Masina de spalat Whirlpool
Raspunsuri - Pagina 2
livia spune:
aici se foloseste otet esentza(o sticla intraga) si se lasa masina sa functioneze in gol la un program oarecare...
pup
livia spune:
a mea are incarcare verticala si are niste clapete (dreapta si stanga locasurilor de detergenti si balsam) daca apesi usor si ferm poti "smulge" acele compartimente si apoi curata cu otet.eu pun compartimentele in lighean cu otet si apoi doar clatesc si sunt ca noi.
vezi ca trebuie sa scrie in cartea ei cum se scot acele compartimente!
pup
Anuska spune:
quote:
Originally posted by livia
a mea are incarcare verticala si are niste clapete (dreapta si stanga locasurilor de detergenti si balsam) daca apesi usor si ferm poti "smulge" acele compartimente si apoi curata cu otet.eu pun compartimentele in lighean cu otet si apoi doar clatesc si sunt ca noi.
vezi ca trebuie sa scrie in cartea ei cum se scot acele compartimente!
Clapete are si a mea, deschizi compartimentul, insa ramane prins in partea de jos, iar daca tragi, ramai cu el in mana sigur si fara a-l mai putea pune la loc, ca este prins intr-un fel de balamale....
Iar in cartea masinii nu spune decat ca se face curatirea turnand apa cat mai calda, inchizi capacul si-i dai un ciclu de clatire.... Ori asta nu curata extrem de bine.... (am facut-o!)
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
Shine spune:
quote:
Originally posted by ocu
Buna, eu sunt oarecum pe langa subiect tb sa-mi cumpar masina si din pacate accesul in baie nu-mi permite decat un model ingust cu alimentarea pe verticala, m-ar interesa impresiile voastre despre whirpool.Multumesc!!!
poti incerca una slimdaca nu tii neaparat la incarcarea verticala, parca asa ii zice. e mai scumpa , ce-i drept. E una asa am, cred ca are peste 10 ani,si functioneaza f. bine.
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
ocu spune:
Poti fi un pic mai explicita, inteleg ca e mai ingusta dar e tot Whirepool sau alt model, eu nu tin neaparat la incarcarea pe verticala acum am Gorenje "clasica" si e super ok dar in acea baie nu cred ca incape decat pe geam si sunt cam grele...multumesc!
Shine spune:
e mai ingusta decat una normala,
treci prin magazine, si vezi exact dimensiunile, si apreciezi daca incape la tine in baie sau nu.
Pe mine m-a speriat ideea de incarcare verticala, mi se parea ciudat sistemul de deschidere.
Nu nu mai whirlpool are m,odel slim.Parca mai sunt si alte firme.
eventula da o cautare pe google si sigur gasesti
Bafta!
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
iacobica spune:
quote:
Originally posted by ocu
Poti fi un pic mai explicita, inteleg ca e mai ingusta dar e tot Whirepool sau alt model, eu nu tin neaparat la incarcarea pe verticala acum am Gorenje "clasica" si e super ok dar in acea baie nu cred ca incape decat pe geam si sunt cam grele...multumesc!
eu am indesit cu incarcare frontala dar mai mica in adancime. cauta in magazine, sunt de la diverse firme
Frumusetea este trecatoare. Esti frumos, ai trecere.
Laura si Raducu Stefanucu(16.06.2004)