://www.pagina-mirunei.piczo.com

Mergi la inceput