Medicinisti din toata lumea uniti-va....AICI! (5)
Raspunsuri - Pagina 21

Anya20 spune:
sheann, am sa-i transmit alinei gandurile voastre bune.
mira...maine fac 34 de saptamani.
si eu am nascut-o pe anya peste termen si sincer as fi vrut ca si de data asta sa ajung macar la 39 de saptamani. insa am placenta mai matura decat ar trebui si as vrea sa prind macar 37 sapt.
Alina
Arina Ilinca si Anya Ioana

emushi spune:
buna
pupici si nastere usoara celor care au burtici mari
vreau si eu sa va intreb ceva...am o cunostinta a carei bebica de 1 an si 4-5 luni trebuia sa mearga la cresa, dar i-au gasit in scaun E. coli "patogen", dupa spusele mamicii...acum ia Augmentin 10 zile si repeta analizele.
Fetita a mai facut cateva episoade de enterocolita, dar majoritatea aveau o cauza...concreta ( ex. pe la 7 luni bunica i-a facut piure de cartofi din fulgi, cu lapte nefiert - cica nu de vaca, de alimentara!!!
) Cel mai recent episod a fost acum o luna, cred, cand a avut si amigdalita/otita, iar la noi in oras a fost o adevarata "epidemie" de enterocolite/enteroviroze, ma rog...au mai patit-o si ceilalti din familie, bonus am adus si eu acasa un episod de diaree si voma (eu ii faceam injectiile micutei)
Vroiam sa va intreb...e posibil sa fie purtatoare? sau e o infectie recenta...?totusi acum nu are simptome...DAR au caine in casa, fetita baga in gura tot ce prinde si este lasata sa "exploreze" asa (indiferent daca e vb de coada cainelui sau tocurile pantofilor!)
nu stiu, dar ma gandesc sa dau si eu o fuga la laborator cu o proba de scaun, Miruna s-a mai jucat cu ea, o spalam pe manute de fiecare data, dar totusi...
http://www.pagina-mirunei.piczo.com

abriana spune:
Buna fetelor,
bun venit, miruna! te primim cu drag.
Alinasa ii transmiti multa santate Alinei si din partea nostra, ne rugam sa reziste inca putin, sa fie si ea si bebele sanatoase. Din pacate si eu stiu prin ce trece ea acum, asa ca tinem pumnii.
Tinem pumnii si pt Arina, poate nu se va grabi si va sta cumnite in burtica lui mami pana la termen. Sa te odihnesti si sa fi f atenta in perioada asta. Ai ajutor?
Noi fetelor, cred ca suntem intr-o luna mai ghinionista, Briana a avut o enterocolita urata( febra 40, varsaturi, diaree), noroc ca nu a fost cald si nu s-a deshidratat, acum astept sa vrea sa manance.
Emushi nu stiu ce sa spun de cazul povestit, in orice caz nu strica sa-i faci Mirunei un coproparazito si un coprobacteriologic.
Sanatate maxima!

emushi spune:
mona, sanatate Brianei! si pofta mare
la noi luna trecuta a fost un mare val de enterocolite...dupa o saptamana de regim si inca una de tranzitie, Miruna mi-ar manca si urechile! fomista era si inainte, dar acuma la 3 ore o aud "fomica Mimi!" si incepe sa-mi ceara...poate aveti si voi parte de asa o pofta de mancare!
hmmm, ai dreptate cu copro, n-are ce sa-i strice...cred ca aveam doar nevoie de un impuls! maine incerc sa duc o proba, sa ma linistesc
http://www.pagina-mirunei.piczo.com

DianaR spune:
Oh, ii tin pumnii Alinei sa fie bine si sa stea bebelina cat mai mult in burticuta!
Meg, l-am vazut pe Matei, e un scump. Eu am alaptat si i-am diversificat tarziu (5 respectiv 6 luni) in ciuda faptului ca nu luau in greutate bine, asta le e soiul, ei sunt permanent sub grafic cu greutatea. Lapte a fost din belsug, si inca mai este , ca si tine dimineata mai mulgeam peste 100 ml dupa ce sugeau pruncutii, la Timeea reuseam performanta sa reinnoiesc rezervele de lapte din congelator in 10-14 zile numai din ce ramanea in sani dupa ce sugea si aveam permanent vreo 3 litri de lapte congelat.
Noi am tinut ziua pruncilor impreuna, duminica la o casa a unor prieteni. A fost o nebunie cu 24 de adulti si 13 copilasi, nu s-a stat o clipa. Lui Timi i-am luat motul si i-am taiat turta. A Ales banii, celularul si seringa. Numa bine cand am terminat cu gratarit, mancat, torturi, suflat lumanari, turta, mot poze etc a venit ploaia. Putea sa mai intarzie dar a fost bine si cele 6 ore de soare pe care le-am avut.
Pentru cine doreste sa vada am pus poze: http://good-times.webshots.com/album/559160261ZvdvUr
Pupam medicinistele!Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete

abriana spune:
Diana sa-ti traiasca copiii! Sunt minunati, iar petrecerea a fost superba cu atatia copii.
Sa-ti traiasca nazdravanii, si voi pe langa ei, sa va bucurati din plin de boacanele facute.
Pupici si flori
pt toata lumea!

greiere spune:
Va salut si va multumesc pentru urari, cu muzica si dans va astept pe prima pagina!
Anya, transmite-i pupici Alinei si imbratisari.
Alexandra va saluta si ea, da se tine departe ca e plina de mucisori, nu stiu cum mai scapam de ei ca parca prima data nu ne-au tinut atat.
Alexandra si mami Elena
sasha - uite ce frumusica`s
colectiadepalarii

abriana spune:
Salutam pe toata lumea .Haideti pe prima pagina!
Alina(Anya) ce mai faci? Sta Arina cuminte la locul ei? Dar de Alina ce mai stii?
Fetele care se pregatesc pt rezi cum stati cu invatatul? V-ati mobilizat?
Noi avem iar febra, ne-am procopsit si cu o viroza, nici nu ma mir dupa enterocolita prin care am trecut.
Pupici la toata lumea si sanatate maxima !

andruskandu spune:
Buna, fetelor!
Noi suntem bine, ne plimbam toata ziua prin parcuri. Slava Domnului, nu am avut probl. de sanatate. Andrei a avut la 11 luni 8,6 kg si 72 cm. Dr. lui zice ca e bine. Mananca binisor, dar nu se omoara.
Am inceput munca de 3 sapt., dar lucrind la tura de 24 ore, reusesc ca intretin alaptatul (care lui ii place la nebunie). Nu stiu cand va renunta la san. Din cate am inteles, e mai bine sa renunte el decat sa-l fortez eu, dar cum nici dintii nu i-au dat(adica are doar 2 jos) pot spune ca imi face placere sa-l alaptez.
Sa va spun ca Andrei a inceput sa mearga singur de vreo sapt. (23 mai) acum merge si pe afara, nu se mai satura.
De vorbit, doar mama, tata, aide, da, si altele de acest gen, si pe limba lui cat cuprinde...
Pupici la burtici si nasteri usoare!
Andreea lui
Andreiut Puiut