Medicinisti din toata lumea uniti-va....AICI! (5)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

mona, imi pare rau ca trebuie sa treceti prin asta. mult curaj si incredere, ca sigur veti scapa cu bine de probleme . briana va recupera f bine, ai sa vezi

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emushi spune:

mona, tinem pumnii sa treceti usor peste asta!
(acum ca ai zis de hipoxie, ma gandesc ca asta o fi fost cauza si in cazul finutei mele...ca maica-sa fuma 2 pachete pe zi pana cand a nascut, a facut pauza vreo luna si iar s-a apucat, cat alapta...sa nu mai zic de fumul din casa...si uite ca micuta si-a revenit chiar si fara masaj!)
asa ca ma gandesc ca Briana va recupera repede si n-ai de ce sa-ti faci griji..., nu mai fi necajita, vei vedea ca va trece repede!
pup si multa sanatate!

http://www.pagina-mirunei.piczo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Mona, imi pare rau pentru problemele de sanatate ale Brianei!
Sa dea Dumnezeu sa reusiti sa treceti peste ele cat mai repede!

Eu am chiulit de la raportul de garda in ultima vreme!
V-am citit cu rigurozitate in schimb!

Urez bun-venit noilor mediciniste DC (promit sa va trec pe listutza cat mai repede)!

Meg, felicitari pentru hopul trecut!

Baietii mei cresc, sunt veseli si au inceput sa spuna mmmammmammmame". Vor sa stea doar in picioare, tinuti de mine sau sprijiniti de marginea patutului.
Inca nu pasesc dar se leagana, si nici nu au inceput sa mearga de-a busilea.
In sfarsit, sper din tot sufletul sa fie sanatosi, asa cum va doresc si voua.

PENTRU UN COPIL MAI SANATOS SI MAI INTELIGENT

Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abriana spune:

Buna fetelor,
multumesc de incurajari.

Sper si eu sa trecem peste asta asa cum am trecut si peste celelalte probleme. Am un copil invingator.

Sanatate maxima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

mona, ..cu perseverenta o sa recupereze bine de tot, sunt sigura!

www.dropshots.com/magdageorgematei" target="_blank">MATEI

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Buna ziua
Ma primiti si pe mine? Fac si eu parte din grupul vostru, sunt rezidenta pe oftalmo Bucuresti dar sunt inca la capitolul aspiranta.
mai vorbim
Va pup.

"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.

Mergi la inceput

la multi ani, elena (greiere) si tuturor sarbatoritilor zilei!!!

bun venit, miruna! te primim cu drag.

Mergi la inceput

dragelor,

am vorbit cu alina.a, care este internata de cateva zile la szeged, cu iminenta de nastere prematura. miercuri implineste abia 31 de saptamani. are contractii frecvente si "e montata" mai mereu la perfuzii. i-au facut dexametazona, pentru orice eventualitate si acum sta cumintica, in speranta ca elisa va mai sta in burtica macar 2 saptamani.
este foarte multumita de spital si de personal si chiar spunea ca am avea multe de invatat de la colegii unguri.

ii tinem pumnii sa nasca cat mai aproape de termen si bebelusa sa fie bine si sanatoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Alina, multumim ca ne-ai anuntat despre Alina!
Stiu foarte bine prin ce trece ea acum!
De aceea te rog, daca mai vorbesti cu ea, sa ii transmiti multa saantate si sa ii spui ca ma rog la Dumnezeu sa reziste macar inca 2-3 saptamani si sa fie sanatoasa si ea si bebe!

Miruna, bine ai venit!

Edit: La multi ani fericiti si sanatosi, Elena!

PENTRU UN COPIL MAI SANATOS SI MAI INTELIGENT

Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Buna,
La multi ani de Sf. Constantin si Elena!
nu am mai intrat de mult pe aici, si cu cititul sunt c-am in urma. Nu mai prea apuc sa fac de fapt mai nimic. Cand ajung si eu in sfasit acasa e deja 6-6.30. Repede pune de cina sau da-le la copii de mancare. Acum cu ziua asta lunga pana pe la 9 abia de apuc sa-i bag in pat, iar la 10 e randul meu la culcare ca a doua zi la 5.30 o iau de la capat.
Ieri ne-am intors dintr-o vacanta de cateva zile in Austria am fost la un kinderhortel. Am visat ca putem lasa copii la gradinita hotelului si noi sa ne facem de cap macar cateva ore, doar ca ai mei copii nu au vrut deloc sa ramana singuri. Dar oricum a fost bine.
Mona, multa sanatate Brianei. Scuza-mi ignoranta dar ce anume are mai exact. Cat a fost ea de prematura?
anya tu cat mai ai?? ieri a nascut o prietena romanca de aici, 11 zile peste termen, al doilea baietel. Pe primul tot asa tarziu la nascut. Cred ca as fi inebunit de atata asteptare.
ai dreptate cu alaptatul. aici nimeni nu-ti recomanda sa incepi diversificarea mai repede de 5 sau chiar 6 luni. Este perfect normal sa-i dai numai lapte mai ales daca alaptezi 6 luni. eu i-am alaptat pe baiat 10 luni si pe fetita cea mica 8.pana am inceput serviciul. La Daria din pacate nu am avut mai deloc lapte orcata bunavointa am avut eu sa ma mulg nu iesea nimic cu pompa. Ea a fost mica cateva zile a fost alimentata prin gavaj apoi cu biberonul apoi cand am inceput cu sanul dupa vreo saptamana, a facut icter, si cand in sfarsit am putut sa o pun din nou la san nu sa- mai agitat nici ea atat si nici lapte nu prea mai era.
Meg,l-am vazut pe Matei. Ce mare s-a facutš!

Va doresc multa sanatae si numai bine

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput