Masina de spalat Whirlpool
Am o masina de spalat Whirlpool cu incarcare verticala. Sunt multumita de ea, ocupa putin spatiu insa are un mare defect: spatiul in care am pus balsam s-a umplut de tartru sau ceva piatra, astfel incat atunci cand adauga balsam acesta pica direct pe rufe...si le pateaza. Cum curatati acel spatiu?? Ce produse folositi? CA eu am pus si apa fierbine, am lasa mult la inmuita, am pus si Domestos..AIUREA
Presupun ca sunt multi posesori de Whirlpool vericala si toti cu aceeasi problema
Roxana si Catalin (5 iunie 2006)
Raspunsuri
Androix spune:
Nu stiu cum e compartimentul asta la masinile cu incarcare verticala, se scoate? Eu chiar azi l-am curatat pe-al meu si moama ce mai era sub el, numai detergent intarit... SI pentru calcar am folosit o solutie anticalcar de la sano, am luat-o din carrefour saptamana trecuta cu 35 de mii care este excelenta!
Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia
Roxana Claudia spune:
Dap, se scoate suportul insa nu se demonteaza de tot, deci nu prea am acces la calcarul ala. Dar incerc si eu sa torn Sano, poate-poate...
Eleni spune:
In principiu se scoate suportul in care sta si se scoate si suportul ala transparent(am tras de ele tare, ori le rupeam, ori le desfaceam) ... eu le pun sa stea o zi in Domestos (dar acum ca am vazut postul cu sano neaparat o sa imi iau). Dupa ce stau o zi in domestos se mai curata depunerile alea... tare ma frustreaza si pe mine. Dar sa stii ca nu e masina saraca de vina...
Succes.
Roxana Claudia spune:
Eleni - pe mine ma enerveaza rau! Eu scot suportul de acolo insa pana acym nu mi-am pus fortele sa despind si cele 2 parti ale suportului; oricum, banuiesc ca tot n-ai acces total la depunere, no??
Eleni spune:
Pai da, te cred... plus ca miroase bizar (bizar spre naspa).
Dar de asta spuneam ca le las in domestos o zi... bag pe toate gaurile lichid din ala si se curata... nu total, dar se curata masiv... Roaga pe careva mai tehnic din familie sa le desfaca (macar daca le strica ai la cine tipa ).
aschiutza spune:
Ai incercat cu otet? Sau cu acid citric? Poate da rezultate...
---------------
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
Roxana Claudia spune:
La otet chiar nu m-am gandit..Dar chiar elimina depunerile de piatra? Ca eu vorbesc de ditai canalul infundat cu piatra
Anuska spune:
Si eu tot masina d-asta am, un model mai vechi.... La mine nu se scoate de acolo! Se desface suportul ala, asa ca o usita (adeca ramane prins in partea de jos), iar unde se pune detergent, balsam samd ramane pe usa care se inchide.... Nu stiu daca am explicat clar... In cazul asta cum sa curat? Ca acolo unde se adauga balsam chiar nu pot baga mana (ca la cel cu detergent) si sa sterg.... Iar ca sa pun otet, imi e frica sa n-atace cuva (desi ei spun ca e de inox!).....
Acum sa va vad! Ce idei imi dati!
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
ocu spune:
Buna, eu sunt oarecum pe langa subiect tb sa-mi cumpar masina si din pacate accesul in baie nu-mi permite decat un model ingust cu alimentarea pe verticala, m-ar interesa impresiile voastre despre whirpool.Multumesc!!!
Roxana Claudia spune:
Ocu - masinii n-am ce-i reprosa ...doar faptul despre care vorbim in topic. In rest toate toate bune: spala bine, ocupa putin loc.